Fokysnik, дякую, такоїх відповіді мені і бракувало, хоча точно так само і думав, просто думав може я щось опускаю, ато в наших ПДР постійно якісь дири знаходяться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
або таблички "СТОП" - суть далі зрозуміла ?Jarevych писав: але оскільки там немає розмітки і стоп лінії
ну в принципі тобі нічого не дозволяє їхати, те що світлофор зліва не дає тобі права його ігноруватиtopper писав: або таблички "СТОП" - суть далі зрозуміла ?
в принципі я вважаю шо той світлофор відноситься до тих, хто повертає наліво.Jarevych писав: ну в принципі тобі нічого не дозволяє їхати, те що світлофор зліва не дає тобі права його ігнорувати
а нашо їм два світлофори?topper писав: в принципі я вважаю шо той світлофор відноситься до тих, хто повертає наліво.
ПДР 31.4.3 Виходячи з цього, на моє розуміння, варіант №2 - не можна.Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
штраф 255-340 грн.Порушення Правил дорожнього руху: .................., порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, ..........
Якщо повертаєш на ліво, пропускаєш зустрічних і тоді їдеш. На рахунок знаку, просто певно хтось його заваливkapi писав:м. Винники. Як правильно проїжджати це перехрестя?
https://www.google.com/maps/@49.814194, ... !2e0?hl=uk
і також питання щодо одностороннього руху, там видно знак ліворуч. Але з іншого кінця вулиці "кірпіча" не має і получається всі пхнуть проти шерсті...
Це як їхати до Святослава? Ну так, пропускаєш зустрічних і валиш в односторонню(помоєму, там немає знаку "напрям головної").kapi писав: м. Винники. Як правильно проїжджати це перехрестя?
от про шо я і казав в темі про "відео з реєстратора"! Дійсно, там зустрічні є але в них немає знаку, що забороняє...Нагинайте дайців за таке! Це в інтересах місцевих мешканців.telko писав: На рахунок знаку, просто певно хтось його завалив
Я також це вже писав! Але знак "уступи дорогу" може трактуватись якшо не працює світлофор!telko писав: світлофор лише для тих хто повертає на ліво, інакше повинен був бути дублюючий з правої сторони, а там висить лише знак уступити дорогу.
Та бо в нас далі все через універсальний інтерфейс робиться - через задницю!Kost писав: смисл там стояти на червоне) вот цікаво, діліться думками.світофор доречі без стрілок, тому смущає
написати свою думку у відповідності до пунктів правил дорожнього руху, а саме - скільки там смуг для руху у кожному напрямку, чи визначає світлофор кількість смуг, чи є там взагалі ЗНАК якийсь на тому відрізку вулиці.AndrewK писав: Нє, я їх за сотку баксів у 18 купив![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей