Тема навіяна не стільки підрахунком їх заробітків, а як їх наглістю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1C#@O$ писав:Але з введенням лічильників, стало дороще, чим було колись по домовленості.
я то і маю на увазі. Якшо ціни такі високі то чуваку не одну годину прийдеться стояти. Не кожен позволить собі таксі при такій середній зарплаті як в нас зараз. Думаю якшо б було дешевше було б більше клієнтів. Хоча тут від одного таксіста не залежить, тут вже система, проти якої не підешpikach00 писав:Попрацюйте трохи в таксі тоді будете говорити
То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...
pikach00 писав:То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...
Не можу не погодитися. З одного боку розумієш, що і так важко тому таксісту, якщо на такій розвалюсі їздить, але з іншого боку, то не справа їхати і тримати панельку на колінах(раз таке було зі мною).pikach00 писав:Як на мене проблема в іншому - в допотопних тачках.
если я к тебе прийду рамочку 25х25см заказывать, то ты мне продашь ее по цене одного метра "рейки"? или учтешь доставку, склад, работу матера, свою зарплату, амортизацию оборудования, прибыль, налоги, аренду офиса, зарплату девочки в офисе, расходы на телефон, etc?Yelik писав:Сьогодні лишив машину на сервісі (на Південному) і пішки потопав на зупинку. До роботи приблизно 4-5км, проходив повз таксістів, ну думаю, цікаво скільки захочуть, якщо 12 до 15 грн. то можна їхати. Підхожу питаю, каже 25грн.Кажу 4км - 25грн.? Я обернувся та пішов, він мені ще в догонку казав про підвищення цін на бензин... По дорозі я порахував він макс. витратить 1л бензини, тобто 5грн., а хоче заробити 20грн. зверху
непоганий бізнес
![]()
Тема навіяна не стільки підрахунком їх заробітків, а як їх наглістю
ха ха ха... тоді б 99% пасажирів їздило б на тих розвалюхах за 1грн!!!Terry писав:Не можу не погодитися. З одного боку розумієш, що і так важко тому таксісту, якщо на такій розвалюсі їздить, але з іншого боку, то не справа їхати і тримати панельку на колінах(раз таке було зі мною).pikach00 писав:Як на мене проблема в іншому - в допотопних тачках.
І не розумію оті таксо-фірми, які тримають в себе такі автівки - то ж їхнє обличчя. Коли їдеш на забаву весь такий розфуфирений, а за тобою приїзжає розвалюха грязна і ти думаєш "Лиш би не замаститися маслом чи не позатаягувати одяг до порваних сідух", то нафіг таке таксі.
Одним словом - дайош диференційовані ціни на таксі. Нові авто(до 3 років) - 2,5грн/км, старші 1,5грн/км. і зовсім старі - 1 грн.
В нас доречі так само є "Преміум таксі" - місяць назад було по3 грн/км. Кемрі там не бачив, но пару Бех, Мерсів і Пассатів - є.Terry писав:100% ні. Свого часу запускався проект - 1км - 1у.е. І досить удачно. Там були лише бізнес авто(Кемрі, Мерс і ще щось там).
Yelik эта не выгараживания таксистов но есть конечно понятие у таксистов "минималка" (кто таксовал на конторе тот знает)то есть, если у него расчитанно что минимальный заказ оплачиваеться 25 грн.он и 100 метров тебя за 25 провезёт,а чисто по человечески минуя кассу за 10 мог бы и подкинуть !!!!Yelik писав:непоганий бізнес
Якщо ти прийдеш до мене "рамочку 25х25см заказывать", то тобі її порахують із ціни яка вказана на стенді за м/п і доплюсовувати ніхто нічого не буде. Чому хтось із таксістів може брати 15грн., а хтось 25грн. за рівний кілометраж, ОТ в чому проблема!lex писав:если я к тебе прийду рамочку 25х25см заказывать, то ты мне продашь ее по цене одного метра "рейки"? или учтешь доставку, склад, работу матера, свою зарплату, амортизацию оборудования, прибыль, налоги, аренду офиса, зарплату девочки в офисе, расходы на телефон, etc?
кроме того, как говорится, "не нравится -- не ешь". хочешь подешевле -- садись на марштрутку. хочешь на такси -- плати. нет денег -- иди пешком.
или тебе полегчает от этого коллективного порицания?
Грубо кажучи то ніколо не .. гребеpikach00 писав:Попрацюйте трохи в таксі тоді будете говорити
То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...
цена м/п включает эти платежи.Yelik писав: Якщо ти прийдеш до мене "рамочку 25х25см заказывать", то тобі її порахують із ціни яка вказана на стенді за м/п і доплюсовувати ніхто нічого не буде.
почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?Yelik писав:Чому хтось із таксістів може брати 15грн., а хтось 25грн. за рівний кілометраж, ОТ в чому проблема!
впередlex писав:а я прийду на форум любителей рамочек и буду рассказывать что вы зажрались и рассказывать про цену кубометра леса...
Одна зроблена на конвеєрі, інша вручнуlex писав:почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?
тоесть ты согласен, что о чем-то говорить, исходя только из цены бензина, глупо?Yelik писав:впередlex писав:а я прийду на форум любителей рамочек и буду рассказывать что вы зажрались и рассказывать про цену кубометра леса...![]()
я говорю о двух абсолютно одинаковых рамочках, сошедших с одного конвеера..Yelik писав:Одна зроблена на конвеєрі, інша вручнуlex писав:почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?![]()
я хочу сказать что ни он, ни ты ему ничего не должны.Yelik писав: Чи ти хочеш сказати, що він мене мав на руках занести?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей