Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Про таксістів
Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:
Про таксістів

Повідомлення Yelik » Пон, 26 листопада 2007, 11:06

Сьогодні лишив машину на сервісі (на Південному) і пішки потопав на зупинку. До роботи приблизно 4-5км, проходив повз таксістів, ну думаю, цікаво скільки захочуть, якщо 12 до 15 грн. то можна їхати. Підхожу питаю, каже 25грн. :shock Кажу 4км - 25грн.? Я обернувся та пішов, він мені ще в догонку казав про підвищення цін на бензин... По дорозі я порахував він макс. витратить 1л бензини, тобто 5грн., а хоче заробити 20грн. зверху :D непоганий бізнес :D

Тема навіяна не стільки підрахунком їх заробітків, а як їх наглістю :angry
volleyball.lviv.ua/blog/

mysha
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Про таксістів

Повідомлення mysha » Пон, 26 листопада 2007, 11:17

приєднуюсь. Звичайно це їхня робота, треба заробляти, але шо забагато то нездорово. Як люди перестануть брати таксі через такі ціни тоді ше подорожчає, і якомусь одному пасажиру треба буде за всіх клієнтів "вивалити" :D

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Пон, 26 листопада 2007, 11:22

15 грн потолок.
1км=5 грн. + 5 грн, амортизація, + 5грн з/п.
Але з введенням лічильників, стало дороще, чим було колись по домовленості.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 26 листопада 2007, 11:25

Попрацюйте трохи в таксі тоді будете говорити ;)
То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...

Як передав товаріщь Лєкс слова нашого спільного знайомого - Потрібно боятись не великих цін, а маленьких зарплат 8)
Востаннє редагувалось Пон, 26 листопада 2007, 11:33 користувачем pikach00, всього редагувалось 1 раз.

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Пон, 26 листопада 2007, 11:32

C#@O$ писав:Але з введенням лічильників, стало дороще, чим було колись по домовленості.
+1

mysha
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Пон, 26 листопада 2007, 11:33

pikach00 писав:Попрацюйте трохи в таксі тоді будете говорити
То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...
я то і маю на увазі. Якшо ціни такі високі то чуваку не одну годину прийдеться стояти. Не кожен позволить собі таксі при такій середній зарплаті як в нас зараз. Думаю якшо б було дешевше було б більше клієнтів. Хоча тут від одного таксіста не залежить, тут вже система, проти якої не підеш

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Пон, 26 листопада 2007, 11:34

pikach00 писав:То що чувак може годину простояти і ніфіга не заробити то того чомусь ніхто не враховує...

Так, всередині дня, можна і не одну годину простояти. Зате ввечері, якщо рухатися, то можна нормальний куш "зловити".

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 26 листопада 2007, 11:37

mysha, я не спорю. А хтось взагалі задумувався скільки офіційних і неофіційних податків мусить він забашляти? ;)

Як на мене проблема в іншому - в допотопних тачках. Треба менше годувати таксистів на 20-тирічних жигах і волгашніках які жеруть більше бєнзи і масла ніж нормальні машини. І взагалі деколи страшно дивитися ззовні на ту розвалюху, не то що їхати в ній...

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Пон, 26 листопада 2007, 11:59

pikach00 писав:Як на мене проблема в іншому - в допотопних тачках.
Не можу не погодитися. З одного боку розумієш, що і так важко тому таксісту, якщо на такій розвалюсі їздить, але з іншого боку, то не справа їхати і тримати панельку на колінах(раз таке було зі мною).
І не розумію оті таксо-фірми, які тримають в себе такі автівки - то ж їхнє обличчя. Коли їдеш на забаву весь такий розфуфирений, а за тобою приїзжає розвалюха грязна і ти думаєш "Лиш би не замаститися маслом чи не позатаягувати одяг до порваних сідух", то нафіг таке таксі.
Одним словом - дайош диференційовані ціни на таксі. Нові авто(до 3 років) - 2,5грн/км, старші 1,5грн/км. і зовсім старі - 1 грн.

lex

Повідомлення lex » Пон, 26 листопада 2007, 12:56

Yelik писав:Сьогодні лишив машину на сервісі (на Південному) і пішки потопав на зупинку. До роботи приблизно 4-5км, проходив повз таксістів, ну думаю, цікаво скільки захочуть, якщо 12 до 15 грн. то можна їхати. Підхожу питаю, каже 25грн. :shock Кажу 4км - 25грн.? Я обернувся та пішов, він мені ще в догонку казав про підвищення цін на бензин... По дорозі я порахував він макс. витратить 1л бензини, тобто 5грн., а хоче заробити 20грн. зверху :D непоганий бізнес :D

Тема навіяна не стільки підрахунком їх заробітків, а як їх наглістю :angry
если я к тебе прийду рамочку 25х25см заказывать, то ты мне продашь ее по цене одного метра "рейки"? или учтешь доставку, склад, работу матера, свою зарплату, амортизацию оборудования, прибыль, налоги, аренду офиса, зарплату девочки в офисе, расходы на телефон, etc?
кроме того, как говорится, "не нравится -- не ешь". хочешь подешевле -- садись на марштрутку. хочешь на такси -- плати. нет денег -- иди пешком.
или тебе полегчает от этого коллективного порицания?

lex

Повідомлення lex » Пон, 26 листопада 2007, 13:13

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 26 листопада 2007, 13:29

Terry писав:
pikach00 писав:Як на мене проблема в іншому - в допотопних тачках.
Не можу не погодитися. З одного боку розумієш, що і так важко тому таксісту, якщо на такій розвалюсі їздить, але з іншого боку, то не справа їхати і тримати панельку на колінах(раз таке було зі мною).
І не розумію оті таксо-фірми, які тримають в себе такі автівки - то ж їхнє обличчя. Коли їдеш на забаву весь такий розфуфирений, а за тобою приїзжає розвалюха грязна і ти думаєш "Лиш би не замаститися маслом чи не позатаягувати одяг до порваних сідух", то нафіг таке таксі.
Одним словом - дайош диференційовані ціни на таксі. Нові авто(до 3 років) - 2,5грн/км, старші 1,5грн/км. і зовсім старі - 1 грн.
ха ха ха... тоді б 99% пасажирів їздило б на тих розвалюхах за 1грн!!!

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Пон, 26 листопада 2007, 14:01

Breaker,
100% ні. Свого часу запускався проект - 1км - 1у.е. І досить удачно. Там були лише бізнес авто(Кемрі, Мерс і ще щось там). Досить успішно. Правда, в Києві.

Знову ж таки шкала надто спрощена.

OKKO

Повідомлення OKKO » Пон, 26 листопада 2007, 14:06

Тут есть ещё один нюанс. Как я лично для себя заметил, я думаю ни для кого это не новость - что так званые "бомбилы", реально лупят дороже, чем их собратья , ну скажем с "002" (не реклама). Да это и понятно, если у таксиста, который работает в нормальной фирме с нормально поставленной диспетчеризацией - холостой пробег (от клиента до клиента, за который ему никто не платит) - 10-15%, то у простого "бомбилы" он на вскидку 35-45%. Чисто с экономической стороны "бомбилу" понять можно - у него больше затрат, но как говорится "проблемы индейца - вождя не ипут". Так что практически никогда не езжу с частниками. ;)

OKKO

Повідомлення OKKO » Пон, 26 листопада 2007, 14:09

Terry писав:100% ні. Свого часу запускався проект - 1км - 1у.е. І досить удачно. Там були лише бізнес авто(Кемрі, Мерс і ще щось там).
В нас доречі так само є "Преміум таксі" - місяць назад було по3 грн/км. Кемрі там не бачив, но пару Бех, Мерсів і Пассатів - є.

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Пон, 26 листопада 2007, 15:11

Yelik писав:непоганий бізнес
Yelik эта не выгараживания таксистов но есть конечно понятие у таксистов "минималка" (кто таксовал на конторе тот знает)то есть, если у него расчитанно что минимальный заказ оплачиваеться 25 грн.он и 100 метров тебя за 25 провезёт,а чисто по человечески минуя кассу за 10 мог бы и подкинуть !!!! :D
З повагою Black.

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 26 листопада 2007, 15:21

lex писав:если я к тебе прийду рамочку 25х25см заказывать, то ты мне продашь ее по цене одного метра "рейки"? или учтешь доставку, склад, работу матера, свою зарплату, амортизацию оборудования, прибыль, налоги, аренду офиса, зарплату девочки в офисе, расходы на телефон, etc?
кроме того, как говорится, "не нравится -- не ешь". хочешь подешевле -- садись на марштрутку. хочешь на такси -- плати. нет денег -- иди пешком.
или тебе полегчает от этого коллективного порицания?
Якщо ти прийдеш до мене "рамочку 25х25см заказывать", то тобі її порахують із ціни яка вказана на стенді за м/п і доплюсовувати ніхто нічого не буде. Чому хтось із таксістів може брати 15грн., а хтось 25грн. за рівний кілометраж, ОТ в чому проблема!
pikach00 писав:Попрацюйте трохи в таксі тоді будете говорити ;)
Грубо кажучи то ніколо не .. гребе ;) В мене є знайомі таксисти, так вони розказували, ЯК вони гроші заробляють, так що не треба їх захищати.
volleyball.lviv.ua/blog/

lex

Повідомлення lex » Пон, 26 листопада 2007, 15:37

Yelik писав: Якщо ти прийдеш до мене "рамочку 25х25см заказывать", то тобі її порахують із ціни яка вказана на стенді за м/п і доплюсовувати ніхто нічого не буде.
цена м/п включает эти платежи.
а я прийду на форум любителей рамочек и буду рассказывать что вы зажрались и рассказывать про цену кубометра леса...
Yelik писав:Чому хтось із таксістів може брати 15грн., а хтось 25грн. за рівний кілометраж, ОТ в чому проблема!
почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 26 листопада 2007, 15:44

lex писав:а я прийду на форум любителей рамочек и буду рассказывать что вы зажрались и рассказывать про цену кубометра леса...
вперед :D
lex писав:почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?
Одна зроблена на конвеєрі, інша вручну ;) :D Чи ти хочеш сказати, що він мене мав на руках занести? :D
volleyball.lviv.ua/blog/

lex

Повідомлення lex » Пон, 26 листопада 2007, 15:51

Yelik писав:
lex писав:а я прийду на форум любителей рамочек и буду рассказывать что вы зажрались и рассказывать про цену кубометра леса...
вперед :D
тоесть ты согласен, что о чем-то говорить, исходя только из цены бензина, глупо?
Yelik писав:
lex писав:почему одна и та же рамочка в разных магазинах может стоить и 15грн. и 25грн.?
Одна зроблена на конвеєрі, інша вручну ;) :D
я говорю о двух абсолютно одинаковых рамочках, сошедших с одного конвеера..
Yelik писав: Чи ти хочеш сказати, що він мене мав на руках занести? :D
я хочу сказать что ни он, ни ты ему ничего не должны.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей