ага і кришу шо ти казав шо лак потріскав :) а там 5 см шпаклівкиSluva писав: Сєрий і тут я згадав свого пассата в якого капот ледве піднімався 2-а руками

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага і кришу шо ти казав шо лак потріскав :) а там 5 см шпаклівкиSluva писав: Сєрий і тут я згадав свого пассата в якого капот ледве піднімався 2-а руками
я не заявляв то аж так ствердно, я спитався щоб мені пояснили, чому не користуються захистомSERUY писав: а сидіти на форумах і розказувати про роботу аку ніколи не робив ото непрофесіоналізм
мені й відповіли, я зрозумів. нетреба так кіпішуватиRULES писав: може я чогось не розумію, то поясніть
Любая трехлетняя машинка за ремонт прощитывается по нормочасам. Ключевое слово "трехлетняя". При этом стоимость нормо-часа от 35 евро. Если есть желание самому крутить гаечки 10-ти летней давности, то хороший инструмент продается в специализированых магазинах. Можно кучу бабла съэкономить и свой страх и риск в него вписать. Нафига по сервисам и гаражам кататься? Там одни пьяные чмошники. Они стойку от цапфы откручивают два часа и останки болтика добывают, а надо владельца за новой (не б/у) цапфой отправить. Мож тогда и ценники понятней станут.igorok писав: з боку клієнта виглядає так: заміна стійки 80 грн., приїжджаєш а тобі кажуть 120 грн, бо там болт закис, і я з ним 2 години махався. А якщо на другій стійці він був відпущений, і його пальцями відкрутили, то зроблять знижку і буде 60 грн? Мабуть ні.
Фіглі мєлочитись, давай 100 євроТима писав: При этом стоимость нормо-часа от 35 евро.
мда... сильний ти зварщикSERUY писав: потім на топольну катаєшся по пару раз в тиждень не спиш по пів ночі всякі каплі для очей мазі для фейса і від опіків і ше багато нюансів
ну на рахунок мого професіоналізму судити точно не тобі а людям яким я робив роботи і по зварці і рихтовці і покрасці і всьому іншому і я не нию а розяснюю як воно деколи буваєAnGeL писав: мда... сильний ти зварщик ну я звичайно всьо розумію, шо не всюди з щитком на голові залізеш, ну і болгаркою теж не всюди дістатнеш, але блін, то всьо твої проблеми, якого .... ту нити як то тєжко, якшо ти тим професійно займаєшся
Повір в мене то все є і на інсирумент не скуплюсь, і зварка не базарне гімно за 2000-3000 тисячі, а зроблена на заказ до якої тільки рукав коштує як базарна зварка і болгарки не найгірші беру бо деколи за день по 20 -30 кругів спилюється. І взагалі більша половина вкладається назад. А тебе як клієнта ж не цікавить які в мене затрати на ті самі круги і тпAnGeL писав: доречі щитки є різні, є компактніші, є з автозатемненням. он собі купив самий дешевий з автозатемненням, варити в 2 рази простіше стало. болгарку купив спеціальну з маленьким редуктором, що теж облегшує життя. + нормальні шкіряні рукавиці для зварювання і всьо.
А как оценить такой аспект. Совершенно живая автомобилька 2107 с сильно пострадавшим телевизором. Лонжерончики ровненькие, а вот телевизор под замену. Вроде ничего сложного. Приезжает новая деталь в сборе, но к машине неимеет ничего общего. Все элементы приварены непоместам. Отсверливаем все кронштейны, поперечку и собираем поновой. Это как считать, по прайсу замены или добавить чего? Хозяин привезший эту кривулю ничего доплачивать нехочет. Ведь за цену замены уже договорились. Нечего было переделывать, разве нельзя было как-нибудь приварить?AnGeL писав: живий метал то одна ціна, старе ржаве то зовсім інша
так а шо за питання? ясно шо інша ціна. домовлялись про переварку такого самого телевізора. якшо власник привіз якусь х-ню, хай і з нею йде курити бамбук.Тима писав: Это как считать, по прайсу замены или добавить чего? Хозяин привезший эту кривулю ничего доплачивать нехочет. Ведь за цену замены уже договорились. Нечего было переделывать, разве нельзя было как-нибудь приварить?
Тільки все починається - вже відпіскоструєна рама і віддерте від бітуму дно кузова (на останніх фото вже почали вирізати гнилі місця). А попередні зварні роботи, як видно, дуже кривими руками роблені!))andriy320e30 писав:Stead2102, шось не бачу як варили кузов .по фотках непонятно чи до того так [цензура] варили чи після
давай викладай фотки шо зара зроблено :)Stead2102 писав: Тільки все починається - вже відпіскоструєна рама і віддерте від бітуму дно кузова (на останніх фото вже почали вирізати гнилі місця). А попередні зварні роботи, як видно, дуже кривими руками роблені!))
ти мене випередив :) вчора то все писав але шось форум заглючив і я не зміг відправити але япро поріг писав шо наприклад говорять шо привезуть оригінал ну дивишся вроді такий самий а коли зрізаєш рідний і вроді шо там робити поставив і приварив а коли приставляєш той оригінал то він ні так ні сяк не встає і ти починаєш той оригінал перерізати перегинати і ше хз шо робити і коли про**шись в три рази більше ти отримуєш ті самі гроші ти не то шо нерадий тим грошам а хочеться послати того клієнта з його оригіналомТима писав: А как оценить такой аспект. Совершенно живая автомобилька 2107 с сильно пострадавшим телевизором. Лонжерончики ровненькие, а вот телевизор под замену. Вроде ничего сложного. Приезжает новая деталь в сборе, но к машине неимеет ничего общего. Все элементы приварены непоместам. Отсверливаем все кронштейны, поперечку и собираем поновой. Это как считать, по прайсу замены или добавить чего? Хозяин привезший эту кривулю ничего доплачивать нехочет. Ведь за цену замены уже договорились. Нечего было переделывать, разве нельзя было как-нибудь приварить?
і про то тож писав бо зварка і малярка то одні з самих шкідливих робіт в світі і за союза люди таких професій виходили на пенсію на 10 чи 15 років швидше не памятаю точно і пенсії мали в два рази більші то зара зробили уравняловку шо офісний щур шо сварщик йдуть однаковоLui писав: AnGeL, andriy320e30, networkz, SERUY, знаючи на практиці шкідливість і важкість вашої роботи я ще диву даюсь, як Ви торгуєтесь з тими замовниками ваше 100% навіть не право, а обовязок ставити високу ціну, щоб компенсувати собі усі витрати на тех. безпеки і шкідливість праці і вибити в людей бажання варити ті всі корчі - хай купують нові китайці і лайноси))З.І. Вчора мали колективну нараду зі зварювальниками на підприємстві де працівник просто ходе на роботу, а усі витрати на організацію робочого місця і тех. безпеки лягає на підприємство - дійшли згоди що мін/місячна оплата праці 6тис/місяць і вважаю що ми домовились не дорого, сміло можна збільшувати
SERUY писав: і в свої 29 я прекрасно усвідомлюю шо до пенсії я навряд чи доживу і чи зможу допомагати дітям
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей