(я на цю тему вже "поклав" , але щось мимо проти не зміг ...t309 писав: а чо ви на нього так накинулись? комплекси спокою не дають?

тому що чєл або жоссткий тролль , або школота , або реально я не знаю ....

Є ще немало людей ,які просто починають, люблять\вчаться крутити гайки , жигуль - перша машина за перші свої гроші і , ІМХО, нема нічого поганого - досвід , знання в роботі механізмів та і просто закріплення навичок водіння на рівні м'язової памяті ... І навіть в цих простих бортовиках\темах хронологія така : "1.запитання-пропозиція по доробці конкретного вузла - макс. 2-3 сторінки відповідей-обговорень - і пост ТСа про прийняте рішення і результат " .
І в жодній темі нема фраз "жигуль- супермашина , творіння генія автомобілебудування, іномарка - для буржуїв-ніщєбродів споживацького складу розуму "... і т.п. Ти з Альфою , ямнзп, теж довший час возився , доводячи її до ідеалу , і каса на неї пішла немала ,вважаю , за той бюджет напевно міг би взяти щось інше , що не треба було б "напильником до конечной продукции обрабатывать" , але дискусія завжди була предметною , не чув від тебе принаймі фраз типу "то є гівно" в сторону інших марок

А тут чергова тема-флуд від ТСа з незрозуміло яким ухилом - стайлінг , тех. тюнінг , просто доводка стоку .... на туєву хучу сторінок , кожна сторінка-дві - майже кардинально інші питання-роздуми-дискусія , а в результаті - флуд, взаємообсирання і "ноль на виході" , тільки заяви про вбуханих 1,5к у.й. в авто , правда незрозуміло в що , бо по тих же заявах ще нічого кардинально не робилось ні по двигуну , ні по ходовій , ні в зовнішньому вигляді , достовірно знаємо тільки про стандартний "пацан-пакет" : тонування , пердак і нульовик !

ІМХО , в правилах треба таку "околонаучную" штуку прописати і рубати відразу , а то читаєш-читаєш , з надією щось корисне для себе черпнути - а фуй !