Коли їхав три роки тому перший раз,то в русе на мостах мінЯли асфальт...igorok писав:Чому так?lac2005 писав: Їхав машиною через паром в Сілістрі
шалені пробки були....
поїхав на паром....
тепер привик до тої дороги,так і їздю....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Коли їхав три роки тому перший раз,то в русе на мостах мінЯли асфальт...igorok писав:Чому так?lac2005 писав: Їхав машиною через паром в Сілістрі
щось в районі 8 баксівigorok писав:lac2005, шо по грошах вартує та переправа?
так,то за машинуigorok писав:lac2005, то з машиною???
Yuzer писав: На паром в Calarasi приїхав десь 13:00. Славнозвісного Пертуні (місцевого розводіли) на місці не було і я навіть засмутився, але до мене підійшов якийсь інший «екземпляр» і пропонував купити квиток на паром за 100 леїв, ввічливо подякувавши я відмовився та купив квиток в касі за 35 леїв= 85 грн. Паром чекати довелось десь хвилин 30 сама переправа тривала хвилин 20.
мінєтку - ахахах все вірно треба ліпитиSluva писав:і Болгарську мінєтку тре ОБОВЯЗКОВО ліпити на скло бо нема приліпленої=відсутність=штраф
розслабся все буде добре я переживав і сивів теж майже пів року і перших 200 км. по Румунії... а дальше пристроївся за Румуном... газюри трохи добавив і вперед.... дороги в них всюди нормальні... ям я не бачив ніде крім обїзної Бухареста...Sluva писав:я певно за той час поки оприділюсь кудой цього року їхати то посивію![]()
Та нє...я вже катався тудой і не один раз то ж дорогу знаю ...просто в мене плани і напрямки проїзду Румунії міняються майже кожен деньLoginmy писав: розслабся все буде добре я переживав і сивів теж майже пів року і перших 200 км. по Румунії... а дальше пристроївся за Румуном... газюри трохи добавив і вперед.... дороги в них всюди нормальні... ям я не бачив ніде крім обїзної Бухареста...
це панятно...тільки в яку сторонуJarevych писав: Sluva, через Трансфагараш
та шо там тренуватись, я по місту на Тігрі 250 км намотував за день, а то приблизно 700 кмна мегані по відчуттямSluva писав: А ти давай тренуйся на дальню дистанцію валити...там мінімум треба буде вальнути 700-800км за раз з пересциками
Jarevych писав: тре виїхати зі Львова ввечері
шо ета?gribkoff777 писав: Шуменско премиално
може 5-6?Sluva писав: виїжджати година 7-8 ранку
А смисл?хід моєї думки:Jarevych писав: може 5-6?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей