Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Автотур по Криму.
Denja
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:
Автотур по Криму.

Повідомлення Denja » Нед, 09 серпня 2009, 21:27

А чого ніхто фото з літнього відпочинку не викладає? Давайте описуйте хто де був. Хочу проїхатися по Криму на машині. Давайте поради якісь куда і як варто заїхати і т.д.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

MRE
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Автотур по Криму.

Повідомлення MRE » Нед, 09 серпня 2009, 22:54

Розраховуй на 2000 км.

illi4
Контактна інформація:

Повідомлення illi4 » Нед, 09 серпня 2009, 23:08

сімеїз, аквапарк, горка " Камікадзе", червона))

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Нед, 09 серпня 2009, 23:59

не 2000 а 2700-3500км все західне узбережжя це пустеля аж до чорноморська там нема ні турбаз ні платних пляжів, ні заправок, зате є купа місць де можна машиною підїхати під саме море, купа людей з палатками, можна наловити рапанів(там ми були 2 дні, приходив мужичок з касовим апаратом і бейджиком розвів нас на 35гр за 5чоловік і 2 машини). Далі варто потусуватись в балаклаві і відвідати там кафешку під назвою Стейк, на катері можна добратись до диких пляжів срібний,золотий,інжирний ми були на золотому, там теж ходять місцеві підатківці (лісники з рушницями) заповідник однако, по 15гр з людини але ми дали 45 і сказали що нас троє, їм як правило впадло підніматись високо тому чим вижче ви розташуєтесь тим більше шансів що вас не знайдуть. спали в спальниках під відкритим небом, дощу не було ніразу за всі 7 днів, 7днів мало, їхати треба мінімум на 2 тижні!!! Також на золотому пляжі вночі можна наловити крабів, з пивом йдуть на ура!!! раджу брати з собою побільше води, соків та пива, все що можна пити в криму дороге, особливо на пляжах, там народ не парится, все по 10гр що пиво що вода що 200грамовий сочок!!! а пити хочется постійно, їсти через спеку навпаки. Ми взяли 12пляшок води по 1.5л і ще літрів з 20 соків та пепсі, з пивом трошки провтикали,довелось докупляти, і ще мали 20л каністру на воду. далі варто заїхати на Айпетрі біля водоспаду усянчу зупинятись не варто нема на що дивитись хіба весною!!! а якщо всеж зупинитесь то не користуйтесь їх паркінгом 15гр, можна поставити 2-3 машини на 20метрів нижче на узбіччі. на самій Айпетрі раджу спробувати шашлик з баранини 45гр 350грам! далі наша подорож закінчилась тому все що за ялтою описувати доведется комусь іншому. І обовязково треба взяти щось для створення великого штучного затінку. Дорогою в крим, або назад раджу зупинитись в Умані і розімяти ноги в парку Софіївка.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 10 серпня 2009, 00:40

Ну шо ж, думав я чи починати таку тему, але бачу, шо треба шось написати)))
Ше на початку літа тут була тему шось типу "куди поїхати" і я там активно рекомендував народу Сімеїз (самий південь Криму, південніше лише Форос). До речі, наш шановний Мс також саме туди і поїхав, надіюсь йому сподобалось, приїде - напише :)
От власне і я поїхав в Сімеїз. Вже вдруге. І поїду ше втретє. Краса там неземна :) Я не розумію [цензура] мОлоді їхати за кордон? Для старічків - так: сервіс, комфорт, спокій, чистота... А для нас - Крим сам раз! (рима яка вийшла :)) Маю на увазі приблизно ту саму цінову категорії і цілі відпочинку.
Зразу скажу, єдиний недолік Сімеїза - дуже багато сміття повсюду і під кінець дня і на пляжі :| А пляж не дуже там вже й великий. До речі - лише галька.
ЩО в Сімеїзі: скала Діва, гора Кошка (до речі, крута обсерваторія на ній знаходиться, екскурсія зі всім - 55 грн.), нудистський пляж, недалеко Аквапарк + це містечко завжди (ше за Союзу) славилось тим, шо там постійно всякі під%раси відпочивали, тобто люди нетрадиційної орієнтації. Цього літа я засік там таких 3 пари тіпів і 1 пару лесбо-девушек :D
Найближче поселення - Алупка. Там просто життєво необхідно відвідати Воронцовський палац. Я там був вперше, красотень, ууу! 8) Вхід безкоштовний, а задоволення і вражень он досі купа)) Але треба мінімум 4-5 годин, бо навколо нього дуже класний парк.
Ну і кого цікавить - Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад.

Спеціально для Denja - машиною можеш стартувати від Нікіти (перед Ялтою зі сторони Алушти), там можна глянути Ботанічний сад, потім все по одній трасі: Лівадія, Ореанда, кілька сіл, потім Алупка і Сімеїз. Коли будеш по верхній трасі (Севастопольська) під"їжджати до Сімеїза - побачиш гору Кошка, мав би зразу її впізнати ;)

От власне так мінімально, шо там можна глянути.

Зараз пару фоток приєднаю.
Вкладення
P7210020_resize.JPG
вид на Сімеїз з вулички, на якій ми жили
P7230120_resize.JPG
скала Діва з пляжу. не неї можна піднятись :)
P7260350_resize.JPG
Воронцовський палац
P7270608_resize.jpg
вид з Діви на пляж і Сімеїз
P7270642_resize.JPG
так можна серед скал позагаряти :)
P7240340_resize.JPG
власне гора "Кошка"
P7240344_resize.JPG
коти там шарять тєму =))
Sad, but true.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 10 серпня 2009, 00:42

Ну і хто вконтакті, може зайти до мене в альбом глянути більше фоток: http://vkontakte.ru/album6297302_94880492
Sad, but true.

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Пон, 10 серпня 2009, 01:08

ану напишіть ще хтось трохи більше про ту Софіївку в Умані, мені якраз через неї їхати на зворотній дорозі 8)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 10 серпня 2009, 08:32

ghost™, якшо будеш в будній день то рахуй повезло. Бо в суботу неділю там купа народу, весілля і тп
Раджу купити карту (на вході продається) ну і якшо не пожлобишся то візьми екскурсовода. Реально дуже гарно і години 2-3 стратиш точно:)

shaman
Ім'я:Святослав

Повідомлення shaman » Пон, 10 серпня 2009, 09:40

Fly писав:години 2-3 стратиш точно:)
?! я стратив пів дня і всього що хотів так детально і не оглянув, треба реально розраховувати пів дня мінімум, йти тільки з екскуросоводом, а потім ще з пару годин самому полазити

Denzzzil
Ім'я:Денис
Номер:7739
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 10 серпня 2009, 09:57

для Умані і пів дня замало!
Denja, а на рахунок Криму був там цього літа жив в районі Феодосії, але старались обїздити все узбережжя криму, от у всіх курортних містах є бабки які пропонують всілякі подорожі і екскурсії, достатньо до них підійти, все розпитатись і на наст. день поїхати туди своїм ходом, всіх місць описувати не буду бо їх багато скажу тільки що варто булоб сходити в дильфінарій, попасти на айпетрі (машину бажано лишити внизу, бо підйом на підйомнику це шота не повторне, так само і спуск), судак, новий світ з царською тропою і гротом, обов"язково на кораблику сплавати на якийсь пляж. Якщо будеш біля Ластівчиного гнізда і будеш туда йти (там впринцепі нічого аж такого немає, достатньо пофоткати з далека) то остерігайся Місцевих ідіотів (орловодів) вони в наглу садять орла на руку а потім просять гроші, реально виникає конфліктна ситуація! машину залишай тільки на платних стоянках, чомусь людей з заходу там не надто люблять (нам поцарапали якимось камне, дуже велика і глибока подряпина), бензин навіть найкращий машині не сподобається, з того що я помітив найкращий це Укр ТАТ Нафта, Лукойл там просто "ацтой", по дорозі всюди ХОВАЮТЬСЯ за кущами ДАЇшники, але є і знаки які про це попереджують, на Київській трасі краще ні з ким не заїдатись (підрізають, просто жесть).
як згадаю ще щось то допишу!
Денис Автозапчастини

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 10 серпня 2009, 10:49

о згадав, в крим тре вїжжати з повним баком бо бензин там на 40коп дорожчий, ну в плані гірший чи ні то особливої різниці я не помітив, що до зажиратись на трасі то це скоріше тобі особисто не повезло, або було за що підрізати,а мож просто їхав надто повільно :happy Ми ж чудово поганялись з целікою і якимось мерсом вже не памятаю яким саме, в трьох йшли 160-180 тих пару десятків км що їхали по одеському автобану. Нам ніхто нічо не царапав притому що в Балаклаві залишали машини на 3 дні просто так навіть не на платній парковці, тільки на склі намалювали помой меня :happy і щось я не помітив щоб там захід не любили, тільки на водному таксі чувак нас запитав чи у нас тут дійсно такий націоналізм що капец капец і ще питав про якісь там недавні події відносно упа так ми сказали що нам пофігу що всіх любим і все класно, про упа не вкурсі і стандартно прикольнулись про те що у нас тут у кожного автомат і на селі в кожному сараї танк :D короч разом посміялись і пообсирали нашу владу. Говорили по українськи але інколи переходили на російську як настрій був!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 10 серпня 2009, 10:59

t309,
уяви ситуацію, після тоґо як звернули з Автобану, в одну і другу сторону по одній полосі, швидкість не велика, десь може 120, в дзеркалі видно що ззаді щось летить, бачу що їде зустрічна, даю вправо бо не розминуться, так воно ще ріже щоб вписатись, після того як мене 2-є таких обігнало було видно що більшість зустрічних машин стоять просто тупо на обочині і купа пилюки, бо мажори їхали і просто розпихали собі дорогу (одна зі стоячих машин була явно з відбитим правим зеркалом) то як думаєш, було за що мені чи комусь іншомі підрізати, чи це просто купка мажоріків летіла.
а може це просто мені пощастило бути свідком такого!
На рахунок Західної України: машина поцарапана, єдиний прицепний Львівський вагон в Феодосії був закиданий камінням, бандою алкашів, фраза в магазині: "Я вас не понімаю". я бачив таке, не являюсь націоналістом і мені всеодно хто як говорить, просто сказав що бачив!
машину не варто лишати бо Татарами все кишить, колесика можуть і відкрутити!
Денис Автозапчастини

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 10 серпня 2009, 13:53

Дякую за відгуки, особливо BOXER, після того як Твої фото подивився, робочий настрій пропав абсолютно і безповоротно :D
Їду саме в Симеїз, звідти буду стартувати далі. Підкажи якісь кафешки там.
Біля підйомиків Ай-пері є стоянка ?
Під Ласточкіне гніздо машиною заїхати можна?
Значить намічаються поїздки в :
Воронцовський палац, Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад, судак, новий світ з царською тропою і гротом, Балаклава, Севастополь і обовязково Софіївку на зворотній дорозі.
Фотозвіт обіцяю. Ноут і інет беру з собою, так шо відгуки будуть в онлайні :D

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 10 серпня 2009, 13:58

Denja, під ласточкіне підїжджаєш машиною, там парковка.

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 10 серпня 2009, 14:02

Denja, під Ласточкіне гніздо: там тре зверху машину лишати, стоянка до 15 грн. (розкажеш враження про орловодів), внизу стоянки вроді ніде не бачив.
біля підйомників також є стоянка 50грн. але кажуть що збоку також є стояночка набагато дешевша!
Денис Автозапчастини

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 10 серпня 2009, 14:06

Denzzzil писав:біля підйомників також є стоянка 50грн
Куясобі. За пів дня стоянки?
Denzzzil писав:(розкажеш враження про орловодів)
Я в Одессі вже навчився від того бидла відбиватись, там покруче було.

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 10 серпня 2009, 14:15

Denja,
Denja писав:Denzzzil написав:біля підйомників також є стоянка 50грн Куясобі. За пів дня стоянки?
ну зранку поставив, а ввечері забираєш, виходить трошки більше ніж пів дня. є навіть різниця, між тим чи машина на сонці, чи під деревами в тіні (від цього я був шокований).
Денис Автозапчастини

Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Пон, 10 серпня 2009, 14:56

Denja писав:Їду саме в Симеїз,
А Ти вже домовився де там будеш жити,чи все зробиш по приїзді?Кажуть шо там зараз дорогувато?Мій колега сьогодні туда поїхав на машині,завтра-післязавтра буду мати інформацію по проживанню,бо сам хочу махнути в ті края...

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 10 серпня 2009, 15:09

Там за санаторій мали б домовитись, за то не переживаю. Переночувати найду де, з машиною легше.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 10 серпня 2009, 15:16

Denja, вчора приїхав з тої сторони. Був в Понізовці, за сімеїзом пару км. Село селом, правда в дечому більше сподобалось ніж в сімеїзі, нема того бруду і т.д., пляжі прікольні, пірси. Але немає ніодного кафе,бару чи дискотеки - ідеальний сімейний відпочинок. Але то все вирішувалось маршруткою і 10хв їзди до сімеїзу. Їздив без машини, про шо дуже жалію.(правда туда літаком назад поїздом). Минулого року був в сімеїзі, класно, эдине що несподобалось то дуже маленькі пляжі,толпа народу і сміття багато. Ну і дороговато трошки якщо жити не далеко від моря

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей