вово, критику треба слухати а не жополизання, тоді буде прогрес. Danko, не істери, будь мужиком блeaть)))!YuraDOC писав: І не потрібно звинувачувати усіх хто пише правду в офтоперстві... трохи прислухайся що люди кажуть...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Nismo drift team///
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
VAG вже не той
- Derevo1076
- Ім'я:Derevo
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Nismo drift team///
Данко про тебе є красива фраза:"рождённому ползать, летать не дано" то про твій дріфт, і їзду на задньому приводі!!! купи собі знов таврію і продовжуй їздити як колись....і я радив би тобі підлікувати нерви, бо хто зна чим то кінчиться 

WEST MOTOR SPORT
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
короче Данко, давай бистрєй показуй на шо ти здатен, і затки ту всю флудильню в прямоток, бо той срач вже в печінках сидить. бери приклад з Андре не тільки в будування машини, а й в викладанні успіхів і досягнень, рідко но мітко викладати матеріали, причому шикарні, а не кожне відео донатів щотижня, і неважно хто те відео зняв.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
YuraDOC, Знаєш Юра, чесно тобі скажу, до з’явлення тебе в цій темі ти у мене викликав більшу повагу в загальному...
Ford?
- YuraDOC
- Контактна інформація:
Fobos, тезка, мені дуже шкода,як би це дивно не звучало, але я ціную повагу, твою і інших людей. Проте ні від єдиного слова у цій темі відмовлятись не буду і ставлення до ТС не зміню...
Мені шкода, що так багато нормальних людей як зачаровані чекають чогось нормального ( не важливо чи дріфту чи поведінки) гадаю Вас також пошлють і обхамлять, як тільки ви скажете щось не угодне великому дріфтеру.
З.І. моє особисте відношення до ТС сформувалось уже давно, за різних обставин, а цей балаган лише підсилив ефект...
Всім мир!
Мені шкода, що так багато нормальних людей як зачаровані чекають чогось нормального ( не важливо чи дріфту чи поведінки) гадаю Вас також пошлють і обхамлять, як тільки ви скажете щось не угодне великому дріфтеру.
З.І. моє особисте відношення до ТС сформувалось уже давно, за різних обставин, а цей балаган лише підсилив ефект...
Всім мир!
(O==[][]==O)
- Thug
Карочє, я так зрозумів, тут якийсь такий маленький внутрішній світ однієї людини прорвався назовні. І ви або готові прийняти ці правила, або "ви гамном всеодно залишетесь для всіх"
А по суті це якась команда паралімпійців. Дріфту нема, машини поломилисі
Пацики, нахєра стільки пафосу? Ну купили ніссани - прекрасно, вітаю! До чого тут дріфт? нассан ще не їде, автор щойно з таврії пересів, а уже дріфт-команда
Це ж усе не так робиться. Треба менше пафосу і тренування. І поки ніфіга не виходить - сидиш і мовчиш в тряпочку. А от коли вже інші почнуть про тебе говорити - тоді можна і тему пафосну створювати.
Усіх сачуствующіх прошу пардону, якщо зачепив тонкі і ніжні фібри ваших сердець. З іншого боку, мені прикро, що ви починаєте кидатися на адекватних людей через таку дурню.
Я за вами усіма даааавнооо спостерігаю. Але останньою краплею була жирна срака у вікні і "ви всі гамно"
PS Зараз піду і створю теми Opel DTM Team (бо у мене капєц який бистрий опель), Я-хеві-метал зірка (бо у мене три гітари), Я - фотограф (бо у мене є дзеркалка) і "Я - всрацца-абасрацца хакер", бо у мене є два компа, ноутбук і планшет. І попробуйте тільки мною не захоплюватися!
PPS Я потім ще подумаю, що там у мене є. І створю ще кілька тем про те який я чоткий

А по суті це якась команда паралімпійців. Дріфту нема, машини поломилисі

Пацики, нахєра стільки пафосу? Ну купили ніссани - прекрасно, вітаю! До чого тут дріфт? нассан ще не їде, автор щойно з таврії пересів, а уже дріфт-команда

Це ж усе не так робиться. Треба менше пафосу і тренування. І поки ніфіга не виходить - сидиш і мовчиш в тряпочку. А от коли вже інші почнуть про тебе говорити - тоді можна і тему пафосну створювати.
Усіх сачуствующіх прошу пардону, якщо зачепив тонкі і ніжні фібри ваших сердець. З іншого боку, мені прикро, що ви починаєте кидатися на адекватних людей через таку дурню.
Я за вами усіма даааавнооо спостерігаю. Але останньою краплею була жирна срака у вікні і "ви всі гамно"

PS Зараз піду і створю теми Opel DTM Team (бо у мене капєц який бистрий опель), Я-хеві-метал зірка (бо у мене три гітари), Я - фотограф (бо у мене є дзеркалка) і "Я - всрацца-абасрацца хакер", бо у мене є два компа, ноутбук і планшет. І попробуйте тільки мною не захоплюватися!

PPS Я потім ще подумаю, що там у мене є. І створю ще кілька тем про те який я чоткий
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Thug писав: Зараз піду і створю теми Opel DTM Team
о давай давай, я там перший піду нагаджу, давно "пітаю пламенниє чуства" до цієї марки ( не в обіду хіба боксеру і опельоводу

Thug писав: бо у мене капєц який бистрий опель
одааа
Ford?
-
- Ім'я:Maksym
- Номер:АТ **** ВН
Можна поставити підпис під кожним словом в цьому пості!!!Thug писав:...
Дріфт команді - читати і старатись зрозуміти! Правильна думка і правильне формулювання!!!
- Thug
Як же так? Старий поломаний ніссан з кальосами васьмьорков - ок, а новий опель - гамно? І де справедливість?Fobos писав: о давай давай, я там перший піду нагаджу, давно "пітаю пламенниє чуства" до цієї марки ( не в обіду хіба боксеру і опельоводу)

Хочеш позмагатися?одааа

- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Danko, стосовно останнього відео на 2.09 ну шо то таке? техніка передньго приводу якогось; ручнік працює в тебе? передні шини лисаки? як будеш їхати наступний раз туди кататись повідом про це в темі постараюсь приїхати допомогти тобі бо то вже не смішо ніфіга
Thug, мене візьмеш в команду? в мене є два файних опеля

Thug, мене візьмеш в команду? в мене є два файних опеля

- Thug
AntikvAr, ти в дєлє. Головне аби опель був. Думаю, завтра в Ірмшер переіменуємося для пантовості

-
- Ім'я:Maksym
- Номер:АТ **** ВН
AntikvAr писав: Thug, мене візьмеш в команду?
і мну в команду якщо можна, я в дві магу прайті, Франківське відділення:
Комп-ноут-нетбук-планшет
дві дзеркалки)!

- Thug
блін, ти крутіший фотограф за менеYm_Nik писав: дві дзеркалки)!

- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
ото во ривсі в нетрях всесвітньої павутини і натрапив на відео...
незна куди кинути, але то вроді дріфт
незна куди кинути, але то вроді дріфт

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
-
- Ім'я:/
і через рисочку штайнмецThug писав: Ірмшер переіменуємося для пантовост

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
У мене є для тебе конкурент, опель без турбіни, трошки не львіський правда, можна навіть з форою, але то тюнінг, а тобі і більшості з тих волаючих тут, це слово невідоме, хіба диски і ще щось таке побутове, для жони і діток :)Thug писав: Хочеш позмагатися?
Ford?
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
Thug писав:Карочє, я так зрозумів, тут якийсь такий маленький внутрішній світ однієї людини прорвався назовні. І ви або готові прийняти ці правила, або "ви гамном всеодно залишетесь для всіх"
![]()
А по суті це якась команда паралімпійців. Дріфту нема, машини поломилисі![]()
Пацики, нахєра стільки пафосу? Ну купили ніссани - прекрасно, вітаю! До чого тут дріфт? нассан ще не їде, автор щойно з таврії пересів, а уже дріфт-команда![]()
PS Зараз піду і створю теми Opel DTM Team (бо у мене капєц який бистрий опель), Я-хеві-метал зірка (бо у мене три гітари), Я - фотограф (бо у мене є дзеркалка) і "Я - всрацца-абасрацца хакер", бо у мене є два компа, ноутбук і планшет. І попробуйте тільки мною не захоплюватися!![]()

Я так само давно читаю то все. Реально щоб та машина їхала треба
а. Зібрати правильно мотор - ну це я думаю вдалося, там тільки купити треба все по списку і не зі шроту і зібрати чітко по технології.
Б. НАСТРОЇТИ. А щоб настроїти потрібен інжененр , А не колгоспники з шарнутими програмками. Я як прочитав про відстройку буста

(Знаю по власному досвіді).
в Щоб машина трмалася на дорозі (навіть дріфтова) треба ПІДВІСКУ . Не зі ШРОТУ.
А як то всьо робити в колоспі то як не крути, що не бери а в кінці з того вього трактор Беларус вийде....
Я мінімум треба НАСТРОЇТИ мотор.
Можеш звернутися по пораду де і скільки коштує. Є люди які то все проходили , не треба щодня бити себе граблями по лобі і розказувати потім як то тяжко. Ви просто робите дурну роботу яка заганяє вас в тупік. Требу тріхи зійти з небес , стати добрішим і люди до тебе потянуться

-
- Ім'я:/
іне варену власноручноJack писав: треба ПІДВІСКУ . Не зі ШРОТУ.

- Fest
- Ім'я:Лёша
Спасибо за теплое слово :) но давайте ребята меня в это все не втягивайте!Danko писав: Льоша без обід до тебе! Ти мій кумир!Я знаю що ти можеш і мені до тебе ще далеко! Нічого особистого...просто це різні відео...людина не шарить що пише...

"Двигайся тихо,тогда о тебе скажут громко"
Тюнинг не бойся начинать, имей силу воли закончить
WEST MOTOR SPORT
WEST MOTOR SPORT
- Thug
А я брата з арміі покличу! Він тобі наваляєFobos писав: У мене є для тебе конкурент, опель без турбіни, трошки не львіський правда, можна навіть з форою, але то тюнінг, а тобі і більшості з тих волаючих тут, це слово невідоме, хіба диски і ще щось таке побутове, для жони і діток :)

Чи може давай кожен своіїми силами? Що там у тебе крім дисків і родини? Ніц? Ой

Фобос, друже, ти правильний чувак. Мабуть. Захищати слабших і упосліджених - це прекрасно. Але не всі слабші цього заслуговують. Одне криве слово - і ти теж станеш "гамном як всі"

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість