Мій знайомий раз забув ключі і брелок від машини, прийшов в гараж, почухав голову, відкрив машину, відключив сигналку, завів і поїхав
При чому без ніякої спецпідготовки :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В сигналізацій Magic Systems є дієвий захист від таких забавок.Extream писав:спосіб для всіх типів електронних засобів захисту
Я таке казав? Де? Ткни носом.Extream писав:щоб недай бог хоч трошки поцарапати кузов знімати і відключати?
http://www.dafor.net/win/informat/bump/ ... mp70mb.mpg (64 МБ)Бампинг методика опробована в испытательной лаборатории Завода замочно-скобяных изделий в присутствии представителей ФСБ, ГУВД Санкт-Петербурга, ключников. Присутствующие убедились, что данная методика работает и проста в использовании. Продемонстрировано было открывание бампингом 16 цилиндровых механизмов различных производителей и разной сложности, от дешевых цилиндров до весьма дорогих. Все цилиндры были открыты данным методом за несколько секунд, причем присутствующие сами попробовали на сколько это просто.
Якщо руки ростуть звідки треба, і на недорогу машину не хочеться (можеться) витрачати гроші на іммобілайзери і т.п. я рекомендую замок на капот (електро-, звичайно) + управління на відкривання по геркону, закривання від сигналки. Якщо цікавить - детальніше в приваті.ghost™ писав:що робити з карбом щоб не вкрали?
Для максимальної дальності ставлять саме на шкло, максимально далеко від металу. Але якщо потрібно приховати модуль, його можна вставити в(за) сонцезахисними козирками, козирку панелі приладів, під задньою поличкою. Та хоч в дзеркалах заднього виду.ghost™ писав:де поставити модуль з антеною що передає на той пейджер?
Система має спрацювати і передати на пейджер і сирену тривогу до того (спрацювання кнопки дверей/капота/багажника, якщо б'ють шкло - датчика удару). В будь-яклму випадку, можна на це надіятись і сподіватись :twisted:ghost™ писав:сів в машину, побачив модуль - відрізав - заспокоївся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей