Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення cat-yellow » Вів, 30 липня 2013, 08:51

AnGeL, ну я хз, але ж він не багажником буде інші тазіки випихати...
а в німаків ніхто і не пхає, бо або лавета, або лебідка

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Вів, 30 липня 2013, 08:57

AnGeL, попробуй метал в нові хонді сівік і в любому бмв тоді почуєш різницю ;)
метал там нормальний і всі краштести і жостість на крученя проходить.тож не волга стара де метал від танка :D
TURBO -POWER

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Вів, 30 липня 2013, 09:08

просто як пхати, то не треба впиратись в мiсця де нема ребер жорсткостi. Вмятини можна i в 21 волзi певно зробити, якщо ти дятел

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 09:19

cat-yellow писав: AnGeL, ну я хз, але ж він не багажником буде інші тазіки випихати...
а в німаків ніхто і не пхає, бо або лавета, або лебідка
така яка різниця, йомайо, то ж джип, мало з того шо він застряг, шо вже само по собі для жипа не солідно, так там і лебідки ж нема, ну то певно мусіли підштовхнути, хто ж знав шо там вмятини лишуться. метал має бути всюди нормальний, бо то взагалі галіма відмазка, шо мол він не багажником буде інші тазіки випихати... :facepalm
andriy320e30 писав: AnGeL, попробуй метал в нові хонді сівік і в любому бмв тоді почуєш різницю
метал там нормальний і всі краштести і жостість на крученя проходить.тож не волга стара де метал від танка
та я знаю шо в нових тазіках метал тонкий, але то ще вроді стара машина відносно. в мене чогось вмятини не лишаються ззаду, хоть мене купу раз штовхали зимою, і пару раз літом :shout (акум дохлий)

ну короче нєфіг відмазувати той тонкий метал в х5, то є недочьот!!! і всьо. то вроді крута машина, а не якийсь новий сівік, а тут таке %)
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 09:22

andriy320e30, доречі, про метал, от ше на прелюді, на акордах того покоління, метал досить твердий і товстий, а вже наступне покоління має суттєво тонший метал, ці старі як бронетраспортери виглядають на фоні новіших. на ощуп дуже відчутно.

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 09:30

AnGeL писав: бмв сток, єдине шо ззаду пружини стоять самі жорсткіші з заводських
і по чому ви оприділили, що вони самі жорсткіші з заводських? :D
AnGeL писав: то ж джип, то ним треба витягувати всякі тазіки з багна,
То кроссовер. в німців є тільки один джип, от попробуй в ньому метал зігнути :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 09:51

axel писав: і по чому ви оприділили, що вони самі жорсткіші з заводських?
бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.
axel писав: То кроссовер. в німців є тільки один джип, от попробуй в ньому метал зігнути
фу, позор, один джип, он в москалів і то як мінімум 2: уазік і нива, там і кувалдою треба постаратись, шоб шось зігнути, а в япів всяких гавномісів взагалі купа, крузаки, паджеро, х-траіл і всяке таке. короче всеодно виходить в німців про*об :D :D :D

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 12:45

AnGeL писав: бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.
в БМВ стандартні пружини усі чорні. і тільки мають 2 мітки. Але ти і твій колєга точно не розбираєтеся у кольорах тих міток.
AnGeL писав: а в япів всяких гавномісів взагалі купа, крузаки, паджеро, х-траіл і всяке таке.
не в кількості справа
AnGeL писав: один джип
але який...
bmw-club.lviv.ua

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 30 липня 2013, 13:17

axel, авто-шедевр, однозначно!

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 13:19

axel писав: AnGeL написав:
бо вони міняні, по кольорах якось там, не памятаю точно якого вони кольору.

в БМВ стандартні пружини усі чорні. і тільки мають 2 мітки. Але ти і твій колєга точно не розбираєтеся у кольорах тих міток.
слухай, а ти хто такий шо рішаєш хто в чому розбирається, а хто нє? до чого ти то написав? ти відповідаєш за свої слова? я то не розбираюсь, воно мені нафік не треба, но коли він міняв пружини то поцікавився шо там і до чого, і взяв саме ті які хотів, так шо не умнічай тут, о всевеликий гуру :facepalm
axel писав: не в кількості справа
AnGeL написав:
один джип

але який...
один в полі не воїн, чув таке? не спорю, тачко супер круте, сам від нього торчу, але тако глянувши таблицю переможців дакару, самого шо не є змагання де рішається в кого крутий бобік в кого нє, бачимо шо він всього раз виграв ще в кучерявому 83, і до паджеро ой як далеко... так шо то знову ж таки на фоні японських гавномісів кросовер получається, хоча на фоні німців, самий шо не є джип.

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 13:32

AnGeL писав: слухай, а ти хто такий шо рішаєш хто в чому розбирається, а хто нє? до чого ти то написав? ти відповідаєш за свої слова?
ти забув мені сказати щоб я попригав :shout
AnGeL писав: я то не розбираюсь, воно мені нафік не треба, но коли він міняв пружини то поцікавився шо там і до чого, і взяв саме ті які хотів, так шо не умнічай тут, о всевеликий гуру
Ну то от подзвони йому і запитай, з якими мітками в БМВ пружини найжорсткішими і які є найм'якшими.
AnGeL писав: але тако глянувши таблицю переможців дакару, самого шо не є змагання де рішається в кого крутий бобік в кого нє,
На сьогоднішній день ці машини, нічого спільного з дорожніми машинами не мають.
І взагал,і ти перед тим як купував хонду, усі японські чемпіонати переглянув і вибрав саму круту тачку? :D
AnGeL писав: бачимо шо він всього раз виграв ще в кучерявому 83, і до паджеро ой як далеко...
А може це пов'язано з тим, що екіпаж даного G280 більше не приймав участі в дакар? Це схоже на ситуацію коли ти був на драгу, а Саня за кордоном і ти сказав, що хонда виграла бо 2-го учасника на 328і не було. :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 14:13

axel, а з чого ти взяв шо то така сверх секретна і зашифрована інфа шо от він прям неможе того знати і всьо? і взагалі чого ти доколупався до тих пружин? по зростанню жорсткості - жовті, сині, червоні. там ще кількість міток означає висоту здається. так навіть скажу конкретніше, шо там пружини стоять від 330, які нехай і не найжорсткіші мабуть з стокових, але явно жорсткіші ніж рідні з 318. та й яка нафік різниця, я навівь 2 відгуки двох протилежних сторін, обоє дійшли згоди шо прель куди краще тримається дороги в пороті ніж бмв, але відповідно по комфорту програє суттєво, шо тобі ше треба? взагалі не розумію шо ти намагаєшся доказати, ти ж навіть збоку не сидів, вірогідно й вживу мого прелюда небачив, а хочеш довести шо неможе такого бути, шо він краще рулиться... в тебе що вже паранойя якась чи що? відмазки починаєте писати всякі, мол то 318, з тонкими колбами, (то ващє фраза окремої уваги вартує, що за тонкі колби, ви а чьом?), шо мол прокладка там погана, і всяке таке, те саме і про бмв, шо воно ж не задом має машини виштовхувати, то взагалі вбило :shout :facepalm
axel писав: І взагал,і ти перед тим як купував хонду, усі японські чемпіонати переглянув і вибрав саму круту тачку?
саме так, вибрав s2000, але по грошах не стягнув, прийшлось брати шо є :D :facepalm а якшо серйозно, то таки так, перед тим як дивитись на якогось претендента, спочатку багато читав про ту машину в неті, на форумах і т.д., і вже на тій стадії багато машин відсіялось. я не купую ніколи: бо просто, бо то бмв, бо то айфон, бо то німець і т.д., завжди ретельно зважую всі за і проти.
axel писав: А може це пов'язано з тим, що екіпаж даного G280 більше не приймав участі в дакар
цікаво по якій причині не приймав. може тому що шансів не було? це теж саме, як ти розказуєш шо раз на старому сараї обїхав якийсь акорд. і більше участі в такому не приймав. відповідно тебе акорд не обїждав. я тоже так з тим корветом червоним стартував з світлофора, і більше участі з ним не приймав, я відать корвет натягнув, получається 8-)

ну а про ту неувязочку взагалі краще навіть і не згадуй, бо кури засміють, те що людина не змогла приїхати то одне, але те шо виклик кидала ваша сторона, шо про дату знали заздалегідь, шо можна було і іншу 328 пригнати, шо взагалі нікого не було то вже зовсім інше. я он з віталіком крашом, кілька раз домовлялись, і нормально катались, як невиходило комусь то переносили, всьо чотко, ніяких проблем :)

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 14:38

AnGeL писав: по зростанню жорсткості - жовті, сині, червоні.
А білі, зелені, оранжеві, сірі? Що вони означають на БМВ пружинах?
AnGeL писав: взагалі не розумію шо ти намагаєшся доказати, ти ж навіть збоку не сидів, вірогідно й вживу мого прелюда небачив, а хочеш довести шо неможе такого бути, шо він краще рулиться... в тебе що вже паранойя якась чи що?
Ти читати навчися.
axel писав: Ти його навчив поважати свою хонду, чи заводську?
напхав поліуритану і спорт підвіски от і рулиться. Я їздив не на одному стоковому прелюді, і маю з чим порівнювати. В твоєму прелюді не сидів, не їздив бо він мені нафіг не цікавий.
AnGeL писав: як ти розказуєш шо раз на старому сараї обїхав якийсь акорд.
Раз? Акорди 2 різних були один 7-й і один 8-й.
AnGeL писав: і більше участі в такому не приймав.
не приймав...
Зображення
bmw-club.lviv.ua

A1

Повідомлення A1 » Вів, 30 липня 2013, 14:53

axel писав: Раз? Акорди 2 різних були один 7-й і один 8-й.
знову за старе

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 14:58

A1, То AnGeL ворушить історію :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 16:25

axel писав: А білі, зелені, оранжеві, сірі? Що вони означають на БМВ пружинах?
ну от шо ти домахався, набіса мені треба ті сорти лайна знати :facepalm вчепився блін як кліщ %)
axel писав: Ти читати навчися.
axel написав:
Ти його навчив поважати свою хонду, чи заводську?
напхав поліуритану і спорт підвіски от і рулиться. Я їздив не на одному стоковому прелюді, і маю з чим порівнювати. В твоєму прелюді не сидів, не їздив бо він мені нафіг не цікавий.
сам читати навчись, я потім в наступному пості написав
AnGeL писав: ну для початку свою
так в кого тут з нас двох проблеми з читанням? :surprised
про поліуретан, відать видно шо мало хто з вас їздив на одній і тій же машині з повністю стоковими резинками, і аналогічній з поліуретаном. бо різниця між ними вкрай мала, на поліуретані машина просто більш зібрана, купи тримається, і основною перевагою поліуретану є його довговічність, поставив раз і забув назавжди, а не якась надзвичайна керованість і т.д. і про спорт підвіску, тут вона вже виявилась капєц яка спортивна, а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку. якби хто питав то далеко ніякі не койли, і не хрін знати шо. і стаб ззаду лопнутий, і зпереду кріплення з балки вирване, а стаби напевно якраз багато мали б рішати. отак нічо не знаєш, а пишеш. не їздив ніразу на нормальній хонді, а вже маєш з чим порівнювати. а те на чому ти там їздив, я хз, може вони ушатані були в какашку, і тобі здалось шо вони не очень.

то просто смішно, як ви всілякими способами, правдами і неправдами намагаєтесть в любому випадку вигородити вашу улюблену марку, бода би світ втріс, не бмв всеодно краще, і [цензура] шо я не їздив на ті хонді, я всеодно знаю шо бмв краще. і я одразу написав шо то не коректно порівнювати, бо підвіска в мене не сток, так нє, спочатку прокладка хренова була, потім колби якісь там тонкі, а потім з пружинами непаняткі... ПМС? :surprised :D :D :D

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 16:36

AnGeL писав: про поліуретан, відать видно шо мало хто з вас їздив на одній і тій же машині з повністю стоковими резинками, і аналогічній з поліуретаном. бо різниця між ними вкрай мала, на поліуретані машина просто більш зібрана, купи тримається, і основною перевагою поліуретану є його довговічність, поставив раз і забув назавжди, а не якась надзвичайна керованість і т.д. і про спорт підвіску, тут вона вже виявилась капєц яка спортивна, а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку. якби хто питав то далеко ніякі не койли, і не хрін знати шо. і стаб ззаду лопнутий, і зпереду кріплення з балки вирване, а стаби напевно якраз багато мали б рішати. отак нічо не знаєш, а пишеш.
Я тобі питання ти мені відповідь.
В тебе зараз стандартна підвіска?
AnGeL писав: не їздив ніразу на нормальній хонді,
Не їздив. Тільки на прелюдах.
AnGeL писав: а те на чому ти там їздив, я хз, може вони ушатані були в какашку
Вони були свіжопригнані... не колхожені, не товчені, з балками на місці, і з цілими стабами.
AnGeL писав: а потім з пружинами непаняткі...
В мене з пружинами понятки, то у Вас там "самі жорсткі БМВ пружини",а але міток не знаєм і в сортах не розбираємось :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 16:58

axel, уууу я всьо запущено... ти шо в школу не ходив, і читати не вмієш? чи тобі треба так разів за 5-6 на кожне питання відповсти, і то великими літерами? навіть не буду нічого відписувати, відповіді на всі твої запитання з останнього посту вже неодноразово були написані і навіть конкретно, спешл фор ю, май діар френд, процитовані повторно. перечитай все уважно щераз, а потім щераз, і тоді ще 2 рази, так шоб вже напевно було :) :beer

axel

Повідомлення axel » Вів, 30 липня 2013, 17:17

AnGeL,
AnGeL писав: а на фотках з тернополя вона була стоком пофарбованим з балона. ви опреділіться, чи то спортивна підвіска, чи сток мальований, чи просто чуток агресивніша стоку.
які фотки? який сток мальований? кому треба оприділитися? %) Я взагалі не розумію про що ти говориш :|

Ти не вмієш одним словом відповісти, "так" чи "ні"?
Щераз питаю. Підвіска у тебе сток?
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 30 липня 2013, 18:00

axel, оу, май діар френд, я нині добрий, отож знову, по спец замовленню для тебе :D ні! в мене підвіска не сток, абсолютно, єдине то стаби стокові, і то не працюють як треба, але явним спортом її теж не назвеш. і я про то написав ВІДРАЗУ!!!!

п.с. ти мене колись доведеш до божевілля %) :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей