Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
АвтоВАЗ покидає ринок України!
Infernal
Ім'я:Unnamed
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: АвтоВАЗ покидає ринок України!

Повідомлення Infernal » Вів, 13 травня 2014, 20:34

Black, Вот они cовременные машины. ))) :happy
Dexter писав: нові сімки так можуть?
Між старою і новою сімкою різниця в кількості дротів під капотом. Їдуть майже однаково, щоправда інжекторна чююююююють резвіше.
Так , я дуже злий дядько )

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 13 травня 2014, 20:45

Infernal писав: Глянь як воно їде
чесно, не ображайся лише, але так їде стоковий Гольф мк ІІ ЖТІ, Е-30 ІС, ескорт ХР, цівік... іт.д.....причому це машини кінця 80-х :sing :ninja
Impossible is Nothing

St-ART
Ім'я:Stanisław
Номер:RP

Повідомлення St-ART » Вів, 13 травня 2014, 21:13

T5-R писав: стоковий
Оце ключове слово :D

Для того, щоб ВАЗ їхав більш-менш на рівні з іно тих років, треба ввалити в нього ще стільки ж грошей, як він коштує, намучитися, подоробляти купу "крутих" речей, які, знову ж таки, в іно йдуть в стандартній комплектації, і в кінці кінців всеодно вийде морально і технічно застаріла некомфортна машина. Але тут походу важкий випадок, людина певно ніколи на нормальних машинах не їздила :D
Я колись як перший раз після жигуля на БМВ покатався, слухати навіть більше про "прокачку" і "тази валять" :facepalm не хотів :D

Infernal

Повідомлення Infernal » Вів, 13 травня 2014, 22:17

T5-R писав: Гольф мк ІІ ЖТІ, Е-30 ІС, ескорт ХР, цівік... іт.д.....причому це машини кінця 80-х

А шо ці машині погано їдуть? А Сімка якого року розробки? Да і їдучою іномаркою нікого не здивуєш. Он на любому драгу чогось всі поголовно боліють за Жигулі.
І не важливо шо ти не відносиш її до класичних моделів, це твоє особисте ИМХО. Маєш право. Але 2107 є класикою нарівні з 2101,02,03,04,05,06. И тут хоть об стіну головою бийся.
St-ART писав: Для того, щоб ВАЗ їхав більш-менш на рівні з іно тих років, треба ввалити в нього ще стільки ж грошей, як він коштує, намучитися, подоробляти куп
Ну абсолютна неправда.
Бюджет досить бодрої класики приблизно 3000 гривень.
Погано те шо всі комплектуючі в росії коштують в рази дешевше а в нас за них деруть в три шкури :confused
До прикладу той паук шо я взяв в Москві коштував близько 1000 грн , а тут за нього дерли 1100 -1200, а мені, в звязку з тим довбаним курсом, прийшлося брати за 1400 плюс доставка плюс послуга банку.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 13 травня 2014, 22:25

Infernal писав: І не важливо шо ти не відносиш її до класичних моделів, це твоє особисте ИМХО. Маєш право. Але 2107 є класикою нарівні з 2101,02,03,04,05,06. И тут хоть об стіну головою бийся.
повторю те що писав колись раніше.... жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайн :facepalm а через класичну компоновку агрегатів двигун спереду, привід ззаду :teach
Infernal писав: А шо ці машині погано їдуть? А Сімка якого року розробки?
ні, вони файно їдуть, тільки коли гольф СТОКОВИЙ в той час розганявся до 100 за 9.5 секунд, жигуі їхали 17 %) про максималку мовчу і опції типу ел вікон кондюків і решти ....
Infernal писав: Бюджет досить бодрої класики приблизно 3000 гривень.
дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більше :facepalm
Impossible is Nothing

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 13 травня 2014, 22:30

Infernal писав: Он на любому драгу чогось всі поголовно боліють за Жигулі.
Просто людям попріколу коли не понятно шо, обходить нормальну машину. Приїдь на Варбургу і за тебе тоже всі поголовно будуть вболівати. Але то не значить, що Варбург всі люблять, чи Варбург нормальна машина. Аналогічно з Жигулями. Чим страшніше корито, тим прікольніше для глядачів коли він виграє ;)

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 13 травня 2014, 22:31

T5-R писав: дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більше
А тормоза доробити, а жорсткість кузова....

St-ART

Повідомлення St-ART » Вів, 13 травня 2014, 22:34

Ну припустимо, та "бодра" класика за 3000 грн (сумніваюся, насправді, але то таке) буде валити там 140 чи навіть 160. Що з того? Як там комфорт відсутній: ходова дубова, рульова така ж, аеродинаміка як в цегли, пасивна безпека водія і пасажирів то взагалі :facepalm
А в тій же іно це все на голову вище. Я на вектрі 96 року 1.8 16v спокійно витискав 200, а 160 - то взагалі їздив стабільно по київській трасі кожного тижня. По відчуттях - десь так само, як на жигулю 90 :D
Щоб ВАЗ "валив", треба викинути з нього ВСЕ, що зроблено заводом, скласти такий собі "конструктор" з нуля (з ввареним каркасом, при тому, як вже хтось тут казав). Тобто, від ВАЗу залишиться назва і кузов.

А, і 2107 2005 чи якого там року - то НЕ класика. Не рівняй 2101, яка була більш-менш сучасною машиною, яка відповідала своєму часу в 1970 році, і "сімку", яка зроблена на основі тої ж 2101, і випускається в 2010 :facepalm

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 13 травня 2014, 23:01

T5-R писав: жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайн а через класичну компоновку агрегатів двигун спереду, привід ззаду
ну нарешті ! :beer :first Я думав цю фразу ніхто не напише ! :beer :-)
Досить бодра - це як ? З 12 сек до сотні виїду ?
Якщо так , то де зустрічаємся ? Я вже даю 3к грн , щоб моя шістка була досить бодра !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Rosko
Дякував (ла): 9 рази
Подякували: 5 рази

Повідомлення Rosko » Вів, 13 травня 2014, 23:28

на рахунок 180 на цеглі, то я особисто на інжекторній 07 стіки витискав по жпс, теоретично ще може, але динаміка така що виспатись можна, машина дороги не тримається зустрічні фури то взагалі жопа як страшно, тай взагалі то не машина. а засіб перевозити тіло якому похь в чому їхати.
Мій стиль - не ваша мода.

Infernal

Повідомлення Infernal » Вів, 13 травня 2014, 23:41

T5-R писав: повторю те що писав колись раніше.... жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайн а через класичну компоновку агрегатів двигун спереду, привід ззаду
Я то знаю , але ти вже і до дизайну до...ся :shout
T5-R писав: ні, вони файно їдуть, тільки коли гольф СТОКОВИЙ в той час розганявся до 100 за 9.5 секунд, жигуі їхали 17 про максималку мовчу і опції типу ел вікон кондюків і решти ....
Уточняй який саме стоковий Гольф. Їх там було як минимум 15 різних двигунів і всі вони СТОК.
T5-R писав: дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більше
Ну може я то вже краще знаю шо скільки коштує на 2101-07 :angel
http://sport-vaz.net/pauki421/pauki42101_07g
http://sport-vaz.net/rezonator/rezonator01
http://vaz-tuning.prom.ua/p22265338-val ... edval.html
Банку лишаєш сток. З таким конфігом буде норм їхати.

Infernal

Повідомлення Infernal » Вів, 13 травня 2014, 23:56

St-ART писав: Як там комфорт відсутній: ходова дубова, рульова така ж, аеродинаміка як в цегли, пасивна безпека водія і пасажирів то взагалі
Ходова не дубова , ніграма, це не зубило, не нада ляля.
рульова в міру інформативна. Стокових ричагів по місту цілком вистачає і можна виставити цілком путній розвал
Розвал от 0,30" до 1 грд, и сходження біля 0,30". Кастор как від 3 до 4 грд.
Зробити трошки жощу і нормально зашумити і маєш цілком приємну машину. А по місту аєродинаміка особливої ролі не грає, чи ти по місту 180 літаєш?
Ну на рахунок безпеки . То в світі в аваріях гине така кількість людей як в войнах. І всі вони загинули не в Жигулях , а хто в опелі , хто в Геліку.
При лобовому ударі мало хто виживає і більшість таких аварій аж ні як не в місті. А ми говоримо про нормальну машину саме для міста.

Може не варто їхати на машині 160 , хоч вона і може. Краще 100-110. Оце спасе життя а не подушка безпеки чи блатна "мегаіномарка" .

Infernal

Повідомлення Infernal » Сер, 14 травня 2014, 00:07

Rosko писав: а засіб перевозити тіло якому похь в чому їхати
Чекай вс' настрою , провезу тебе по звичайному маршруту, Луганська - Рясне 2

Infernal

Повідомлення Infernal » Сер, 14 травня 2014, 00:12

Bohdan писав: А тормоза доробити, а жорсткість кузова....
Тормоза в мене всі 4 колодки Брембо, передні диски перфоровані з насічками. шланзи і ціліндри всі поміняні, вакуумник ТМС спорт, Тормозить як вкопана. Не забувай вона важить не як стандартна іномарка а в рази легше. Трошки допрацювати и добре прокачати сток тормоза і все працює як треба і навіть краще.

St-ART

Повідомлення St-ART » Сер, 14 травня 2014, 00:34

Infernal писав: Ходова не дубова , ніграма, це не зубило, не нада ляля.
Ну в нас різні поняття дубовості. Коли машина при 90+ неуправляєма і її кидає по всій дорозі, це таки дубовість.
Infernal писав: рульова в міру інформативна. Стокових ричагів по місту цілком вистачає і можна виставити цілком путній розвал
Розвал от 0,30" до 1 грд, и сходження біля 0,30". Кастор как від 3 до 4 грд.
Я не знаю, до чого ті всі цифри, я розвал-сходження роблю на СТО при потребі, але я знаю одне, що сідаючи після жигуля в будь-яку іно, рульова в іно здається мегаінформативною. А, і для мене по відчуттях - на ВАЗі рульова приблизно така ж інформативна, як на ровері :D
Infernal писав: Зробити трошки жощу і нормально зашумити і маєш цілком приємну машину. А по місту аєродинаміка особливої ролі не грає, чи ти по місту 180 літаєш?
Знову ж таки. Для чого мені робити то, що в людських машинах вже є з заводу?
По місті я 180 не літаю, навіть 100 дуже рідко. Але я не їжджу тільки по місту. А коли їхав з Калуша до Львова і назад на 2102, по дорозі думав, шо краще застрілитись :shout
Infernal писав: І всі вони загинули не в Жигулях , а хто в опелі , хто в Геліку.
Як думаєш, де буде більше шансів вижити при однакових умовах (не при 150 лоб в лоб): у жигулях, де 0 подушок безпеки, в старих нема підголовників, тверді панельки і т.д., чи у старій іно, де 2 (або навіть 4 чи 6) подушок безпеки, підголрвники і враховані інші норми пасивної безпеки? Подивись краш-тести, багато цікавого і нового взнаєш.
Infernal писав: А ми говоримо про нормальну машину саме для міста.
Чому ти вирішив, що саме для міста? Якщо ти не їздиш на десь далі, не лзначає, що всі інші, хто мають жигуля, роблять так само.
Infernal писав: Може не варто їхати на машині 160 , хоч вона і може. Краще 100-110. Оце спасе життя а не подушка безпеки чи блатна "мегаіномарка" .
Треба знати і тверезо оцінювати де, коли, на чому, скільки і при яких умовах можна їхати. Деколи при 60 км/год можна більше начудити, ніж при 180.

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Сер, 14 травня 2014, 00:42

Шось нагадався один відос :D
https://www.youtube.com/watch?v=gJZfIb8AfjY

Infernal

Повідомлення Infernal » Сер, 14 травня 2014, 11:55

St-ART писав: Я не знаю, до чого ті всі цифри
І ше так впершто заявляєш шо воно все рівно г-но. ;)
St-ART писав: Ну в нас різні поняття дубовості. Коли машина при 90+ неуправляєма і її кидає по всій дорозі, це таки дубовість.
на заборі прочитав? керована норм їде рівно , навіть 130+ (По ЖПС)
по ходові читай http://www.drive2.ru/b/920383/

Infernal

Повідомлення Infernal » Сер, 14 травня 2014, 12:12

St-ART писав: Подивись краш-тести, багато цікавого і нового взнаєш.
Ту показуху сам дивись . То шоб ти їздив спокійно , думаючи шо ти в безпеці :happy
Цирк від автовиробників. тіпа , а сейчас смертельній номер трррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр БАМ!!!!!!!!!!!!!!!!
:facepalm

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 14 травня 2014, 14:37

Infernal писав: Може не варто їхати на машині 160 , хоч вона і може. Краще 100-110. Оце спасе життя а не подушка безпеки чи блатна "мегаіномарка" .
На Жигулях для того щоб серйозно травмуватись достатньо і 40 км/год, тоді як на будь-якій іномарці тих самих років шанси в рази вищі. Згідний?
Infernal писав: Тормозить як вкопана.
Це далеко не все, що вимагається від гальм. Якщо твої доробки гальм включені в ті 3000 грн за які стандартний ВАЗ стає "бодрим" авто - то я за тебе радий. А як на рахунок керованості при гальмуванні "тапок в пол"? А якщо не ідеальний асфальт, а з дрібними ямками, а якщо він брудний(а в нас як правило на міжміських дорогах саме такий) з піском, камінцями й іншим гімном на дорозі? Ти впевнений, що "прокачані" стокові вазовські гальма не поведуть машину юзом? Що зусилля будуть рівномірні? Про АБС мовчу :facepalm Сама наявність тої опції зберегла не одну тисячу життів і просто зберегла машини цілими. Сумніваюсь що при екстренному гальмуванні, коли передні колеса заблокуються ти зможеш об'їхати перешкоду.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 14 травня 2014, 14:52

Infernal писав: При лобовому ударі мало хто виживає
Infernal писав: Цирк від автовиробників. тіпа , а сейчас смертельній номер трррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр БАМ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ось лобовуха ВАЗ+мазда. Водій мазди в лікарні, водій і всі пасажири ВАЗу - в морзі.

Далі думаєш що краш-тести це цирк від автовиробників?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей