Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Закордонний паспорт.
Yuzer
Ім'я:Yuzer
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз
Re: Закордонний паспорт.

Повідомлення Yuzer » Чет, 30 травня 2013, 14:10

Thug писав: Карочє, їх треба всіх там обісцяти і спалити
для того треба спочатку
Thug писав: напитися
щоб підвищити горючість ))))
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

Thug
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Thug » Чет, 30 травня 2013, 14:15

Yuzer, нєєє, най зле горит. Най си помучат! :D

Morr

Повідомлення Morr » П'ят, 31 травня 2013, 17:04

курва. І нема на кого скаргу писати вони відправили запит про відсутність судимості на липинського. Відповідь ше не прийшкла.

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » П'ят, 31 травня 2013, 19:21

шож то в вас за такі проблеми з тими паспортами
в мене дружина здала доки за 1,5 години (було би і скоріше але платежі не туда заплатили) 17 квітня, рівно за 30 днів тобто 17 травня було на сайті шо надруковано і відправлено і буде доставлено не пізніше 28 травня
і точно 28 травня і получили. це враховуючи шо вихідних купа була
ніяких переплат не платили тільки тих 30 грн. шоб не спорити і ніякі довідки не доносили додаткові

Morr

Повідомлення Morr » П'ят, 31 травня 2013, 19:26

AVP_6 писав: тільки тих 30 грн. шоб не спорити і ніякі довідки не доносили додаткові
вот якраз тут і на принцип ;)

Yuzer
Ім'я:Yuzer

Повідомлення Yuzer » Суб, 01 червня 2013, 18:21

Ось, чому виникають проблеми з довідкою про несудимість - інспектори ДМС просто "забувають" запронувати громадянам надати дозвіл на обробку персональних даних...
Значить історія з ДМС продовжується. Розповім Вам про певні свої висновки в процесі отримання паспорту для дружини.

Далі буде багато букв - перепрошую, але хотів донести все в деталях.

Минулого тижня завітав в ДМС Галицького району аби забрати виготовлений паспорт (те що він виготовлений дізнався в центрі персоналізації) В середу сказали, що паспорта ще нема, а в пятницю сказали, що він вже у Львові, але ще не надійшов в Галицький район. Помічниця інспектора запропонувала прийти в середу, і сказала що точно паспорт буде.
Завітав в середу. Приймальний день. Висить табличка про відсутність в приміщенні електроенергії. Ні інспектора, ні помічника, ні начальника райвідділу на робочих місцях не виявилось. Прочекав 20 хвилин і звернувся на "гарячу лінію". На гарячій ліній підтвердили, що ознайомлені про відсутність електрики, але питання з відсутністю посадових осіб пообіцяли вирішити. Через 15хв передзвонили, і запропонували зайти і забрати паспорт на наступний день в Обласне управління ДМСУ. Оскільки воно розташоване через 200 метрів від Галицького - вирішив не тратити час - і зразу рушив з дружиною туди.
Що побачив. На отримання паспорта черга - десь 20 осіб. Тобто, Галицький райвідділ ДМСУ не спромігся за тиждень перебування паспорту у Львові, отримати його через 200 метрів, і передати заявнику, в той час, як в обласному відділі здорові черги. Простояли годину в черзі, і от вже наче останній рубіж - отримання.

І ТЕПЕР УВАГА.
Аби отримати паспорт - нам з дружиною запропонували надати !!!ДОВІДКУ ПРО НЕСУДИМІСТЬ!!! Я заявив, що ми звертались до інспектора і просили виготовити цю довідку силами ДМСУ БЕЗКОШТОВНО. Так, як того вимагає закон. Жіночка, котра видає паспорти, сказала, що для того НАМ потрібно було дати письмову згоду на отримання такої інформації в МВС. Так от саме цю писульку інспектор ДМСУ "забула" нам надати коли ми подавали документи, а отже довідку ніхто не виготовляв. Жіночка всякими способами, але не прямим текстом, спонукала нас виготовити таку довідку миттєво за кутом в ДП Документ, інакше таку довідку нам можуть виготовити в ДМС але за !!!30 днів!!!. Обурені такою наглістю ми почали влаштовувати скандал, що спричинило нашу зустріч з заступником керівника відділення. Він теж нам тикав під ніс витримки з законів, і все намагався пояснити, що таку довідку вони мають робити тільки за письмовою згодою, і усіляко відводив розмову від теми, що відсутність довідки є виключно результатом НЕКВАЛІФІКОВАНОЇ роботи інспектора ДМС. Але йому доводилось таки це визнати, адже в мене був аудіо-відеозапис спілкування з Інспектором, де чітко чути, що ми делегували ДМС виготовити таку довідку усно, але інспектор навіть не запропонувала оформити це на папері на відповідному бланку.
Отже результатом нашого скандалу стала обіцянка заступника керівника ДМС виготовити довідку в строк до 2-х тижнів.

Історія мала продовження.
Оскільки я не був певен, чи дії інспектора мали злий умисел, чи вона просто ніколи не мала справу з довідками без допомоги ДП Документ - я прийняв рішення перевірити це, оскільки мав так само допомогти отримати паспорт улюбленій тещі, а ще й бабці дружини. А отже вирішив піти в Галицький райвідділ ще раз, і поглянути, чи забудуть дати папірець ще раз.
Попавши в Галицький райвідділ - я зрозумів, що потуги мої були не марні. Інспектор мене явно впізнала, і мало не силою намагалась виштовхати мене з кабінету, аби я не мав змоги підстрахувати рідню. Я відмовився покинути кабінет, і вона викликала начальника. Начальник в свою чергу явно не розумів нашо його підставляють, спробував теж мене випровадити - нарвався на жорстке - НІ, і не став довго боротись. Вигнати мене не змогли.
Хочу наголосити, що для чистоти експерименту я прийняв рішення поводитись максимально коректно і не провокувати, а також не нагадувати про довідку. Але, вочевидь, інформація по корпоративній павутині ДМС шириться швидко, і інспектор САМА запропонувала заповнити дозвіл на отримання інформації про несудимість. Пробувала мене провокувати на неприємні розмови на агресивних тонах - не получилось. В результаті вона здалась, і доробила справу майже не розмовляючи. Другу чергу документів на другий паспорт - теж прийняли за 10 хвилин і без усіляких проблем.

Отже з цієї всієї процедури я чітко зрозумів одне. Процедура роботи ДМС зі спонукання людей звертатись по довідку в ДП документ дуже проста:
- інспектор забуває надати людині бланк дозволу на обробку персональної інформації, а отже виготовлення довідки про несудимість навіть не розпочинається.
- людині роблять паспорт
- підставою до невидачі паспорта називають відсутність такої довідки, і пропонують швидкий платний спосіб, або почекати ще 30днів.
- люди не витримують, плюють на все і вирішують не заморочуватись за 30грн - і платять.

Особисто бачив, як кожен третій з черги на отримання паспорту заходив в кабінет - вилітав звідти і йшов в ДП Документ, там !!!миттєво!!! отримував довідку - і йшов назад до ДМС та отримував зразу паспорт.
ОТЖЕ ЛЮДЕЙ ПРОСТО ШАНТАЖУЮТЬ. ТОМУ БУДЬТЕ УВАЖНІ ПРИ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ, І ПЕРЕВІРЯЙТЕ ЧИ ДАЛИ ВАМ БЛАНК ПРО ДОЗВІЛ НА ОТРИМАННЯ ТА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ!!!
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

Morr

Повідомлення Morr » Суб, 01 червня 2013, 20:03

Yuzer, я дав дозвіл особисто написав заяву-доручення. почекаю ше місяць :) мені негорить, але на всяк випалок шераз рекомендованим листом пошлю дозвіл.

scrap
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Повідомлення scrap » Чет, 20 червня 2013, 09:33

Потрібно виробити 2 закордонні паспорти, для цього потрібно:
1. Паспорт гр. України + 2 копії сторінок
2. Ідентифікаційний + 1 копія
3. Старий закордонний паспорт
4. Довідку про несудимість
5. Довідку про прописку з ЛКП.
Також потрібно вписати дитину 3 р. - то треба вписувати в один чи два паспорти? І для цього потрібно тільки додатково Свідоцтво про народження+1 копію?
Поправте, якщо не так. І довідку з ЛКП можна перексерити для мене і дружини чи робити 2 екземпляра? У дружини термін паспорта не закінчився, але змінене прізвище, для цього не потрібно якогось підтвердження (наприклад свідоцтва про одруження, чи ще чогось)?

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 02 липня 2013, 09:51

ВАСУ підтвердив, що закордонний паспорт коштує 170 грн, а інші платежі – незаконні
Вищий адміністративний суд визнав незаконним стягнення додаткових платежів при оформленні закордонного паспорта.
http://zik.ua/ua/news/2013/07/02/417079

romanbelyj
Ім'я:Роман
Номер:ВС****AI
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення romanbelyj » Вів, 02 липня 2013, 10:16

перелік необхідних документів розпишіть по пунктах будь-ласка.
і реальна ціна на виготовлення?
куди звертатись якшо проживання в Залізничному районі?
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!

twin

Повідомлення twin » Вів, 02 липня 2013, 10:55

Я вже свій отримав,доніс довідку. Ну звісно останній акорд від них мусів бути, ваші документи пропали, десь :shock :shout Я не витерпів і почав кіпіш, в стилі гаряча лінія, де начальник, ітд... Короче знайшли в іншій коробочці яка лежала ну зовсім поруч:) от така хрєнь. А ви би бачили з якою міною віддавали паспорт, короче хочу забути про це все.
ПС от ніяк не можу зрозуміти, чому в паспорті стої дата видачі 12.04.13, здавав доки 05.04.13

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 02 липня 2013, 11:08

twin писав: А ви би бачили з якою міною віддавали паспорт, короче хочу забути про це все.

Там така хамовита стерва на видачі :angry :facepalm

apricot
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » Вів, 02 липня 2013, 11:10

Незнаєте як її ім'я? Попитав би маму, що за курва. :happy
https://avarkom.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 02 липня 2013, 12:04

apricot, не знаю. Та що при мені всім наліво-направо хамила безпідставно - сиділа у кабінеті видачі ліворуч від входу, відразу біля дверей. Років 45, довге волосся (якщо не помиляюся).

До неї всі по-людськи, "добрий день", "будь ласка", "дякую", а вона на всіх гарчала. Давно вже такого не бачив :facepalm

twin

Повідомлення twin » Вів, 02 липня 2013, 22:37

Thug писав: apricot, не знаю. Та що при мені всім наліво-направо хамила безпідставно - сиділа у кабінеті видачі ліворуч від входу, відразу біля дверей. Років 45, довге волосся (якщо не помиляюся).
так, це саме вона, москалька ще до того всього...

DBF
Ім'я:Святослав
Контактна інформація:

Повідомлення DBF » Сер, 03 липня 2013, 09:26

а хто має знайомих в паспортному столі на вул.Донецькій??? Треба за один день фотку вклеїти!
Машины делятся на валящие и стиральные.

Lyubomyr
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » П'ят, 26 липня 2013, 23:35

Тут така ситуація склалась: подав документи ще 13 червня, вже паспорт мав би бути готовий, АЛЕ через той бардак в Києві зараз все глухо. Робив я паспорт без прискорень. Але зараз появилась нагальна потреба на протязі 1-2 тижні щоби паспорт був на руках. В Стрию де подавав, заходжу вже 2-й тиждень, кажуть що навіть спрогнозувати не можуть коли буде :|
Чи є якісь варіанти прискорення того бардаку?

Lyubomyr
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Чет, 01 серпня 2013, 21:14

Хлопці та дівчата, отримував хто паспорт після подачі в 2-й половині червня?

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Чет, 01 серпня 2013, 21:21

Lyubomyr, наразі видають тим хто здав на термінові :facepalm

Lyubomyr
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Чет, 01 серпня 2013, 22:01

santosxxx писав: наразі видають тим хто здав на термінові
може вкурсі коли розгребуть той бардак :surprised А то мене вже починає потроху піджимати :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей