175 сил з 1 літри?Apokalipsis писав: 175 сильну версію в 14 році мають випустити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
175 сил з 1 літри?Apokalipsis писав: 175 сильну версію в 14 році мають випустити
мабуть достатній запас міцності, що в "formula Ford" з літри витиснули 205 к.сBOXER писав: 175 сил з 1 літри?
та пофіг ті нютони для траси.. для траси треба потужність якшо тиснути максималку :) ті нютони шо пишуть в характеристиках - то тільки щоби прицепи по трасі тягати.andriy320e30 писав: я бачу ти не їздив на пассаті 1.9д ? і незнаєш шо таке 300нм
ну таке форд збирався вже давно зробити але ще робить.. а на мондео буде звичайний 1.0 125 сил.BOXER писав: 175 сил з 1 літри?
ніфіга .от їдеш на 3к об тиснеш на газ і маєш 300нютонів тяги . якшо крутити високо 5-6к то ясно шо пофік .але для комфорту пересування і обгону іменно нютони рішаютьvovka писав: та пофіг ті нютони для траси.
а про то мова не йшла.. а мова йшла проandriy320e30 писав: але для комфорту пересування і обгону іменно нютони рішають
Romko писав: от скажи у тебе була Октаха турбо, а зараз Пасат 1.9 тді, у Октахи моменту десь там трохи більше за 200 і обєм менший -і що вона всралась би на трасі проти Пасата 300 з чимось Нм - да ніколи неповірю - у Пасата нема шансів ...
100%andriy320e30 писав:ніфіга .от їдеш на 3к об тиснеш на газ і маєш 300нютонів тяги . якшо крутити високо 5-6к то ясно шо пофік .але для комфорту пересування і обгону іменно нютони рішаютьvovka писав: та пофіг ті нютони для траси.
вово. але октаха 1.8 для всіх то самольот, а екобуст то пакет молокаRomko писав: так от в Октахи 210 Нм - практично так само як в літрового екобуста - розумієш хід моїх думок
ну тут кажуть що неможливо їхати по трасі. я не рівняю той дизель до нормальних дизелів, а просто говорю що і на 75 силах можна їхати мільйони кілометрів, і не всім треба 100500 нютонів шоб піти на обгін )) 75 сил в грузовому бусі то ше покруче чим літровий екобуст в Grand CMAX.pavlo09 писав: але ж у тебе порівнянняТранзит 2.0 75сил
про октаху мова була про максималку і хто кого на трасі вставить, а ви чомусь заговорили відразу про комфорт )))pavlo09 писав: Тут говорять комфорт і задоволення від язди
в мого трошки більшого пакету молока ніж Екобуст 200 Нм трошки нище ніж на 2000 обертів - так що іноді на понижену не потрібно переходити :) при чому крутити спокійно в 5-6 тис -хоть там вже і турба здувається..andriy320e30 писав: а на обгоні ну включив понижену на октасі щоб обороти були високі, і в пасата знову нема шансів
ну якшо 125 сил то можна а 100 ні ,а шей якшо на фокусі :) .та ладно я нехочу тестдрайву бо і так небуду купляти таке.але весною на північні можна покататися попробувати на 402м з різнимим машинами короче не словом а ділом :) тоді бомачим шо куда їдеRomko писав: непогано пересуватись по трасі відпали
Михайло, вибираючи машину звертаєш увагу не тільки на клас і ціну. В цю категорію входять і екстер'єр, і інтер'єр, технічні характеристики, якість матеріалів і ін. Для того щоб порівняти Citroen_C-elysee та ford focus треба хоча б посидіти в обохcat-yellow писав: http://price.citroen.ua/Citroen_C-elysee.pdf
Зі скидкою, вартість простої моделі зараз - 143000 грн
Їздили в київ 4 дорослих чол. в машині, ніякого дискомфорту. Чому не може якийсь с-макс їздити?cat-yellow писав: Авто сімейного типу... Авто, в якому може бути сім'я і мульйон чумаданів... Воно попхне?
Я вже ніби казав. Давай не на 402м, а на кільці/спрінт якомусь спробуєм проїхатись, тоді і буде видно хто як вміє свої "сили" використовуватиandriy320e30 писав: .але весною на північні можна покататися попробувати на 402м з різнимим машинами короче не словом а ділом
Я б такий не займався, все таки зняти з літра 140 кобил це дофіга, що з ресурсом буде?Buster писав: В Днепре есть сервис Dynatek, который чипует их до 140 л.с. и 230 Нм и 103 кВ без напряга.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей