ітак, вирішили з батьком купити чобітка в сім'ю
вибір падає на Berlingo, Kangoo, Doblo, Combo
від 2006 року, пробіги 280-380 тис. дизель
Цікавить ціна обслуговування, ходові якості, ресурс двигуна
хто мав, хто їздив помагайте

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в Комбо 1.3 стоїть той самий Фіатівський "якийсьтамхренсобачий" джетT5-R писав: Добло 1.3 дизель якийсьтамхренсобачий джет , дуже тупий на розгін, то при тому що 2оє осіб в салоні. Отже якщо брати то з потужнішим дизелем. По експлуатаційних витратах не скажу, але з тих машин, саме добло продати найважче, не популярні вони.
Канго 1.5 дуже чутливі до соляри і форсунки люблять спати йти..., які зовсім не дешеві...andriy320e30 писав: Dexter написав:
Berlingo, Kangoo,
обгрунтуй. Готовий стати на 402 метри з любим представником з списку ДекстераRomko писав: 1.3 на 75 поні дійсно слабенький і геморойний мотор...
гуано повне ! Місця в два рази менше ніж у звичайному черевику. То якийсь матізоподібний чобіт_Ramp_ писав: сітроен немо,
нє ну якщо є бажання і мінімальні навики то звісно, що ніяких проблем - доречі у мене також є інструмент , так як на мій 1.4 турбо бензин фіксатори валів і штирі такі самі - собі також сам міняв ремінь ГРМAntikvAr писав: Romko, ну в мене сажового немає, а що ланцюг? я собі сам міняв просто треба мати інструмент спеціальний і мінімальну теоретичну базу , поміняв і забув.
в бмв мерса 300-400к точно не міняютьRomko писав: що раз ланцюг то можна 200 тис не міняти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей