+1Ziro-cool писав: 115 коней там, для міста вистачає,
шоссе, фейл,
зі 115 конями на трасу можна не пхатися особливо подорожі. на великий седан треба мін 250 моменту і мін 150коней то просто для безпеки щоб небоятися обгону
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Ziro-cool писав: 115 коней там, для міста вистачає,
шоссе, фейл,
та ладно. то як кому, он мені вистачає і 115 коней на великій машині та ще й на 4ст автоматі для підтримки темпу 90-120 і динамічних обгонів. головне мати голову на плечах, це ж сімейне авто, нєфіг валити на ньому на високих швидкостях, хоча я згідний що потужніша машина=більша безпека на трасі(за умови голови на плечах)andriy320e30 писав:+1Ziro-cool писав: 115 коней там, для міста вистачає,
шоссе, фейл,
зі 115 конями на трасу можна не пхатися особливо подорожі. на великий седан треба мін 250 моменту і мін 150коней то просто для безпеки щоб небоятися обгону
ти жизні нє відел......BOXER писав: та, я не ломився кожного разу в лоб фурам,
Ziro-cool писав: коники то стереотип, момент то
Тільки він той бус ну ніхера не їде в порівнянні з легковою машиною у якої при такій же кількості крутного моменту, але більшою майже в два рази коней!andriy320e30 писав: зі 115 конями на трасу можна не пхатися особливо подорожі. на великий седан треба мін 250 моменту
на 100 конях краще навіть з дому не виїжджатиBOXER писав: зі своїм 100 конями ніколи не відчував ні на стрийській трасі, ні в польщі... при чому далеко не завжди втикав нижчу передачу. та, я не ломився кожного разу в лоб фурам, але і не на пустій дорозі йшов на обгін.
на швидкості аеродинаміка тормозить .а коли є момент то не треба з пятої на третю переключати що обігнати фуру :)Novel писав:Ziro-cool писав: коники то стереотип, момент то
Як я уже писав у форумі у мене на бусі якраз десь так і буде в процентному співвідношенні
Тільки він той бус ну ніхера не їде в порівнянні з легковою машиною у якої при такій же кількості крутного моменту, але більшою майже в два рази коней!andriy320e30 писав: зі 115 конями на трасу можна не пхатися особливо подорожі. на великий седан треба мін 250 моменту
Так що я б коней не обіжав...![]()
P.S. хоча поясніть мені, може я у чомусь не прав? Але з другої сторони я маю паспортні дані та можливість їх відчути і порівняти!
Mercedes Vito 108 CDI 82 HP 200 Nm
Мазда 6 2,0 142 HP 189 Nm
cat-yellow писав: вага, аеродинаміка
Та пофігу хоч за вітром їде всерівно як овощ!andriy320e30 писав: на швидкості аеродинаміка тормозить .а коли є момент то не треба з пятої на третю переключати що обігнати фуру
andriy320e30 писав: короче то напряг їздити слабою машиною по трасі на довгі дистанції ніякого задоволення і всьо
то я не про бус .я так в загальному :) хоча 115 віто таки трохи їде до 160Novel писав: .а коли є момент то не треба з пятої на третю переключати що обігнати фуру
так і запишемpuzzo писав: На цьому гольфіку в Харків я доізджав за 10 годин
А чого давали під хвіст?cat-yellow писав:так і запишемpuzzo писав: На цьому гольфіку в Харків я доізджав за 10 годин![]()
![]()
"Даному гольфу з піхлом 1.6 давали під хвіст так, що встигали від Львова до Харкова пролетіти 1017 км за 10 годин"
puzzo писав: А чого давали під хвіст?На круїзі зі сталою швидкістю 120 км/год на тахометрі до 3000 обертів
Дорога до Харкова після Рівного практично без підйомів, і поворотів..
от за великі седани (типу омеги б, Е39, Е38, пасатів, мондео) і говори.andriy320e30 писав: на великий седан треба мін 250 моменту і мін 150коней
а я про шо говорю .BOXER писав: на великий седан треба мін 250 моменту і мін 150коней
от за великі седани (типу омеги б, Е39, Е38, пасатів, мондео) і говори.
я розумію твої відмазки але треба признатися самому собі - так в мене заслаба машина для траси :)puzzo писав: Ну не знаю як на рахунок, змучуєшся на малих обємах на довгі дистанціі і т.д....
Для мене основне добрий тех. стан авто, зручні сидіння, кліма,хороше світло вночі плюс кльова музичка.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей