Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Злий чорний Жигуль
Rosko
Стать:чоловік
Дякував (ла): 9 рази
Подякували: 5 рази
Re: Злий чорний Жигуль

Повідомлення Rosko » Суб, 17 серпня 2013, 19:55

CORVETTE ZR-1 CE писав: іномарки в шоці як вона проходить повороти
довго я сміявся з того, аж просльозився Зображення

ще би іномарки не були в шоці коли кірпіч входить на 2-ох колесах в поворот на швидкості 50-60км/год :shout
Мій стиль - не ваша мода.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Суб, 17 серпня 2013, 20:00

Rosko писав: CORVETTE ZR-1 CE написав:
іномарки в шоці як вона проходить повороти
я тобі признаюсь, в 99 випадках зі 100 жигулям які мене обганяють я даю дорогу :ninja хай самі себе потішать :D
Impossible is Nothing

Ziro-cool
Ім'я:Nazar
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Суб, 17 серпня 2013, 20:01

T5-R, "накуя дарить надежду...." :shout
Quattro

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Суб, 17 серпня 2013, 21:26

slim_painter написав:
кожний бортовик жигуліста починається з аналогічного допису. хоча б половину з них втілює дуже мало людей. тому бажаю тільки успіхів! ждьомс![/quote]

Ну не треба вже так категорично і всіх під один гребень.І мені в стоку непогано сидиться.
А по факту я вам скажу - хай краще планує і робить на відміну від тих хто ніфіга неробить і займається єрундою.нормальна машина , головне щоб хватило нервів і фінансів на то все що ти запланував , якщо ти дійсно це запланував.
Такі речі на Вазах роблять тільки фанатіки яких в нас у Львові можу порахувати на пальцях .Але треба ще перечитати багато літератури і порадитись з тими хто таке вже пройшов і виплюнув.
Безумовно що краще купити іномарку , потім купити коврики і росписати цим пів бортовика.

А по темі, давай дерзай, вдачі тобі в тюнінгу і доробках.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

CORVETTE ZR-1 CE
Ім'я:Max
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:11

Дякую Друже. Я теж знаю тільки пару фанатів класики у Львові. Себе і Сьогодні познайомився з Павлом Фішкісом на базарі на Зеленому колі.

На питання чи варто все це, можу відповісти дуже просто .... ВАРТО. Поговоривши з Пашою я ше білльше впевнився , що варто. Класика того вартує. Це ОЛД СКУЛ. Нічого не порівняється з правильно настроєною, добре зробленою класикою. В багатьох народів, в різних країнах є своя класика.

Не розумію чому на мене дивляться як на ідіота коли я говорю, що мені подобаються ці машини і я ціную їх більше за Ланоси - Шманоси, Десятки Девятки. Я не бачу ніякого сенсу в їзді на чомусь банальному , сірому, буденному, яке є типовим на сьогоднішній день. Класика тим хороша , що вона позаклассова, вона для душі , а не просто возитися як на ровері , в зад в перед.

Я за те , щоби класика лишалася собою, але була максимально адаптована для сьогоднішніх вимог по єксплуатації.

На рахунок дисків. Є в планах поставити 14 або 15 литьё або ковку. Якшо ковку то SLIKO, якшо литьё , то Ті ж ZW тільки 356 Зображення

або 355 Зображення
Востаннє редагувалось Суб, 17 серпня 2013, 22:17 користувачем CORVETTE ZR-1 CE, всього редагувалось 1 раз.
Если Вы ненавидите мир, он ненавидит Вас, наслаждаясь Вашими неудачами.

Rosko

Повідомлення Rosko » Суб, 17 серпня 2013, 22:16

CORVETTE ZR-1 CE писав: Я теж знаю тільки пару фанатів класики у Львові. Себе і Сьогодні познайомився з Павлом Фішкісом на базарі на Зеленому колі. На питання чи варто все це, можу відповісти дуже просто .... ВАРТО. Поговоривши з Пашою я ше білльше впевнився , що варто. Класика того вартує. Це ОЛД СКУЛ. Нічого не порівняється з правильно настроєною, добре зробленою класикою. В багатьох народів, в різних країнах є своя класика.
а 2107 2007р.в. це класика? :shout :shout :shout ой не можу :shout
CORVETTE ZR-1 CE писав: Я не бачу ніякого сенсу в їзді на чомусь банальному , сірому, буденному, яке є типовим на сьогоднішній день.
а ваз 2107 тонований і на китайських дисках це супер рідкісний та ексклюзивний автомобіль який не то шо купити не можна його побачити важко :shout

Пиши ще. :happy

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:23

Rosko писав: а 2107 2007р.в. це класика? ой не можу

Можеш знайти сімку вісімдесятих роквів в ідеальному стані, з кулька ??? Кажи де ? Їду , купляю або міняю на свою. Навіть з доплатою :D

Диски Малазійскі , доречі, і досить не погані, а тоніровка зніметься і поставиться більш делікатна. Це взагалі не питання.

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:27

Мені тут говорили, "нашо тобі той ТАЗ, візьми собі краще Ланоса" :D На шо я відповів . "Дай мені той ТАЗ і половину від вартості Ланоса і я покажу тобі якою має бути машина" :D :D :D :D :D :D :shout :shout

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Суб, 17 серпня 2013, 22:30

CORVETTE ZR-1 CE, жжош. Твоя з 80-х і в ідеальному стані? Не віриться. Жигуль і ідеальний стан - якісь речі несумісні. З кулька? тобто нова ще? :D про попередні перли мовчу, тут вже їх відкоментували...
A goal without a plan is just a wish

Rosko

Повідомлення Rosko » Суб, 17 серпня 2013, 22:31

CORVETTE ZR-1 CE писав: Можеш знайти сімку вісімдесятих роквів в ідеальному стані, з кулька ??? Кажи де ? Їду , купляю або міняю на свою. Навіть з доплатою

та при чому тут ідеальна сімка 80-их років? точніше що твоя окрім обліку і застарівшої конструкції має до них? Вона і через 20 років класикою не буде бо випускається дальше і не тільки в Росії чи в нас. ти почитай коли машина стає класикою і ретро перед тим як писати таке! А до "олд скул" вона має ще менше відношення чім до класики.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Диски Малазійскі
та хоть Львівського виробництва, яка різниця, якщо це УГ?
"Дай мені той ТАЗ і половину від вартості Ланоса і я покажу тобі якою має бути машина"
це взагалі "обаний стид" :facepalm

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 17 серпня 2013, 22:34

Rosko, ти не правий (на мою думку)
може сімка і не класика в повному розумінні, але всі завжди кажуть:
- дев"яте сімейство
- класика

так шо тут не треба пересмикувати автора...

шоха, капйо, сімка - то є класика!

Spesh
Ім'я:Олег
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Spesh » Суб, 17 серпня 2013, 22:40

ті "малазійські" навіть відкатуються :) я був дуже здивований))))

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:42

Сімка не випускається з 2012 року. Мав би знати якшо пишеш таке. На сьогоднішній день вона являється класичною моделлю Автоваза. З технічної сторони то є Фіат кінця 60,- початку 70 років. Так шо ССорі Майкл . ;)

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:44

Я правий диск відкатував біля Південного. Кривуватий був :p Тепер якшо на шиномонтаж то тільки туди )) :roll

Кажеш обаний стид , ну-ну, поглядім. Давай порівняємо мою сімку після всих доробок і твій стоковий лАНУС :D :D Мій бюджет , десь +- 5000 зелёних дєнєг А ти купляй за 10ку свій Ланос

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Суб, 17 серпня 2013, 22:54

жигулі 2101-07 називаються класикою не через те що вони класичні з вигляду по дизайну чи по віці, а тому що мають класичну компоновку агрегатів, двигун спереду, привід ззаду, так аргументовували ту "клікуху" самі інженери ваза :facepalm
справді класикою, як це тут розуміє більшість можна назвати 2101 або 2103 в оригіналі перших років, решта все ...... помовчу краще :D
Impossible is Nothing

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Суб, 17 серпня 2013, 22:55

А решта все , конструктивно те саме, тільки в іншій шубі )))) :roll

Rosko

Повідомлення Rosko » Суб, 17 серпня 2013, 23:20

CORVETTE ZR-1 CE писав: Сімка не випускається з 2012 року. Мав би знати якшо пишеш таке. На сьогоднішній день вона являється класичною моделлю Автоваза. З технічної сторони то є Фіат кінця 60,- початку 70 років. Так шо ССорі Майкл .
та мені всерівно коли ті цегли перестали випускати. На сьогоднішній день воно являється "шротом з кулька" за великі гроші. Навіть по при те що я на такій 1.7 якщо вірити ГПС і спідометру 180 їхав на Стрий :shock
CORVETTE ZR-1 CE писав: Давай порівняємо мою сімку після всих доробок і твій стоковий лАНУС
[цензура] мені той ланос як і це здалось за такі гроші? я краще натягну кузов Запорожця на CRX та поставлю норм мотор туди якщо заходжу збоченства за великі гроші. а твоя "класика" в загальному бюджеті 10к у.о. то буде :facepalm
CORVETTE ZR-1 CE писав: жигулі 2101-07 називаються класикою не через те що вони класичні з вигляду по дизайну чи по віці, а тому що мають класичну компоновку агрегатів, двигун спереду, привід ззаду, так аргументовували ту "клікуху" самі інженери ваза справді класикою, як це тут розуміє більшість можна назвати 2101 або 2103 в оригіналі перших років, решта все ...... помовчу краще
цілком і повністю підтримую, от зразу видно що освідчена людина! :angel
cat-yellow писав: Rosko, ти не правий (на мою думку)може сімка і не класика в повному розумінні, але всі завжди кажуть:- дев"яте сімейство- класикатак шо тут не треба пересмикувати автора...шоха, капйо, сімка - то є класика!
то шо "всі грамотії" кажуть мені якось то десь ;)
якщо вже брати той просто народний поділ то "класика" це 2101 і 2103 як писав вище T5-R, все інше убоге не має до того значення ніякого відношення. :|

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 17 серпня 2013, 23:30

T5-R писав: жигулі 2101-07 називаються класикою не через те що вони класичні з вигляду по дизайну чи по віці, а тому що мають класичну компоновку агрегатів, двигун спереду, привід ззаду,
+1

але загалом нашо стільки пустої балаканини. ну подобається чоловіку жигуль, мав гроші то купив, нашо бакланити. комусь от запорожці подобаються, я наприклад того тоже не дуже розумію (ну ше крім горбатих), але шо.. ну подобаються і є натхнення то й добре :) мені от ротор подобається, а 99% про то навіть чути не хочуть, ну і шо.. кожному своє як то кажеться :)

оті детальні плани розписувати як на мене трохи несерйозно. краще писати по факту, коли вже шось є. або плани згрубша, а не такі детальні вплоть до тарілок клапанів коли ше взагалі нічого нема :)

CORVETTE ZR-1 CE
Контактна інформація:

Повідомлення CORVETTE ZR-1 CE » Нед, 18 серпня 2013, 03:28

Rosko А що для тебе не ШРОТ ??? Можна поцікавитися ? Або розкажи мені , чому сімка є шрот, а 03-06 не є. ? Шротом з кулька можна також і Мускул кари обізвати, і класичні моделі 30 років :D . Взагалі то , якшо машина виїхала з салону, то вона вже є шрот, якась раніше , якась пізніше, але всі їх шось обьєднує.

І шо , цікаво, ти би купив за такі гроші. Якусь ...лять інамарку ?? :shout

Меньше ніж за 5 кусків ти бзяв би

1) Або німецький труп напевно мого року народження , з яким стопудово потрібен буде СЕКС :D :D
2) Або одноразовий китаєць/кореєць теж, далеко не ідеальний. (Хоча я не некрофіл, але краще вже секс з німецьким трупом) :oops
3) Круту інамарку на польській реєстрації, в наслідок чого законодавство захоче мати секс з тобою і твоя новенька іномарка відправиться на шрот без всяких розмов (нема документів , нема машини)

Чи не краще взяти за ті гроші хорошу чистеньку інжекторну сімочку, в стані близькому до ідеального. Хоча як я поняв такий тип авто тебе так само не пре як мене любе передньоприводне ...

Я ж написав, що по факту встановлено. :notme Зараз роблю ходовуху, тому що вважаю, треба спочатку машину на ноги поставити , шоби був так , сказать, фундамент. :angel Потім кліпається дригало , потім трансміссія з тормозами, хоча навіть тормоза раніше.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Нед, 18 серпня 2013, 08:18

Краще потрать грошенята на репетитора з рідної мови :facepalm
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей