Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Відповісти
Nismo drift team///
RULES
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази
Re: Nismo drift team///

Повідомлення RULES » Вів, 30 липня 2013, 13:33

YuraDOC писав: І не потрібно звинувачувати усіх хто пише правду в офтоперстві... трохи прислухайся що люди кажуть...
вово, критику треба слухати а не жополизання, тоді буде прогрес. Danko, не істери, будь мужиком блeaть)))!
VAG вже не той

Derevo1076
Ім'я:Derevo
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Derevo1076 » Вів, 30 липня 2013, 14:14

Данко про тебе є красива фраза:"рождённому ползать, летать не дано" то про твій дріфт, і їзду на задньому приводі!!! купи собі знов таврію і продовжуй їздити як колись....і я радив би тобі підлікувати нерви, бо хто зна чим то кінчиться :angry
WEST MOTOR SPORT

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 14:24

короче Данко, давай бистрєй показуй на шо ти здатен, і затки ту всю флудильню в прямоток, бо той срач вже в печінках сидить. бери приклад з Андре не тільки в будування машини, а й в викладанні успіхів і досягнень, рідко но мітко викладати матеріали, причому шикарні, а не кожне відео донатів щотижня, і неважно хто те відео зняв.
Хондоводи настільки сурові....

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 30 липня 2013, 19:30

YuraDOC, Знаєш Юра, чесно тобі скажу, до з’явлення тебе в цій темі ти у мене викликав більшу повагу в загальному...
Ford?

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Вів, 30 липня 2013, 19:59

Fobos, тезка, мені дуже шкода,як би це дивно не звучало, але я ціную повагу, твою і інших людей. Проте ні від єдиного слова у цій темі відмовлятись не буду і ставлення до ТС не зміню...

Мені шкода, що так багато нормальних людей як зачаровані чекають чогось нормального ( не важливо чи дріфту чи поведінки) гадаю Вас також пошлють і обхамлять, як тільки ви скажете щось не угодне великому дріфтеру.

З.І. моє особисте відношення до ТС сформувалось уже давно, за різних обставин, а цей балаган лише підсилив ефект...

Всім мир!
(O==[][]==O)

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 30 липня 2013, 21:12

Карочє, я так зрозумів, тут якийсь такий маленький внутрішній світ однієї людини прорвався назовні. І ви або готові прийняти ці правила, або "ви гамном всеодно залишетесь для всіх"
:facepalm

А по суті це якась команда паралімпійців. Дріфту нема, машини поломилисі :facepalm

Пацики, нахєра стільки пафосу? Ну купили ніссани - прекрасно, вітаю! До чого тут дріфт? нассан ще не їде, автор щойно з таврії пересів, а уже дріфт-команда :facepalm

Це ж усе не так робиться. Треба менше пафосу і тренування. І поки ніфіга не виходить - сидиш і мовчиш в тряпочку. А от коли вже інші почнуть про тебе говорити - тоді можна і тему пафосну створювати.

Усіх сачуствующіх прошу пардону, якщо зачепив тонкі і ніжні фібри ваших сердець. З іншого боку, мені прикро, що ви починаєте кидатися на адекватних людей через таку дурню.

Я за вами усіма даааавнооо спостерігаю. Але останньою краплею була жирна срака у вікні і "ви всі гамно" :facepalm

PS Зараз піду і створю теми Opel DTM Team (бо у мене капєц який бистрий опель), Я-хеві-метал зірка (бо у мене три гітари), Я - фотограф (бо у мене є дзеркалка) і "Я - всрацца-абасрацца хакер", бо у мене є два компа, ноутбук і планшет. І попробуйте тільки мною не захоплюватися! :facepalm

PPS Я потім ще подумаю, що там у мене є. І створю ще кілька тем про те який я чоткий

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 30 липня 2013, 21:26

Thug писав: Зараз піду і створю теми Opel DTM Team

о давай давай, я там перший піду нагаджу, давно "пітаю пламенниє чуства" до цієї марки ( не в обіду хіба боксеру і опельоводу :D )
Thug писав: бо у мене капєц який бистрий опель

одааа
Ford?

Ym_Nik
Ім'я:Maksym
Номер:АТ **** ВН

Повідомлення Ym_Nik » Вів, 30 липня 2013, 21:27

Thug писав:...
Можна поставити підпис під кожним словом в цьому пості!!!

Дріфт команді - читати і старатись зрозуміти! Правильна думка і правильне формулювання!!!

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 30 липня 2013, 21:35

Fobos писав: о давай давай, я там перший піду нагаджу, давно "пітаю пламенниє чуства" до цієї марки ( не в обіду хіба боксеру і опельоводу :D )
Як же так? Старий поломаний ніссан з кальосами васьмьорков - ок, а новий опель - гамно? І де справедливість? :D

одааа
Хочеш позмагатися? :D

AntikvAr
Ім'я:Микола Миколайович
Номер:И8935ЛВ

Повідомлення AntikvAr » Вів, 30 липня 2013, 21:38

Danko, стосовно останнього відео на 2.09 ну шо то таке? техніка передньго приводу якогось; ручнік працює в тебе? передні шини лисаки? як будеш їхати наступний раз туди кататись повідом про це в темі постараюсь приїхати допомогти тобі бо то вже не смішо ніфіга :facepalm
Thug, мене візьмеш в команду? в мене є два файних опеля :happy

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 30 липня 2013, 21:43

AntikvAr, ти в дєлє. Головне аби опель був. Думаю, завтра в Ірмшер переіменуємося для пантовості ;) :D

Ym_Nik
Ім'я:Maksym
Номер:АТ **** ВН

Повідомлення Ym_Nik » Вів, 30 липня 2013, 21:46

AntikvAr писав: Thug, мене візьмеш в команду?

і мну в команду якщо можна, я в дві магу прайті, Франківське відділення:

Комп-ноут-нетбук-планшет
дві дзеркалки)!
:sing

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 30 липня 2013, 21:47

Ym_Nik писав: дві дзеркалки)!
:sing
блін, ти крутіший фотограф за мене :D

Taras:)
Ім'я:Taras
Номер:**4040**
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Вів, 30 липня 2013, 21:55

ото во ривсі в нетрях всесвітньої павутини і натрапив на відео...
незна куди кинути, але то вроді дріфт :D :surprised :facepalm :ninja
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Вів, 30 липня 2013, 21:56

Thug писав: Ірмшер переіменуємося для пантовост
і через рисочку штайнмец :D

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 30 липня 2013, 21:58

Thug писав: Хочеш позмагатися?
У мене є для тебе конкурент, опель без турбіни, трошки не львіський правда, можна навіть з форою, але то тюнінг, а тобі і більшості з тих волаючих тут, це слово невідоме, хіба диски і ще щось таке побутове, для жони і діток :)
Ford?

Jack
Ім'я:Jack
Номер:BC5610ii
Подякували: 3 рази

Повідомлення Jack » Вів, 30 липня 2013, 22:07

Thug писав:Карочє, я так зрозумів, тут якийсь такий маленький внутрішній світ однієї людини прорвався назовні. І ви або готові прийняти ці правила, або "ви гамном всеодно залишетесь для всіх"
:facepalm

А по суті це якась команда паралімпійців. Дріфту нема, машини поломилисі :facepalm

Пацики, нахєра стільки пафосу? Ну купили ніссани - прекрасно, вітаю! До чого тут дріфт? нассан ще не їде, автор щойно з таврії пересів, а уже дріфт-команда :facepalm

Це ж усе не так робиться. Треба менше пафосу і тренування. І поки ніфіга не виходить - сидиш і мовчиш в тряпочку. А от коли вже інші почнуть про тебе говорити - тоді можна і тему пафосну створювати.

Усіх сачуствующіх прошу пардону, якщо зачепив тонкі і ніжні фібри ваших сердець. З іншого боку, мені прикро, що ви починаєте кидатися на адекватних людей через таку дурню.

Я за вами усіма даааавнооо спостерігаю. Але останньою краплею була жирна срака у вікні і "ви всі гамно" :facepalm

PS Зараз піду і створю теми Opel DTM Team (бо у мене капєц який бистрий опель), Я-хеві-метал зірка (бо у мене три гітари), Я - фотограф (бо у мене є дзеркалка) і "Я - всрацца-абасрацца хакер", бо у мене є два компа, ноутбук і планшет. І попробуйте тільки мною не захоплюватися! :facepalm

PPS Я потім ще подумаю, що там у мене є. І створю ще кілька тем про те який я чоткий
:clap
Я так само давно читаю то все. Реально щоб та машина їхала треба
а. Зібрати правильно мотор - ну це я думаю вдалося, там тільки купити треба все по списку і не зі шроту і зібрати чітко по технології.
Б. НАСТРОЇТИ. А щоб настроїти потрібен інжененр , А не колгоспники з шарнутими програмками. Я як прочитав про відстройку буста :facepalm . Треба заплатити ГРОШІ і замовити або повезти машину до інженерів, так як у Львові таких НЕМА.
(Знаю по власному досвіді).
в Щоб машина трмалася на дорозі (навіть дріфтова) треба ПІДВІСКУ . Не зі ШРОТУ.
А як то всьо робити в колоспі то як не крути, що не бери а в кінці з того вього трактор Беларус вийде....
Я мінімум треба НАСТРОЇТИ мотор.
Можеш звернутися по пораду де і скільки коштує. Є люди які то все проходили , не треба щодня бити себе граблями по лобі і розказувати потім як то тяжко. Ви просто робите дурну роботу яка заганяє вас в тупік. Требу тріхи зійти з небес , стати добрішим і люди до тебе потянуться :shout ;)

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Вів, 30 липня 2013, 22:13

Jack писав: треба ПІДВІСКУ . Не зі ШРОТУ.
іне варену власноручно :facepalm

Fest
Ім'я:Лёша

Повідомлення Fest » Вів, 30 липня 2013, 22:19

Danko писав: Льоша без обід до тебе! Ти мій кумир!Я знаю що ти можеш і мені до тебе ще далеко! Нічого особистого...просто це різні відео...людина не шарить що пише...
Спасибо за теплое слово :) но давайте ребята меня в это все не втягивайте! :D Меняй переднюю резину!Ты из за лысой резины и не правильных постановок скользишь передом а не задом! Будешь ехать тренироваться позвонишь заранее. Постараюсь подъехать и помочь тебе, а то на данный момент сплошные ошибки!
"Двигайся тихо,тогда о тебе скажут громко"
Тюнинг не бойся начинать, имей силу воли закончить
WEST MOTOR SPORT

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 30 липня 2013, 22:34

Fobos писав: У мене є для тебе конкурент, опель без турбіни, трошки не львіський правда, можна навіть з форою, але то тюнінг, а тобі і більшості з тих волаючих тут, це слово невідоме, хіба диски і ще щось таке побутове, для жони і діток :)
А я брата з арміі покличу! Він тобі наваляє :facepalm :shout
Чи може давай кожен своіїми силами? Що там у тебе крім дисків і родини? Ніц? Ой :D

Фобос, друже, ти правильний чувак. Мабуть. Захищати слабших і упосліджених - це прекрасно. Але не всі слабші цього заслуговують. Одне криве слово - і ти теж станеш "гамном як всі" ;)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей