Між старою і новою сімкою різниця в кількості дротів під капотом. Їдуть майже однаково, щоправда інжекторна чююююююють резвіше.Dexter писав: нові сімки так можуть?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Між старою і новою сімкою різниця в кількості дротів під капотом. Їдуть майже однаково, щоправда інжекторна чююююююють резвіше.Dexter писав: нові сімки так можуть?
чесно, не ображайся лише, але так їде стоковий Гольф мк ІІ ЖТІ, Е-30 ІС, ескорт ХР, цівік... іт.д.....причому це машини кінця 80-хInfernal писав: Глянь як воно їде
Оце ключове словоT5-R писав: стоковий
T5-R писав: Гольф мк ІІ ЖТІ, Е-30 ІС, ескорт ХР, цівік... іт.д.....причому це машини кінця 80-х
Ну абсолютна неправда.St-ART писав: Для того, щоб ВАЗ їхав більш-менш на рівні з іно тих років, треба ввалити в нього ще стільки ж грошей, як він коштує, намучитися, подоробляти куп
повторю те що писав колись раніше.... жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайнInfernal писав: І не важливо шо ти не відносиш її до класичних моделів, це твоє особисте ИМХО. Маєш право. Але 2107 є класикою нарівні з 2101,02,03,04,05,06. И тут хоть об стіну головою бийся.
ні, вони файно їдуть, тільки коли гольф СТОКОВИЙ в той час розганявся до 100 за 9.5 секунд, жигуі їхали 17Infernal писав: А шо ці машині погано їдуть? А Сімка якого року розробки?
дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більшеInfernal писав: Бюджет досить бодрої класики приблизно 3000 гривень.
Просто людям попріколу коли не понятно шо, обходить нормальну машину. Приїдь на Варбургу і за тебе тоже всі поголовно будуть вболівати. Але то не значить, що Варбург всі люблять, чи Варбург нормальна машина. Аналогічно з Жигулями. Чим страшніше корито, тим прікольніше для глядачів коли він виграєInfernal писав: Он на любому драгу чогось всі поголовно боліють за Жигулі.
А тормоза доробити, а жорсткість кузова....T5-R писав: дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більше
Ну припустимо, та "бодра" класика за 3000 грн (сумніваюся, насправді, але то таке) буде валити там 140 чи навіть 160. Що з того? Як там комфорт відсутній: ходова дубова, рульова така ж, аеродинаміка як в цегли, пасивна безпека водія і пасажирів то взагаліInfernal писав: Бюджет досить бодрої класики приблизно 3000 гривень.
ну нарешті !T5-R писав: жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайн а через класичну компоновку агрегатів двигун спереду, привід ззаду
Досить бодра - це як ? З 12 сек до сотні виїду ?Infernal писав: Бюджет досить бодрої класики приблизно 3000 гривень.
Я то знаю , але ти вже і до дизайну до...сяT5-R писав: повторю те що писав колись раніше.... жигулі 01-07 називаються "класика" не через класичний дизайн а через класичну компоновку агрегатів двигун спереду, привід ззаду
Уточняй який саме стоковий Гольф. Їх там було як минимум 15 різних двигунів і всі вони СТОК.T5-R писав: ні, вони файно їдуть, тільки коли гольф СТОКОВИЙ в той час розганявся до 100 за 9.5 секунд, жигуі їхали 17 про максималку мовчу і опції типу ел вікон кондюків і решти ....
Ну може я то вже краще знаю шо скільки коштує на 2101-07T5-R писав: дурниця з дурниць, як може буджет бодрої сімки вписуватись в 3тис, якщо один павук 1200 грн коштує? а його встановити, а трубу 51 купити, а задній баняк? а р.вал встановити, шестерню, настроїти, "пршити" це все коштує грошей + пів баку бензини спалити, як не більше
Ходова не дубова , ніграма, це не зубило, не нада ляля.St-ART писав: Як там комфорт відсутній: ходова дубова, рульова така ж, аеродинаміка як в цегли, пасивна безпека водія і пасажирів то взагалі
Чекай вс' настрою , провезу тебе по звичайному маршруту, Луганська - Рясне 2Rosko писав: а засіб перевозити тіло якому похь в чому їхати
Тормоза в мене всі 4 колодки Брембо, передні диски перфоровані з насічками. шланзи і ціліндри всі поміняні, вакуумник ТМС спорт, Тормозить як вкопана. Не забувай вона важить не як стандартна іномарка а в рази легше. Трошки допрацювати и добре прокачати сток тормоза і все працює як треба і навіть краще.Bohdan писав: А тормоза доробити, а жорсткість кузова....
Ну в нас різні поняття дубовості. Коли машина при 90+ неуправляєма і її кидає по всій дорозі, це таки дубовість.Infernal писав: Ходова не дубова , ніграма, це не зубило, не нада ляля.
Я не знаю, до чого ті всі цифри, я розвал-сходження роблю на СТО при потребі, але я знаю одне, що сідаючи після жигуля в будь-яку іно, рульова в іно здається мегаінформативною. А, і для мене по відчуттях - на ВАЗі рульова приблизно така ж інформативна, як на роверіInfernal писав: рульова в міру інформативна. Стокових ричагів по місту цілком вистачає і можна виставити цілком путній розвал
Розвал от 0,30" до 1 грд, и сходження біля 0,30". Кастор как від 3 до 4 грд.
Знову ж таки. Для чого мені робити то, що в людських машинах вже є з заводу?Infernal писав: Зробити трошки жощу і нормально зашумити і маєш цілком приємну машину. А по місту аєродинаміка особливої ролі не грає, чи ти по місту 180 літаєш?
Як думаєш, де буде більше шансів вижити при однакових умовах (не при 150 лоб в лоб): у жигулях, де 0 подушок безпеки, в старих нема підголовників, тверді панельки і т.д., чи у старій іно, де 2 (або навіть 4 чи 6) подушок безпеки, підголрвники і враховані інші норми пасивної безпеки? Подивись краш-тести, багато цікавого і нового взнаєш.Infernal писав: І всі вони загинули не в Жигулях , а хто в опелі , хто в Геліку.
Чому ти вирішив, що саме для міста? Якщо ти не їздиш на десь далі, не лзначає, що всі інші, хто мають жигуля, роблять так само.Infernal писав: А ми говоримо про нормальну машину саме для міста.
Треба знати і тверезо оцінювати де, коли, на чому, скільки і при яких умовах можна їхати. Деколи при 60 км/год можна більше начудити, ніж при 180.Infernal писав: Може не варто їхати на машині 160 , хоч вона і може. Краще 100-110. Оце спасе життя а не подушка безпеки чи блатна "мегаіномарка" .
І ше так впершто заявляєш шо воно все рівно г-но.St-ART писав: Я не знаю, до чого ті всі цифри
на заборі прочитав? керована норм їде рівно , навіть 130+ (По ЖПС)St-ART писав: Ну в нас різні поняття дубовості. Коли машина при 90+ неуправляєма і її кидає по всій дорозі, це таки дубовість.
Ту показуху сам дивись . То шоб ти їздив спокійно , думаючи шо ти в безпеціSt-ART писав: Подивись краш-тести, багато цікавого і нового взнаєш.
На Жигулях для того щоб серйозно травмуватись достатньо і 40 км/год, тоді як на будь-якій іномарці тих самих років шанси в рази вищі. Згідний?Infernal писав: Може не варто їхати на машині 160 , хоч вона і може. Краще 100-110. Оце спасе життя а не подушка безпеки чи блатна "мегаіномарка" .
Це далеко не все, що вимагається від гальм. Якщо твої доробки гальм включені в ті 3000 грн за які стандартний ВАЗ стає "бодрим" авто - то я за тебе радий. А як на рахунок керованості при гальмуванні "тапок в пол"? А якщо не ідеальний асфальт, а з дрібними ямками, а якщо він брудний(а в нас як правило на міжміських дорогах саме такий) з піском, камінцями й іншим гімном на дорозі? Ти впевнений, що "прокачані" стокові вазовські гальма не поведуть машину юзом? Що зусилля будуть рівномірні? Про АБС мовчуInfernal писав: Тормозить як вкопана.
Infernal писав: При лобовому ударі мало хто виживає
Infernal писав: Цирк від автовиробників. тіпа , а сейчас смертельній номер трррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр БАМ!!!!!!!!!!!!!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей