Gleyf, то херня, я купив інший двигун, він працює, АЛЕ я вже 3 рази головку одну зкикудвав, і ще раз напевно прийдеться, про скільки раз скинув карб і кожухи мовчу, як і про те що я пів міста і пів траси разом з машинами які їхали за мною засрав маслом (десь 8л), тому то сі всьо зробиться, головне не здаватись
Rosko, головне питання чому пробило зразу хв 5 прошло...такого ще не було ...всьо зроблено по інструкції а отак сталось...щей тепер попало все в масло минулого разу обійшлось тільки бульками в бачку росширительному...і чому вона перегріваєтся зразу також невідомо
Тому що болти потягнулись, їх треба міняти кожен раз бажано, максимум 2 рази можна затягувати, або купити шпильки ARP але вони дурних грошей коштують, кароче, купуй нову прокладку і комплект болтів і перевір помпу, зніми, подивись, може там пів крильчатки вже нема.
Gleyf, термостат не заклиняний випадково?
заміна болтів тут не поможе, хоч і завод рекомендує затягувати 2-3 рази, але там запас міцності дуже хороший...(я особисто 6 разів тягнув на одному моторі і нічого їм не було)...
дивитись: термостат, помпу, площину блока (тріщини і раковини на блоці).. ну і мітки ГРМ точно правильно поставили?
Сьогодні все розібрали назад гбц ціла клапана цілі тріщин нема прокладка гбц також ціла цокав мабуть компенсатор від того шо вода в нього попала,блок зовні відмінно виглядає тріщин нема,поршня шату немають і цілі прокручуются нормально,кажуь шукати причину у блоці між перегородками поршнів або водяній рубашці бо все що вище ціле,помпа в суперовому стані крильчатка без шату,але відсутній термостат взагалі що могло бути причиною перегріву
Наразі треба повністю розібрати блок може ще щось можна з цим зробити якщо ні шукатиму інший..
Ми скоро сервіс відкриєм мабуть на дворі
а це концервація блока
T5-R, та да трактористи там руки добре приклали
про ізоленту я промовчу вона ше поки не горить ніде але то поки що
якщо б машина іздила проводку б поміняв а так біля будинку в польвих умовах то все міняти ужас
Хто може щось сказати про безномерний кузов,є рішення суду і експерта шо його схавала корозія,але у техпаспорті номер ще присутній,які мої подальші дії ? іздити з тою мукулатурою ?чи можна якось це все оформити і до цього вписати двигун 2.0 ?