Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
AnGeL, ну я хз, але ж він не багажником буде інші тазіки випихати...
а в німаків ніхто і не пхає, бо або лавета, або лебідка
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
AnGeL, попробуй метал в нові хонді сівік і в любому бмв тоді почуєш різницю 
метал там нормальний і всі краштести і жостість на крученя проходить.тож не волга стара де метал від танка

метал там нормальний і всі краштести і жостість на крученя проходить.тож не волга стара де метал від танка

TURBO -POWER
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
просто як пхати, то не треба впиратись в мiсця де нема ребер жорсткостi. Вмятини можна i в 21 волзi певно зробити, якщо ти дятел
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
така яка різниця, йомайо, то ж джип, мало з того шо він застряг, шо вже само по собі для жипа не солідно, так там і лебідки ж нема, ну то певно мусіли підштовхнути, хто ж знав шо там вмятини лишуться. метал має бути всюди нормальний, бо то взагалі галіма відмазка, шо мол він не багажником буде інші тазіки випихати...cat-yellow писав: AnGeL, ну я хз, але ж він не багажником буде інші тазіки випихати...

та я знаю шо в нових тазіках метал тонкий, але то ще вроді стара машина відносно. в мене чогось вмятини не лишаються ззаду, хоть мене купу раз штовхали зимою, і пару раз літомandriy320e30 писав: AnGeL, попробуй метал в нові хонді сівік і в любому бмв тоді почуєш різницю

ну короче нєфіг відмазувати той тонкий метал в х5, то є недочьот!!! і всьо. то вроді крута машина, а не якийсь новий сівік, а тут таке

Хондоводи настільки сурові....
andriy320e30, доречі, про метал, от ше на прелюді, на акордах того покоління, метал досить твердий і товстий, а вже наступне покоління має суттєво тонший метал, ці старі як бронетраспортери виглядають на фоні новіших. на ощуп дуже відчутно.
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
і по чому ви оприділили, що вони самі жорсткіші з заводських?AnGeL писав: бмв сток, єдине шо ззаду пружини стоять самі жорсткіші з заводських

То кроссовер. в німців є тільки один джип, от попробуй в ньому метал зігнутиAnGeL писав: то ж джип, то ним треба витягувати всякі тазіки з багна,

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.axel писав: і по чому ви оприділили, що вони самі жорсткіші з заводських?
фу, позор, один джип, он в москалів і то як мінімум 2: уазік і нива, там і кувалдою треба постаратись, шоб шось зігнути, а в япів всяких гавномісів взагалі купа, крузаки, паджеро, х-траіл і всяке таке. короче всеодно виходить в німців про*обaxel писав: То кроссовер. в німців є тільки один джип, от попробуй в ньому метал зігнути

в БМВ стандартні пружини усі чорні. і тільки мають 2 мітки. Але ти і твій колєга точно не розбираєтеся у кольорах тих міток.AnGeL писав: бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.
не в кількості справаAnGeL писав: а в япів всяких гавномісів взагалі купа, крузаки, паджеро, х-траіл і всяке таке.
але який...AnGeL писав: один джип
bmw-club.lviv.ua
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
axel, авто-шедевр, однозначно!
- AnGeL
слухай, а ти хто такий шо рішаєш хто в чому розбирається, а хто нє? до чого ти то написав? ти відповідаєш за свої слова? я то не розбираюсь, воно мені нафік не треба, но коли він міняв пружини то поцікавився шо там і до чого, і взяв саме ті які хотів, так шо не умнічай тут, о всевеликий гуруaxel писав: AnGeL написав:
бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.
в БМВ стандартні пружини усі чорні. і тільки мають 2 мітки. Але ти і твій колєга точно не розбираєтеся у кольорах тих міток.

один в полі не воїн, чув таке? не спорю, тачко супер круте, сам від нього торчу, але тако глянувши таблицю переможців дакару, самого шо не є змагання де рішається в кого крутий бобік в кого нє, бачимо шо він всього раз виграв ще в кучерявому 83, і до паджеро ой як далеко... так шо то знову ж таки на фоні японських гавномісів кросовер получається, хоча на фоні німців, самий шо не є джип.axel писав: не в кількості справа
AnGeL написав:
один джип
але який...
ти забув мені сказати щоб я попригавAnGeL писав: слухай, а ти хто такий шо рішаєш хто в чому розбирається, а хто нє? до чого ти то написав? ти відповідаєш за свої слова?

Ну то от подзвони йому і запитай, з якими мітками в БМВ пружини найжорсткішими і які є найм'якшими.AnGeL писав: я то не розбираюсь, воно мені нафік не треба, но коли він міняв пружини то поцікавився шо там і до чого, і взяв саме ті які хотів, так шо не умнічай тут, о всевеликий гуру
На сьогоднішній день ці машини, нічого спільного з дорожніми машинами не мають.AnGeL писав: але тако глянувши таблицю переможців дакару, самого шо не є змагання де рішається в кого крутий бобік в кого нє,
І взагал,і ти перед тим як купував хонду, усі японські чемпіонати переглянув і вибрав саму круту тачку?

А може це пов'язано з тим, що екіпаж даного G280 більше не приймав участі в дакар? Це схоже на ситуацію коли ти був на драгу, а Саня за кордоном і ти сказав, що хонда виграла бо 2-го учасника на 328і не було.AnGeL писав: бачимо шо він всього раз виграв ще в кучерявому 83, і до паджеро ой як далеко...

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
axel, а з чого ти взяв шо то така сверх секретна і зашифрована інфа шо от він прям неможе того знати і всьо? і взагалі чого ти доколупався до тих пружин? по зростанню жорсткості - жовті, сині, червоні. там ще кількість міток означає висоту здається. так навіть скажу конкретніше, шо там пружини стоять від 330, які нехай і не найжорсткіші мабуть з стокових, але явно жорсткіші ніж рідні з 318. та й яка нафік різниця, я навівь 2 відгуки двох протилежних сторін, обоє дійшли згоди шо прель куди краще тримається дороги в пороті ніж бмв, але відповідно по комфорту програє суттєво, шо тобі ше треба? взагалі не розумію шо ти намагаєшся доказати, ти ж навіть збоку не сидів, вірогідно й вживу мого прелюда небачив, а хочеш довести шо неможе такого бути, шо він краще рулиться... в тебе що вже паранойя якась чи що? відмазки починаєте писати всякі, мол то 318, з тонкими колбами, (то ващє фраза окремої уваги вартує, що за тонкі колби, ви а чьом?), шо мол прокладка там погана, і всяке таке, те саме і про бмв, шо воно ж не задом має машини виштовхувати, то взагалі вбило
а якшо серйозно, то таки так, перед тим як дивитись на якогось претендента, спочатку багато читав про ту машину в неті, на форумах і т.д., і вже на тій стадії багато машин відсіялось. я не купую ніколи: бо просто, бо то бмв, бо то айфон, бо то німець і т.д., завжди ретельно зважую всі за і проти.
ну а про ту неувязочку взагалі краще навіть і не згадуй, бо кури засміють, те що людина не змогла приїхати то одне, але те шо виклик кидала ваша сторона, шо про дату знали заздалегідь, шо можна було і іншу 328 пригнати, шо взагалі нікого не було то вже зовсім інше. я он з віталіком крашом, кілька раз домовлялись, і нормально катались, як невиходило комусь то переносили, всьо чотко, ніяких проблем :)

саме так, вибрав s2000, але по грошах не стягнув, прийшлось брати шо єaxel писав: І взагал,і ти перед тим як купував хонду, усі японські чемпіонати переглянув і вибрав саму круту тачку?

цікаво по якій причині не приймав. може тому що шансів не було? це теж саме, як ти розказуєш шо раз на старому сараї обїхав якийсь акорд. і більше участі в такому не приймав. відповідно тебе акорд не обїждав. я тоже так з тим корветом червоним стартував з світлофора, і більше участі з ним не приймав, я відать корвет натягнув, получаєтьсяaxel писав: А може це пов'язано з тим, що екіпаж даного G280 більше не приймав участі в дакар

ну а про ту неувязочку взагалі краще навіть і не згадуй, бо кури засміють, те що людина не змогла приїхати то одне, але те шо виклик кидала ваша сторона, шо про дату знали заздалегідь, шо можна було і іншу 328 пригнати, шо взагалі нікого не було то вже зовсім інше. я он з віталіком крашом, кілька раз домовлялись, і нормально катались, як невиходило комусь то переносили, всьо чотко, ніяких проблем :)
А білі, зелені, оранжеві, сірі? Що вони означають на БМВ пружинах?AnGeL писав: по зростанню жорсткості - жовті, сині, червоні.
Ти читати навчися.AnGeL писав: взагалі не розумію шо ти намагаєшся доказати, ти ж навіть збоку не сидів, вірогідно й вживу мого прелюда небачив, а хочеш довести шо неможе такого бути, шо він краще рулиться... в тебе що вже паранойя якась чи що?
напхав поліуритану і спорт підвіски от і рулиться. Я їздив не на одному стоковому прелюді, і маю з чим порівнювати. В твоєму прелюді не сидів, не їздив бо він мені нафіг не цікавий.axel писав: Ти його навчив поважати свою хонду, чи заводську?
Раз? Акорди 2 різних були один 7-й і один 8-й.AnGeL писав: як ти розказуєш шо раз на старому сараї обїхав якийсь акорд.
не приймав...AnGeL писав: і більше участі в такому не приймав.

bmw-club.lviv.ua
знову за стареaxel писав: Раз? Акорди 2 різних були один 7-й і один 8-й.
- AnGeL
ну от шо ти домахався, набіса мені треба ті сорти лайна знатиaxel писав: А білі, зелені, оранжеві, сірі? Що вони означають на БМВ пружинах?

сам читати навчись, я потім в наступному пості написавaxel писав: Ти читати навчися.
axel написав:
Ти його навчив поважати свою хонду, чи заводську?
напхав поліуритану і спорт підвіски от і рулиться. Я їздив не на одному стоковому прелюді, і маю з чим порівнювати. В твоєму прелюді не сидів, не їздив бо він мені нафіг не цікавий.
так в кого тут з нас двох проблеми з читанням?AnGeL писав: ну для початку свою

про поліуретан, відать видно шо мало хто з вас їздив на одній і тій же машині з повністю стоковими резинками, і аналогічній з поліуретаном. бо різниця між ними вкрай мала, на поліуретані машина просто більш зібрана, купи тримається, і основною перевагою поліуретану є його довговічність, поставив раз і забув назавжди, а не якась надзвичайна керованість і т.д. і про спорт підвіску, тут вона вже виявилась капєц яка спортивна, а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку. якби хто питав то далеко ніякі не койли, і не хрін знати шо. і стаб ззаду лопнутий, і зпереду кріплення з балки вирване, а стаби напевно якраз багато мали б рішати. отак нічо не знаєш, а пишеш. не їздив ніразу на нормальній хонді, а вже маєш з чим порівнювати. а те на чому ти там їздив, я хз, може вони ушатані були в какашку, і тобі здалось шо вони не очень.
то просто смішно, як ви всілякими способами, правдами і неправдами намагаєтесть в любому випадку вигородити вашу улюблену марку, бода би світ втріс, не бмв всеодно краще, і [цензура] шо я не їздив на ті хонді, я всеодно знаю шо бмв краще. і я одразу написав шо то не коректно порівнювати, бо підвіска в мене не сток, так нє, спочатку прокладка хренова була, потім колби якісь там тонкі, а потім з пружинами непаняткі... ПМС?

Я тобі питання ти мені відповідь.AnGeL писав: про поліуретан, відать видно шо мало хто з вас їздив на одній і тій же машині з повністю стоковими резинками, і аналогічній з поліуретаном. бо різниця між ними вкрай мала, на поліуретані машина просто більш зібрана, купи тримається, і основною перевагою поліуретану є його довговічність, поставив раз і забув назавжди, а не якась надзвичайна керованість і т.д. і про спорт підвіску, тут вона вже виявилась капєц яка спортивна, а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку. якби хто питав то далеко ніякі не койли, і не хрін знати шо. і стаб ззаду лопнутий, і зпереду кріплення з балки вирване, а стаби напевно якраз багато мали б рішати. отак нічо не знаєш, а пишеш.
В тебе зараз стандартна підвіска?
Не їздив. Тільки на прелюдах.AnGeL писав: не їздив ніразу на нормальній хонді,
Вони були свіжопригнані... не колхожені, не товчені, з балками на місці, і з цілими стабами.AnGeL писав: а те на чому ти там їздив, я хз, може вони ушатані були в какашку
В мене з пружинами понятки, то у Вас там "самі жорсткі БМВ пружини",а але міток не знаєм і в сортах не розбираємосьAnGeL писав: а потім з пружинами непаняткі...

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
axel, уууу я всьо запущено... ти шо в школу не ходив, і читати не вмієш? чи тобі треба так разів за 5-6 на кожне питання відповсти, і то великими літерами? навіть не буду нічого відписувати, відповіді на всі твої запитання з останнього посту вже неодноразово були написані і навіть конкретно, спешл фор ю, май діар френд, процитовані повторно. перечитай все уважно щераз, а потім щераз, і тоді ще 2 рази, так шоб вже напевно було :) 

AnGeL,
Я взагалі не розумію про що ти говориш
Ти не вмієш одним словом відповісти, "так" чи "ні"?
Щераз питаю. Підвіска у тебе сток?
які фотки? який сток мальований? кому треба оприділитися?AnGeL писав: а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку.

Ти не вмієш одним словом відповісти, "так" чи "ні"?
Щераз питаю. Підвіска у тебе сток?
bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
axel, оу, май діар френд, я нині добрий, отож знову, по спец замовленню для тебе
ні! в мене підвіска не сток, абсолютно, єдине то стаби стокові, і то не працюють як треба, але явним спортом її теж не назвеш. і я про то написав ВІДРАЗУ!!!!
п.с. ти мене колись доведеш до божевілля

п.с. ти мене колись доведеш до божевілля