ми цю тему пару сторінок назад обговорювалиInfernal писав: що є тюнінг взагалі.
так мановар
до недавна займався ремонтом автомобілів, пішов на сесію
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ми цю тему пару сторінок назад обговорювалиInfernal писав: що є тюнінг взагалі.
Особисто мена абсолютно байдуже так воно чи ні. Факт в тому, що відмазка в тебе завжди є. Едине що я не розумію - якого дідька в жигулю можна робити 2 тижні??? Запчастин є - дупою їж, непоняток в ньому також нема.Infernal писав: Тобто ти мені не віриш шо авто знаходиться на ремонті вже 2 тиждень? Особисто для тебе можу дати телефон майстра в якого зараз машина.
А що ти очікуєш від класу аматорів?Infernal писав: В майстра де моя машина , є 2108 , машина учасник раллійних змагань в классіаматорів. По машині , тюнена ходова , при чому майже як в мене, і спортивний вихлоп. Тобто, в принципі, з твоїх слів "банальний сток з свистулькою і пердулькою".
Варіанти тюнінгу моєї одноразової мильниці є обмежені. І крім тупого свапу піхла - фінансово обгрунтованих варіантів по факту і нема. А варіанти встановлення 16кл бошки є також обсосані, вийде щось коло 135л.с., і вроді такий мотор колись навіть випускався серійно (як не помиляюсь). Тому предмету для розмови не бачу. Це якщо відверто і без під...бів.Infernal писав: Якраз на рахунок тюнінгу можна поспілкуватися, без під...бів, без приколів.
Infernal писав:Ні, треба просто вміти готувати яєчню. Якщо ти вмієш - то когось образити ти будеш не взмозі , навіть якщо твоя яєчня буде краща за чиюсь. Якщо вона буде гірша, ти захочеш навчитися, а якщо буде краща - захочеш навчити. Але вдатися до тупого порівняння з критикою може тільки недалека людина , яка насправді і поняття не має що таке яєчня.ugine31 писав: а шо б сказати чи ти смачно готуєш яєчню, треба бути кухарем, та?
Можеш застіклити і поставити в рамочку.
на наші мотори можна поставити колінвал від 1.6 і накрити 16-клапанною головою. В результаті матимеш низьку ступінь стиску. Далі ставиш турбо. Керування мотором Январь, або щоб по феншуйному, то на Megasquirt-і (знаю одного який навчився з ним працювати).AndrewK писав:Особисто мена абсолютно байдуже так воно чи ні. Факт в тому, що відмазка в тебе завжди є. Едине що я не розумію - якого дідька в жигулю можна робити 2 тижні??? Запчастин є - дупою їж, непоняток в ньому також нема.Infernal писав: Тобто ти мені не віриш шо авто знаходиться на ремонті вже 2 тиждень? Особисто для тебе можу дати телефон майстра в якого зараз машина.А що ти очікуєш від класу аматорів?Infernal писав: В майстра де моя машина , є 2108 , машина учасник раллійних змагань в классіаматорів. По машині , тюнена ходова , при чому майже як в мене, і спортивний вихлоп. Тобто, в принципі, з твоїх слів "банальний сток з свистулькою і пердулькою".Варіанти тюнінгу моєї одноразової мильниці є обмежені. І крім тупого свапу піхла - фінансово обгрунтованих варіантів по факту і нема. А варіанти встановлення 16кл бошки є також обсосані, вийде щось коло 135л.с., і вроді такий мотор колись навіть випускався серійно (як не помиляюсь). Тому предмету для розмови не бачу. Це якщо відверто і без під...бів.Infernal писав: Якраз на рахунок тюнінгу можна поспілкуватися, без під...бів, без приколів.
В тебе ж - поле непахане і при бажанні то все можна мати за відносно розумні гроші (напорядок дешевше). Але маєм те що маємо - флуд і злив
ну та. 1.8 має 20клапанів на 4 циліндра і в найслабшій версії 150 коней і дофіга моменту. а наші 2.0 мають 8 клапанів і 115 конейLiuskywalker писав:RULES, це ти ЕндрюК написав ? в Нього ж 2,0 ,якщо не помиляюсь , нафіга йому даунгрейд до 1,8 ? Заради турби ?
Самий реальний і дешевий варіант. Бюджет, як не помиляюсь, орієнтовно 3,5К. Виграш при певній долі везіння складе мінус 2с/100 і плюс 20км/год при наближеному розході та отриманому елементі нестабільності під назвою турбіна. Але питання чи воно треба.RULES писав: набагато простіше свапнути 1.8T
це абсолютно різні мотори, між ними прірва як в класі так і в поколінні(років так на 8 )andreyclk писав:RULES, а по крутному як в 1.8 і 2.0 ?
Konsperant писав: а що по свому автомобілю зробив особисто ти?
ну і ? 1.8 же ж ніачьом.. момент на значно вищих оборотах.. а більше сил досягається сучаснішою ГБЦ і на високих оборотах. і смисл зменшувати об'єм ?RULES писав: 2.0 8 клапанів 165-172нм 2400-3200 в залежності від модифікації
1.8 20-клопів атмо 170нм 4200
так переважно сваплять турбо на 150-180 коней. там і моменту більше і діапазон його широчезний. атмо ніхто не свапитьvovka писав:ну і ? 1.8 же ж ніачьом.. момент на значно вищих оборотах.. а більше сил досягається сучаснішою ГБЦ і на високих оборотах. і смисл зменшувати об'єм ?RULES писав: 2.0 8 клапанів 165-172нм 2400-3200 в залежності від модифікації
1.8 20-клопів атмо 170нм 4200
того смислу ніколи нема.. хіба шо зекономити бенз. а так то ліпше поршня відповідні купити під низьку степінь і турбо, і лишити 2.0.
Зараз чувак купить мухобойку, сині пісялки, корону-вонючку і ще 100500 деталейmikeng писав:Konsperant, ціхо, може пішов аццкі тюнитись
Прийде - доложе
Тоді я вже за тими жигулями точно не вгонюсь (на газу)
і злякався !mikeng писав: AndrewK, файний мануал
явкурсіKonsperant писав: нэ Любко то не той випадок, в нього з глуздом все в порядку
факт . Не так болотом , як пилюкою чи дрібним брудом на трасі після дощу .Konsperant писав: спойлерок на даху (маленький металевий) впливає на те що заднє скло не так заляпується болотом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей