"відносно свіжа, 2000 роки" це якраз мінус, а не плюсAnGeL писав: на 2109, практично новій, відірвало правий лонжерон, а машина то відносно свіжа, 2000-х років

в мене на девятці 1988 року такої херні не було ні при яких обставинах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"відносно свіжа, 2000 роки" це якраз мінус, а не плюсAnGeL писав: на 2109, практично новій, відірвало правий лонжерон, а машина то відносно свіжа, 2000-х років
mikeng писав: я шось так і не пойму шо кому ти хочеш довести?
Де Фіат ????AndrewK писав: Ти сцикло і балабол. Ти навіть з фіатом 1,3 засцав.
Во, во, ото і хочеться перевірити заїхавши з якимось "банальним" стоком. А вдруг все правда? , одразу перевірим теорію на рахунок безкористності тюнінга вихлопу на "банальному стоці" !!!!!AndrewK писав: Ще раз кажу тобі, крім свистульки з пердулькою в твому відрі все решта банальний сток.
і все рівно ти здав її на мясоDexter писав: в мене на девятці 1988 року такої херні не було ні при яких обставинах
Ти шо, здурівInfernal писав: але давай в ночі бо в день я сплю
у мене є задумка зібрати 1,7 л в 011 блоціAndrewK писав: Народ, ну невже ніхто не має півторалітрового жигуля!!!???
Там шатуни нестандартні треба, плюс з поршнями вроді як щось мутити треба, бо в стандарта юбка буде з циліндра виходити і зношуватись швидко. Я к\ту тему десь ще 12 років тому прораховувавLiuskywalker писав: у мене є задумка зібрати 1,7 л в 011 блоці
будуй турбо низького тискуLiuskywalker писав:AndrewK, там є декілька варіантів , або усаджені шатуни на станд . поршнях , або норм. шатуни на поршнях з меншою компр. висотою (палець зміщений ) .
Кожен варіант має свої плюси і мінуси , я поки що не визначився , курю форуми . Інфи дофіга , + тут Павло і Алєкс вже на практиці таке робили , єслі чьо - проконсультують .
Але реально , до осені (кінець вересня-жовтень ) ніхрена з реалізацією в мене не вийде![]()
+ є ще одна (може дурна) задумка .![]()
Вобщєм , в дригало буду лізти тоді , коли із зовнішнім видом буде феншуй![]()
того й кажу про низький тиск. отримаєш вагон крутного моменту і підняття потужності на 20-30%Liuskywalker писав: Я не збираюсь нікому нічого на світлофорах доводити чи ,тим більше, на якихось покатушках .
то десь на 0.3 бара .так само і моменту буде ,але як не крути менше 1000-1500д не вийде.RULES писав: 20-30%
Як варіант, тіки напевне треба буде шось с карбом мутити.Liuskywalker писав: у мене є задумка зібрати 1,7 л в 011 блоці
перш ніж лізти в турбо треба спочатку з атмосферою розібратисяRULES писав: будуй турбо низького тиску
яка ? люблю дурні задумкиLiuskywalker писав: є ще одна (може дурна) задумка
Я теж так думав,Liuskywalker писав: Вобщєм , в дригало буду лізти тоді , коли із зовнішнім видом буде феншуй
Вау , клієнт нарісовался, хош проїхатися??mikeng писав: то шо, коли зберемся поржати?
угу , і я про то ж . Хобі є хобі , але це , ІМХО , перебор для цієї машини (для мене )andriy320e30 писав: але як не крути менше 1000-1500д не вийде.
наприклад ?Infernal писав: Як варіант, тіки напевне треба буде шось с карбом мутити.
яких ?Infernal писав: Я розумію шо об'єм то об'єм, але якшо вже заліз в двигун, то крім залізяк там ше вагон роботи буде.
воно тобі треба ?Infernal писав: яка ? люблю дурні задумки
не треба всіх під себе рівнятиInfernal писав: з зовнішнім виглядом в тебе феншуй, заганяєш машину в гараж, розбираєш , виймаєш двигун, і в процесі розборки раптом з рук вилітає ключ і падає на крило , або просто стоїш біля крила з відкритим капотом , там тернувся , там придавив, там штанами з залізними лямками прошовся, і все крило подряпане або з мнятинами.
Ну і набуя гордо писати 12,2, а потім внизу 13,5?Infernal писав:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість