Петро писав: хіба шо заміна ланцюга яка буде через 100000 км
Що? Так швидко?!

Це що жигуль?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Петро писав: хіба шо заміна ланцюга яка буде через 100000 км
Это провал!Петро писав:Novel, по інструкції 120000 км
ага, особливо коли погнуло клапана і т.п.Novel писав: В дорозі якщо і порвався ремінь то "збігав" в магазин і в полі поміняв
BOXER писав: особливо коли погнуло клапана і т.п.
BOXER писав: і кожен звісно зможе руками в полі поміняти ремінь ГРМ
BOXER писав: а зношеність ланцюга буде чути цокотінням і т.п.
будь ласка, не показуй в чергове своє невігластвоNovel писав: А зношеність ремня - свистом, шурхутінням
Novel писав: ремінь навісного посвищує
Да там все просто як в ровері! Я читав Googlepavlo09 писав:Петро, все капець Петро! Ланцюг від ровера, в полі не поміняєш, мусиш продавати авто![]()
Да прям на всіх? Давайте не будемо ставити в приклад Пассат Жовтого кота у якого щоб замінити ремінь треба розібрати чверть машини і тут не поспориш (поле не проканає), але є авто. у яких не все так складно...Fobos писав:Novel писав: ремінь навісного посвищує
Тут іде мова про ремінь ГРМ, при чому тут ремені навісного!? А ремінь ГРМ в сучасних машинах міняється може навіть складніше чим ланцюг, там просто більше відркрутити треба, а от спец інструменти для виставляння міток ніхто не відміняв, тому обрив ременя ГРМ в полі віщує як мінімум поїздку на шнурку чи евакуаторі до найближчого кваліфікованого сервісу.
Я написав на всіх? І у мене питання, ти хоч раз міняв не на ВАЗі ремінь десь в полі!?Novel писав: Да прям на всіх?
Та!? Давай візьмемо 3-4 сучасні машини і спробуємо оглянути стан ременя!? Без розбирання суттєвого, а отак, відігнушви щось чи просто зяглянувши.Novel писав: Ремінь ГРМ можна оглянути лиш візуально на стан зубців, наявність тріщин, надривів
Fobos писав: Я написав на всіх? І у мене питання, ти хоч раз міняв не на ВАЗі ремінь десь в полі!?
Fobos писав: Та!? Давай візьмемо 3-4 сучасні машини і спробуємо оглянути стан ременя!? Без розбирання суттєвого, а отак, відігнушви щось чи просто зяглянувши.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей