Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Захист автомобіля. Технічна сторона. Обговорення.
GZero
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення GZero » Пон, 12 грудня 2005, 10:54

Dj kvass
Мій знайомий раз забув ключі і брелок від машини, прийшов в гараж, почухав голову, відкрив машину, відключив сигналку, завів і поїхав :grin:
При чому без ніякої спецпідготовки :)

Extream

Повідомлення Extream » Пон, 12 грудня 2005, 11:54

GZero
перший і найбільш поширений спосіб для всіх типів електронних засобів захисту! ураження кузова авто високим струмом, короткий імпульс збиває сигналкі навіть з захистом від подібних процедур.
Dj kvass
а ти правильно розказав!
A1
а тобі скажу так, я не проти електроніки, я вже писав сигналка бажано з пейджером! але вона без механіки нічого не варта, як разказує GZero скільки треба всього знімати і т.д., хто Вам сказав що автозлодій буде акуратно не поспішаючи, щоб недай бог хоч трошки поцарапати кузов знімати і відключати?

lex

Повідомлення lex » Пон, 12 грудня 2005, 11:59

читал про древние сигналки следующий способ обезвреживания:
разбираем поворотник или габарит (смотря чем сигналка мигает), замыкаем контакты и делаем так, что-бы сигналка сработала. говорят, что тут-то сигналке смерть и приходила...

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 12 грудня 2005, 12:04

Extream писав:спосіб для всіх типів електронних засобів захисту
В сигналізацій Magic Systems є дієвий захист від таких забавок.
Extream писав:щоб недай бог хоч трошки поцарапати кузов знімати і відключати?
Я таке казав? Де? Ткни носом.

Електроніка і механіка можуть і мають жити разом і допомагати один одному, але на даному етапі розвитку саме електронні засоби захисту більше, значно більше захищають автомобіль.

A1
Стать:чоловік

Повідомлення A1 » Пон, 12 грудня 2005, 12:12

Extream
чи читав ті лінки, які кидав GZero?? ти бачив як хвальоний мультілок за 1 хв. відкривають?? причому без жодного спец інструменту і кислот....причому жодних пошкоджень....
Я до цього також свято вірив в механічні засоби, в самого на всіх машини такі стояли і стоять, але... тепер я в них розчарувався.

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 12 грудня 2005, 13:54

Відео з демонстрацією методики бампінгу на прикладі багатьох замків.
Бампинг методика опробована в испытательной лаборатории Завода замочно-скобяных изделий в присутствии представителей ФСБ, ГУВД Санкт-Петербурга, ключников. Присутствующие убедились, что данная методика работает и проста в использовании. Продемонстрировано было открывание бампингом 16 цилиндровых механизмов различных производителей и разной сложности, от дешевых цилиндров до весьма дорогих. Все цилиндры были открыты данным методом за несколько секунд, причем присутствующие сами попробовали на сколько это просто.
http://www.dafor.net/win/informat/bump/ ... mp70mb.mpg (64 МБ)

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Пон, 12 грудня 2005, 13:55

ок, як красти тачку і відкривати я вже знав давно (ну може без таких подробиць); а от що робити з карбом щоб не вкрали?

друге: в сигналці з передатчиком (з пейджером) де поставити модуль з антеною що передає на той пейджер? рекомендують на скло, в мене стоїть на лобовому - але я мислю так - сів в машину, побачив модуль - відрізав - заспокоївся :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 12 грудня 2005, 14:09

ghost™ писав:що робити з карбом щоб не вкрали?
Якщо руки ростуть звідки треба, і на недорогу машину не хочеться (можеться) витрачати гроші на іммобілайзери і т.п. я рекомендую замок на капот (електро-, звичайно) + управління на відкривання по геркону, закривання від сигналки. Якщо цікавить - детальніше в приваті.
ghost™ писав:де поставити модуль з антеною що передає на той пейджер?
Для максимальної дальності ставлять саме на шкло, максимально далеко від металу. Але якщо потрібно приховати модуль, його можна вставити в(за) сонцезахисними козирками, козирку панелі приладів, під задньою поличкою. Та хоч в дзеркалах заднього виду.
При цьому може бути падіння дальності роботи пейджера.
ghost™ писав:сів в машину, побачив модуль - відрізав - заспокоївся
Система має спрацювати і передати на пейджер і сирену тривогу до того (спрацювання кнопки дверей/капота/багажника, якщо б'ють шкло - датчика удару). В будь-яклму випадку, можна на це надіятись і сподіватись :twisted:

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Пон, 12 грудня 2005, 14:33

ghost™
Ну у меня, например, стоит на заднем стекле, как на параде.. Просто чтоб до него добраться надо что-то или вскрыть или разбить. В любом случае сработает какой-то датчик(открытия дверей, удара, объемник) и все електронные системы безаопасности среагируют.. Так что то, что он его обрежет, ему уже не поможет... Разве что на память останется.. А иммобилайзер- вообще прикол... Например выкинули тебя из машины (открылась и закрылась водительская дверь при рабочем движке)- после первого же нажатия на тормоз устройство опросит метку. Ее конечно же не будет. Иммобилайзер плавно сбросит обороты, заглушит двигатель (больше без карточки не заведешь), закроет замки на всех дверях и включит сирену.. Единственный минус- если угонщик не сильно офонареет от такого- то у него не будет выхода, кроме как высадить окно...

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 12 грудня 2005, 14:46

Во давайте ви будете писати шо ви там напонаставляли а я буду розказувати як то розблокувати! :megalol:

Кажете АНТЕНА на задньому чи передньому шклі :lol:

Коли в вас тріснуло шкло, ви їдете на шклосервіс і вам сверлять маленьку дирочку шоб тріщина не розповсюджувалася ТАК!?!

А тепер фокус. Тим сверлом(працює від батарейки) просверлюєм шкло і антену і їй п...здєц! Операція малошумна тому датчик удару спить! Вот вам і пейджер :lol:

В мене також стоїть пейджер, але антену фіг найдете!
Дякую за аплодисменти :bis:

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Пон, 12 грудня 2005, 14:51

Dj kvass
А вот и не все так просто. Система опрашивает антенну на вопрос ее работоспособности. Если антерна не находится- система срабатывает. ;) У меня так во всяком случае...

Dj kvass
Президент клубу
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 12 грудня 2005, 15:36

Ну залізь в машину і постав на сігналку, і відключи антену, хіба зразу включиться сигналізація?????

Extream

Повідомлення Extream » Пон, 12 грудня 2005, 15:45

GZero
ти просто занадто бурно реагуєш на мої слова, я пробую підказати, а не зперичатись! а ти не можеш ніяк зрозуміти. наприклад ти кажеш в Magic Systems є захист, він всюди, і різниця тільки в величині струму, яки досягається конденсаторами, а зарядити можна від будь-якого акомулятора! а тепер подумай який толк з сигналкі?
Dj kvass
в мене прохання розкажи людям що ламати легше а що трохи важче, допоможеш?

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 12 грудня 2005, 15:58

Extream
Продовжувати щось тобі розказувати не буду, так як це безперспективно. Ти щось пишеш, я - відповідаю, ти перебігаєш на інше. Наша дискусія закрита. Крапка.

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Пон, 12 грудня 2005, 16:20

Dj kvass
Включится, потому как объемник... А вот если дырку сверлить, как ты сказал, то может и не сработает, но в доке обещают что как только отключишь любую составную часть сигнализации, в том числе и антенну, то она сработает..

ghost
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Вів, 13 грудня 2005, 08:41

сигналізація спрацює, але - пейджер цього вже знати не буде, Ви також, а на машини в яких спрацювала сигналізація і хтось там колупається коло неї, зараз не особливо увагу звертають ...

питання два до тих хто знайомий з сигналками - чи можна антену ставити зовні (на вулиці) ... мабуть вона таки від вологи навернеться

Dj kvass
Президент клубу
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Вів, 13 грудня 2005, 09:31

На дворі нізя, срок слкжби скорочується рівно на зимовий сезон ,хоча можна і в призерватив запхати, може поможе :lol:

alex в мене тоже написано шо якшо відключити антену то спрацює сигналка, але такого невідбувається :cry:

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Вів, 13 грудня 2005, 11:56

ghost™
Ну как тебе сказать, мои знакомые ставят на байках. Причем там вся система находится в месте, где влагоизоляция, сам понимаешь, "не але". Но и ставить в месте, где постоянно течет вода, тоже не выход- я думаю блочек быстро навернется.. Хотя все зависит от того, что в нем есть, а про это уже к квассу :wink:

ghost
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Вів, 13 грудня 2005, 13:52

Dj kvass м-дя - з прєзіком має бути дієвий варіант ... а краще навіть два .... так-би мовити - довіряй, но провіряй :)

для початку треба поцікавитись чи до моєї сігналки окремо антени продаються (якщо прийдеться купувати)

Dj kvass порадь секретку на жигуля (електро альбо механічну)

Dj kvass
Президент клубу
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Вів, 13 грудня 2005, 23:38

Ну з блокіровок типу дешево і сердито то є Гарант(замок на руль, знаю шо є на 08 і на жигуль має бути! Виглядає на добротний матеріал) Короче я ше не придумав як то без болгарки поламати!

А з електронних....ну я знаю... Постав електроклапан біля баку на бензину і кируй ним з сигналки чм секрктної кніпки! :wink:

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей