довго я сміявся з того, аж просльозивсяCORVETTE ZR-1 CE писав: іномарки в шоці як вона проходить повороти

ще би іномарки не були в шоці коли кірпіч входить на 2-ох колесах в поворот на швидкості 50-60км/год

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
довго я сміявся з того, аж просльозивсяCORVETTE ZR-1 CE писав: іномарки в шоці як вона проходить повороти
я тобі признаюсь, в 99 випадках зі 100 жигулям які мене обганяють я даю дорогуRosko писав: CORVETTE ZR-1 CE написав:
іномарки в шоці як вона проходить повороти
а 2107 2007р.в. це класика?CORVETTE ZR-1 CE писав: Я теж знаю тільки пару фанатів класики у Львові. Себе і Сьогодні познайомився з Павлом Фішкісом на базарі на Зеленому колі. На питання чи варто все це, можу відповісти дуже просто .... ВАРТО. Поговоривши з Пашою я ше білльше впевнився , що варто. Класика того вартує. Це ОЛД СКУЛ. Нічого не порівняється з правильно настроєною, добре зробленою класикою. В багатьох народів, в різних країнах є своя класика.
а ваз 2107 тонований і на китайських дисках це супер рідкісний та ексклюзивний автомобіль який не то шо купити не можна його побачити важкоCORVETTE ZR-1 CE писав: Я не бачу ніякого сенсу в їзді на чомусь банальному , сірому, буденному, яке є типовим на сьогоднішній день.
Rosko писав: а 2107 2007р.в. це класика? ой не можу
CORVETTE ZR-1 CE писав: Можеш знайти сімку вісімдесятих роквів в ідеальному стані, з кулька ??? Кажи де ? Їду , купляю або міняю на свою. Навіть з доплатою
та хоть Львівського виробництва, яка різниця, якщо це УГ?CORVETTE ZR-1 CE писав: Диски Малазійскі
це взагалі "обаний стид""Дай мені той ТАЗ і половину від вартості Ланоса і я покажу тобі якою має бути машина"
та мені всерівно коли ті цегли перестали випускати. На сьогоднішній день воно являється "шротом з кулька" за великі гроші. Навіть по при те що я на такій 1.7 якщо вірити ГПС і спідометру 180 їхав на СтрийCORVETTE ZR-1 CE писав: Сімка не випускається з 2012 року. Мав би знати якшо пишеш таке. На сьогоднішній день вона являється класичною моделлю Автоваза. З технічної сторони то є Фіат кінця 60,- початку 70 років. Так шо ССорі Майкл .
[цензура] мені той ланос як і це здалось за такі гроші? я краще натягну кузов Запорожця на CRX та поставлю норм мотор туди якщо заходжу збоченства за великі гроші. а твоя "класика" в загальному бюджеті 10к у.о. то будеCORVETTE ZR-1 CE писав: Давай порівняємо мою сімку після всих доробок і твій стоковий лАНУС
цілком і повністю підтримую, от зразу видно що освідчена людина!CORVETTE ZR-1 CE писав: жигулі 2101-07 називаються класикою не через те що вони класичні з вигляду по дизайну чи по віці, а тому що мають класичну компоновку агрегатів, двигун спереду, привід ззаду, так аргументовували ту "клікуху" самі інженери ваза справді класикою, як це тут розуміє більшість можна назвати 2101 або 2103 в оригіналі перших років, решта все ...... помовчу краще
то шо "всі грамотії" кажуть мені якось то десьcat-yellow писав: Rosko, ти не правий (на мою думку)може сімка і не класика в повному розумінні, але всі завжди кажуть:- дев"яте сімейство- класикатак шо тут не треба пересмикувати автора...шоха, капйо, сімка - то є класика!
+1T5-R писав: жигулі 2101-07 називаються класикою не через те що вони класичні з вигляду по дизайну чи по віці, а тому що мають класичну компоновку агрегатів, двигун спереду, привід ззаду,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей