двома руками за дизельний рапід

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кіа то не машина, тобі їздити треба і не боятись злетіти з траси, пижик 301 то взагалі бюджетне лайно для карїн 3 світу, так само і сітроен, а у форда нема такого файного дизеля. Тому бери рапід, на сталюках з додатковими опціами але не білий.Thorn писав: kia сід ,пежо 301,сітроен, форд
Шкода не так в ціні падає.Thorn писав: kia сід ,пежо 301,сітроен, форд
то фактgribkoff777 писав: Щодо місця за водієм - був здивований, в Рапіда більше місця, ніж в Октавії Тур.
я то саме казав - 25 я б не дав...pikach00 писав:25k за отово? Торн, шо ти куриш? На ріа за 25 продають дизельниц гольф 2011го і 40 пробігу.
а далі можна писати любе: Октаха, Гольф, Фокус.......... і все одно суть не зміниться. Нова запакована НЕ китайсько-російсько-українська тачка краща за беушний голий бубен (+- того ж класу) з престижнішим значком на капоті. Тим більше, що принципової різниці в якості я між тими машинами не помітив, за 2 роки володіння тим же Рапідом, тільки з шильдиком VW і частим катанням в ролі пасажира в робочій Октавії і братовому Фокусі. Для мене найбільшою перевагою Рапіда був би багажник. А по опціях, то краще заплатити раз і потім роками отримувати насолоду від тих можливостей які дає машина. Якщо звичайно є можливість платити. Та і живем тільки раз :santas)Thorn писав: краще запакований рапід,ніж підуставша, пуста, не нова
от ненада добре, жерти буде від того як жизні машині давати а літра на 10к то ніц, то шо в книжці пише шо допуск 1л/1000км то факт але реально такого нема, гониш тоді масло взагалі міняти не требаTopic_40 писав: але передумав по причині того що мотор жре масло 0,5- 1л на 1000км і як на який попадеш так і повезе.....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей