Автомобілі вітчизняного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ
Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази
Re: Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 30 травня 2014, 07:53

t309 писав: а чо ви на нього так накинулись? комплекси спокою не дають?
(я на цю тему вже "поклав" , але щось мимо проти не зміг ... :sing :D )
тому що чєл або жоссткий тролль , або школота , або реально я не знаю .... :facepalm :D Багато форумчан тут їздили і їздять на жигулях , деякі знають і перещупали в авто кожну гайку , є декілька чєловєків ,які зайшли досить далеко в тюнінгу (недешевому технічному) і їхні автівки показують чи показували дуже навіть непогані результати , і в спорті теж . Вкупі з "правильною прокладкою" - навіть призові місця , причому неодноразово . Льоша , Вовка , Алєкс , Фікус , Нігер, Павло , Діма Блек ... це так навскидку ! І у всіх характерна особливість - всі спочатку роблять і по результату хтось ділиться інфою , хтось ні , хтось просто констатує в бортовику доробки в двох словах , хтось робить з бортовика по суті мануал , в якому до дрібниць розписує роботу так , що можна по бортовику без напряга складати ще одну таку ж тачку (Блек, :beer ) .
Є ще немало людей ,які просто починають, люблять\вчаться крутити гайки , жигуль - перша машина за перші свої гроші і , ІМХО, нема нічого поганого - досвід , знання в роботі механізмів та і просто закріплення навичок водіння на рівні м'язової памяті ... І навіть в цих простих бортовиках\темах хронологія така : "1.запитання-пропозиція по доробці конкретного вузла - макс. 2-3 сторінки відповідей-обговорень - і пост ТСа про прийняте рішення і результат " .
І в жодній темі нема фраз "жигуль- супермашина , творіння генія автомобілебудування, іномарка - для буржуїв-ніщєбродів споживацького складу розуму "... і т.п. Ти з Альфою , ямнзп, теж довший час возився , доводячи її до ідеалу , і каса на неї пішла немала ,вважаю , за той бюджет напевно міг би взяти щось інше , що не треба було б "напильником до конечной продукции обрабатывать" , але дискусія завжди була предметною , не чув від тебе принаймі фраз типу "то є гівно" в сторону інших марок :sing
А тут чергова тема-флуд від ТСа з незрозуміло яким ухилом - стайлінг , тех. тюнінг , просто доводка стоку .... на туєву хучу сторінок , кожна сторінка-дві - майже кардинально інші питання-роздуми-дискусія , а в результаті - флуд, взаємообсирання і "ноль на виході" , тільки заяви про вбуханих 1,5к у.й. в авто , правда незрозуміло в що , бо по тих же заявах ще нічого кардинально не робилось ні по двигуну , ні по ходовій , ні в зовнішньому вигляді , достовірно знаємо тільки про стандартний "пацан-пакет" : тонування , пердак і нульовик ! :shout
ІМХО , в правилах треба таку "околонаучную" штуку прописати і рубати відразу , а то читаєш-читаєш , з надією щось корисне для себе черпнути - а фуй ! :angry
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Йосип
Ім'я:Йосип
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » П'ят, 30 травня 2014, 15:40

Infernal, і при чому тут вага,перша фраза все сказала,цюкнув і купив другий.Ось сам собі і еавів що вони гавно бо купив 2-ий

тоха88
Ім'я:антон
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення тоха88 » П'ят, 30 травня 2014, 17:25

Йосип, вага якраз причому,бо це є непідресорена масса,і чим вона менше тим кращє!а ці дискі гавно і ніколи не повірю шо вони легші

Infernal
Ім'я:Unnamed

Повідомлення Infernal » П'ят, 30 травня 2014, 18:55

Йосип писав: і при чому тут вага,перша фраза все сказала,цюкнув і купив другий.Ось сам собі і еавів що вони гавно бо купив 2-ий
Та купив другий , бо думав шо той перший пошкоджений більш критично.
Бо його я не просто цюкнув. При ударі вистрелило 2 праві колеса, тобто удар був такий шо машина трохи підлетіла.
То власне коли було те ДТП, про яке я розповідав в сосідній темі.

Вже після того як машина була повністю відновлена, хотів оновити диск який постраждав найбільше, купив новий , а він сабака , трохи не такий, відрізняється по виносу.
Просто їх виготовляють як мінімум 3 фірми виробника і кожний може чимось відрізнятися.
Взяв старий , той шо був вдарений, покрутив його , поїхав з ним на сервіс , перевірили на стенді сказали шо він рівний наче з ним нічого і не було навіть балансувати не прийшлося. :shock , а надщерблення від удару так і сьогдня є.
А то шо вони легші прийдеться повірити :sing
Так , я дуже злий дядько )

Infernal

Повідомлення Infernal » П'ят, 30 травня 2014, 18:59

Доречі той другий в підвалі лежить , комусь треба ?? Новий новісінький , наїздив напевне 10 кілометрів :facepalm

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » П'ят, 30 травня 2014, 23:22

Dexter писав:
andreyclk писав: краще стока по всим параметрам. Навіть з цими дисками дорогу тримає не погано
це вже хворобоа останньої стадії... хвалиш любе гауно бо воно твоє

мабуть твою сімку і пташки обсирають якось по творчому, в рази цікавіше і гарніше ніж інші скучні авто і цей послід на авто допомагає згладити аеродинаміку і в русі вигладає ексклюзивніше, ніж скучні буденні авто, на яких нема пташиного посліду
Декс я того не писав,де ти таке нарив :D

Konsperant
Ім'я:Богдан
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » П'ят, 30 травня 2014, 23:39

andreyclk, ти дуже голосно про це думаєш :shout
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

Konsperant
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » П'ят, 30 травня 2014, 23:42

а на рахунок того що твоъ диски легшы выд сталюки, не сміши, не раз бортував тайвань, штамп легший...
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Суб, 31 травня 2014, 00:03

andreyclk, то кнопка цитув. виділене глючить
Work hard! Play hard!

Infernal

Повідомлення Infernal » Суб, 31 травня 2014, 00:13

Konsperant писав: а на рахунок того що твоъ диски легшы выд сталюки, не сміши, не раз бортував тайвань, штамп легший...
Ок знач запілю відео. Поважу кожний окремо.
І якшо він таки дійсно виявиться легший за штамп , то ви скажете шо в штамп мухи насрали через те він вийшов тяжче ?? :shout ;)

Konsperant
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » Суб, 31 травня 2014, 00:22

Infernal, запилиш відео зі зважуванням кожного диска без гуми, визнаю свою неправоту і вибачусь за дезінформацію
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

Infernal

Повідомлення Infernal » Суб, 31 травня 2014, 01:51

"запилиш відео зі зважуванням кожного диска без гуми" власне про шо і мова

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Суб, 31 травня 2014, 01:52

Liuskywalker, дякую!!!!!!!!!!!!!! ти врятував мене від безглуздої трати часу на перечитування всієї теми )))

про легшість дисків, теж чекаю відео, ставлю на те що штамп легший )))
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Konsperant
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » Суб, 31 травня 2014, 01:53

Infernal, зваж, запілі, і тоді повернемося до цього питання ок?
t309 :beer
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

Konsperant
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » Суб, 31 травня 2014, 02:39

цитати t309 у сусідній темі наштовхнули мене на спогади, і згадалося таке, що доходжу до висновку, що ТС хоче без серйозного втручання до конструкції і агрегатів зробити всіхпорвунах бо бабло є © :shout
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

Йосип
Ім'я:Йосип
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Нед, 01 червня 2014, 08:47

Infernal, вчися,не словом а ділом viewtopic.php?f=55&t=29707&start=180

Infernal

Повідомлення Infernal » Сер, 04 червня 2014, 19:18

прошу.
раз
два

Linux_Rock
Ім'я:Олег
Контактна інформація:

Повідомлення Linux_Rock » Сер, 04 червня 2014, 19:31

Infernal, Стільки писанини , а ти вже хоть щось зробив своїй машині щоб вона ''їхала'' чи ти не маючи машини надивився ютюба і тут о виписуєш :| :surprised
P.S. недавно говорив з своїм Вуйком якому 40 і він сказав таке : ''з тими хто каже що він на жигулю більше 150 їздить, з ними навіть не говорить'' Хоча сам їздить на 2102 з 18 років він знає кожен її болтик . І ще казав що їому мотор робили то було 7-8 років тому і за той час він тільки притер клапана подивився чи є виробітка на циліндрах і її там не було, 1,3 мотор , то що не знає що там з коліном, Більше 90 не їздить сильно мотор не крутить і вона в нього вже 10 років не ламається (там по дрібничках все можу бути тож жига)Бере в нього фігню щось до 6 літрів по трасі . І головне що виконує свою функцію сповна і більше .

А ти ще нічого не зробив толкового, а 16 сторінок холівару розвів, спочатку зроби!

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 04 червня 2014, 22:40

Infernal, чо стогнеш як старий дєд :D :D :D
Прикол в тих арбузах-естетичний вигляд,гарно підходить під арку в жигулю і ПП вазах-нема зазору майже,же б їхна радіусів 2 більше рорбили і інший вигляд то було б краще
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Infernal

Повідомлення Infernal » Чет, 05 червня 2014, 01:49

Linux_Rock писав: А ти ще нічого не зробив толкового, а 16 сторінок холівару розвів, спочатку зроби!
Вуйку, заїдь зара на кривчиці, там на станції стоїть моя машина, і запитай враження того майстра, котрий її робить про те, як вона їде.
Зразу запитаєш шо і як було зроблено, він всього і не згадає, а я вже за...ся то повторювати, ніхто і так того не оцінить, та і не рахую за потрібне щось супер детально розжовувати. Кому треба, ті то і так знають, а хто не знають то або запитують, або роблять вигляд шо самі розумні і сруть в коментах.
А обзорів по ремонту , тюнінгу , обслуговуванню я думаю і так хватає . Що зміниться , якщо я двухсоттисячний раз покажу, як я кохався з вихлопною системою Стингер шоб її поставити, або як міняються тормозні диски з колодками? Тим більше, якщо самому все фоткати, чи знімати, то фіг ти сам шо зробиш, чи навіть зі знайомим. Бо він скажи або роби , або не зай...й, і правду скаже. :| Треба когось третього шоб виключно фоткав або знімав. Та і шось не дуже я то люблю, бо роблю не для когось, а для себе. А робити якусь "паказуху" взаглі не хочу. Я не їздю ні на які зібрання, ніякі покатеньки, ні на які сходки, бо не бачу в тому ніякої потреби. Хто захоче і так зацінить, хто не зацінить той найде сотні причин , сказати що Рено Логан все рівно краще :facepalm
Тому є Драйв і там наразі невеличкий перелік того, шо зроблено.
Про другу частину вихлопної системи розкажу коли все буде повністю встановлено і ідеально працювати.
Linux_Rock писав: ''з тими хто каже що він на жигулю більше 150 їздить
Я такого ніде не писав , шо я їздив 150 !!!
Памятаю пару раз розганяли , але то за рульом був мій знайомий , який за рульом трошки більш ніж я. І то розігнали шоб глянути шо воно може. А так шоб " їздити 150" то самі так їздіть. А краще підіть собі 150 вмажте і заспокойтеся :D
Linux_Rock писав: Хоча сам їздить на 2102 з 18 років він знає кожен її болтик . І ще казав що їому мотор робили то було 7-8 років тому і за той час він тільки притер клапана подивився чи є виробітка на циліндрах і її там не було, 1,3 мотор , то що не знає що там з коліном, Більше 90 не їздить сильно мотор не крутить і вона в нього вже 10 років не ламається
А я кручу до 5-6 тисячь (звичайно не завжди) , різко розганяюся і торможу. Ми трошки різні люди з твоїм дядьком. В такому режимі цей двигун витримав вже близько 11000 км.
А чому класика не їде і чому всі плачуть , що 8 клапанник не варто тюнінгувати пропоную подивитися відео.

і ше одне відео про те якою ВАЗ Класика мала йти з заводу і якою її приходиться робити самому

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей