Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автотур по Криму.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
А чого ніхто фото з літнього відпочинку не викладає? Давайте описуйте хто де був. Хочу проїхатися по Криму на машині. Давайте поради якісь куда і як варто заїхати і т.д.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- MRE
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Автотур по Криму.
Розраховуй на 2000 км.
- illi4
- Контактна інформація:
сімеїз, аквапарк, горка " Камікадзе", червона))
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
не 2000 а 2700-3500км все західне узбережжя це пустеля аж до чорноморська там нема ні турбаз ні платних пляжів, ні заправок, зате є купа місць де можна машиною підїхати під саме море, купа людей з палатками, можна наловити рапанів(там ми були 2 дні, приходив мужичок з касовим апаратом і бейджиком розвів нас на 35гр за 5чоловік і 2 машини). Далі варто потусуватись в балаклаві і відвідати там кафешку під назвою Стейк, на катері можна добратись до диких пляжів срібний,золотий,інжирний ми були на золотому, там теж ходять місцеві підатківці (лісники з рушницями) заповідник однако, по 15гр з людини але ми дали 45 і сказали що нас троє, їм як правило впадло підніматись високо тому чим вижче ви розташуєтесь тим більше шансів що вас не знайдуть. спали в спальниках під відкритим небом, дощу не було ніразу за всі 7 днів, 7днів мало, їхати треба мінімум на 2 тижні!!! Також на золотому пляжі вночі можна наловити крабів, з пивом йдуть на ура!!! раджу брати з собою побільше води, соків та пива, все що можна пити в криму дороге, особливо на пляжах, там народ не парится, все по 10гр що пиво що вода що 200грамовий сочок!!! а пити хочется постійно, їсти через спеку навпаки. Ми взяли 12пляшок води по 1.5л і ще літрів з 20 соків та пепсі, з пивом трошки провтикали,довелось докупляти, і ще мали 20л каністру на воду. далі варто заїхати на Айпетрі біля водоспаду усянчу зупинятись не варто нема на що дивитись хіба весною!!! а якщо всеж зупинитесь то не користуйтесь їх паркінгом 15гр, можна поставити 2-3 машини на 20метрів нижче на узбіччі. на самій Айпетрі раджу спробувати шашлик з баранини 45гр 350грам! далі наша подорож закінчилась тому все що за ялтою описувати доведется комусь іншому. І обовязково треба взяти щось для створення великого штучного затінку. Дорогою в крим, або назад раджу зупинитись в Умані і розімяти ноги в парку Софіївка.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Ну шо ж, думав я чи починати таку тему, але бачу, шо треба шось написати)))
Ше на початку літа тут була тему шось типу "куди поїхати" і я там активно рекомендував народу Сімеїз (самий південь Криму, південніше лише Форос). До речі, наш шановний Мс також саме туди і поїхав, надіюсь йому сподобалось, приїде - напише :)
От власне і я поїхав в Сімеїз. Вже вдруге. І поїду ше втретє. Краса там неземна :) Я не розумію [цензура] мОлоді їхати за кордон? Для старічків - так: сервіс, комфорт, спокій, чистота... А для нас - Крим сам раз! (рима яка вийшла :)) Маю на увазі приблизно ту саму цінову категорії і цілі відпочинку.
Зразу скажу, єдиний недолік Сімеїза - дуже багато сміття повсюду і під кінець дня і на пляжі
А пляж не дуже там вже й великий. До речі - лише галька.
ЩО в Сімеїзі: скала Діва, гора Кошка (до речі, крута обсерваторія на ній знаходиться, екскурсія зі всім - 55 грн.), нудистський пляж, недалеко Аквапарк + це містечко завжди (ше за Союзу) славилось тим, шо там постійно всякі під%раси відпочивали, тобто люди нетрадиційної орієнтації. Цього літа я засік там таких 3 пари тіпів і 1 пару лесбо-девушек
Найближче поселення - Алупка. Там просто життєво необхідно відвідати Воронцовський палац. Я там був вперше, красотень, ууу!
Вхід безкоштовний, а задоволення і вражень он досі купа)) Але треба мінімум 4-5 годин, бо навколо нього дуже класний парк.
Ну і кого цікавить - Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад.
Спеціально для Denja - машиною можеш стартувати від Нікіти (перед Ялтою зі сторони Алушти), там можна глянути Ботанічний сад, потім все по одній трасі: Лівадія, Ореанда, кілька сіл, потім Алупка і Сімеїз. Коли будеш по верхній трасі (Севастопольська) під"їжджати до Сімеїза - побачиш гору Кошка, мав би зразу її впізнати
От власне так мінімально, шо там можна глянути.
Зараз пару фоток приєднаю.
Ше на початку літа тут була тему шось типу "куди поїхати" і я там активно рекомендував народу Сімеїз (самий південь Криму, південніше лише Форос). До речі, наш шановний Мс також саме туди і поїхав, надіюсь йому сподобалось, приїде - напише :)
От власне і я поїхав в Сімеїз. Вже вдруге. І поїду ше втретє. Краса там неземна :) Я не розумію [цензура] мОлоді їхати за кордон? Для старічків - так: сервіс, комфорт, спокій, чистота... А для нас - Крим сам раз! (рима яка вийшла :)) Маю на увазі приблизно ту саму цінову категорії і цілі відпочинку.
Зразу скажу, єдиний недолік Сімеїза - дуже багато сміття повсюду і під кінець дня і на пляжі

ЩО в Сімеїзі: скала Діва, гора Кошка (до речі, крута обсерваторія на ній знаходиться, екскурсія зі всім - 55 грн.), нудистський пляж, недалеко Аквапарк + це містечко завжди (ше за Союзу) славилось тим, шо там постійно всякі під%раси відпочивали, тобто люди нетрадиційної орієнтації. Цього літа я засік там таких 3 пари тіпів і 1 пару лесбо-девушек

Найближче поселення - Алупка. Там просто життєво необхідно відвідати Воронцовський палац. Я там був вперше, красотень, ууу!

Ну і кого цікавить - Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад.
Спеціально для Denja - машиною можеш стартувати від Нікіти (перед Ялтою зі сторони Алушти), там можна глянути Ботанічний сад, потім все по одній трасі: Лівадія, Ореанда, кілька сіл, потім Алупка і Сімеїз. Коли будеш по верхній трасі (Севастопольська) під"їжджати до Сімеїза - побачиш гору Кошка, мав би зразу її впізнати

От власне так мінімально, шо там можна глянути.
Зараз пару фоток приєднаю.
- Вкладення
Sad, but true.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
Ну і хто вконтакті, може зайти до мене в альбом глянути більше фоток: http://vkontakte.ru/album6297302_94880492
Sad, but true.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
ану напишіть ще хтось трохи більше про ту Софіївку в Умані, мені якраз через неї їхати на зворотній дорозі 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
- Контактна інформація:
ghost™, якшо будеш в будній день то рахуй повезло. Бо в суботу неділю там купа народу, весілля і тп
Раджу купити карту (на вході продається) ну і якшо не пожлобишся то візьми екскурсовода. Реально дуже гарно і години 2-3 стратиш точно:)
Раджу купити карту (на вході продається) ну і якшо не пожлобишся то візьми екскурсовода. Реально дуже гарно і години 2-3 стратиш точно:)
- shaman
- Ім'я:Святослав
?! я стратив пів дня і всього що хотів так детально і не оглянув, треба реально розраховувати пів дня мінімум, йти тільки з екскуросоводом, а потім ще з пару годин самому полазитиFly писав:години 2-3 стратиш точно:)
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
для Умані і пів дня замало!
Denja, а на рахунок Криму був там цього літа жив в районі Феодосії, але старались обїздити все узбережжя криму, от у всіх курортних містах є бабки які пропонують всілякі подорожі і екскурсії, достатньо до них підійти, все розпитатись і на наст. день поїхати туди своїм ходом, всіх місць описувати не буду бо їх багато скажу тільки що варто булоб сходити в дильфінарій, попасти на айпетрі (машину бажано лишити внизу, бо підйом на підйомнику це шота не повторне, так само і спуск), судак, новий світ з царською тропою і гротом, обов"язково на кораблику сплавати на якийсь пляж. Якщо будеш біля Ластівчиного гнізда і будеш туда йти (там впринцепі нічого аж такого немає, достатньо пофоткати з далека) то остерігайся Місцевих ідіотів (орловодів) вони в наглу садять орла на руку а потім просять гроші, реально виникає конфліктна ситуація! машину залишай тільки на платних стоянках, чомусь людей з заходу там не надто люблять (нам поцарапали якимось камне, дуже велика і глибока подряпина), бензин навіть найкращий машині не сподобається, з того що я помітив найкращий це Укр ТАТ Нафта, Лукойл там просто "ацтой", по дорозі всюди ХОВАЮТЬСЯ за кущами ДАЇшники, але є і знаки які про це попереджують, на Київській трасі краще ні з ким не заїдатись (підрізають, просто жесть).
як згадаю ще щось то допишу!
Denja, а на рахунок Криму був там цього літа жив в районі Феодосії, але старались обїздити все узбережжя криму, от у всіх курортних містах є бабки які пропонують всілякі подорожі і екскурсії, достатньо до них підійти, все розпитатись і на наст. день поїхати туди своїм ходом, всіх місць описувати не буду бо їх багато скажу тільки що варто булоб сходити в дильфінарій, попасти на айпетрі (машину бажано лишити внизу, бо підйом на підйомнику це шота не повторне, так само і спуск), судак, новий світ з царською тропою і гротом, обов"язково на кораблику сплавати на якийсь пляж. Якщо будеш біля Ластівчиного гнізда і будеш туда йти (там впринцепі нічого аж такого немає, достатньо пофоткати з далека) то остерігайся Місцевих ідіотів (орловодів) вони в наглу садять орла на руку а потім просять гроші, реально виникає конфліктна ситуація! машину залишай тільки на платних стоянках, чомусь людей з заходу там не надто люблять (нам поцарапали якимось камне, дуже велика і глибока подряпина), бензин навіть найкращий машині не сподобається, з того що я помітив найкращий це Укр ТАТ Нафта, Лукойл там просто "ацтой", по дорозі всюди ХОВАЮТЬСЯ за кущами ДАЇшники, але є і знаки які про це попереджують, на Київській трасі краще ні з ким не заїдатись (підрізають, просто жесть).
як згадаю ще щось то допишу!
Денис Автозапчастини
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
о згадав, в крим тре вїжжати з повним баком бо бензин там на 40коп дорожчий, ну в плані гірший чи ні то особливої різниці я не помітив, що до зажиратись на трасі то це скоріше тобі особисто не повезло, або було за що підрізати,а мож просто їхав надто повільно
Ми ж чудово поганялись з целікою і якимось мерсом вже не памятаю яким саме, в трьох йшли 160-180 тих пару десятків км що їхали по одеському автобану. Нам ніхто нічо не царапав притому що в Балаклаві залишали машини на 3 дні просто так навіть не на платній парковці, тільки на склі намалювали помой меня
і щось я не помітив щоб там захід не любили, тільки на водному таксі чувак нас запитав чи у нас тут дійсно такий націоналізм що капец капец і ще питав про якісь там недавні події відносно упа так ми сказали що нам пофігу що всіх любим і все класно, про упа не вкурсі і стандартно прикольнулись про те що у нас тут у кожного автомат і на селі в кожному сараї танк
короч разом посміялись і пообсирали нашу владу. Говорили по українськи але інколи переходили на російську як настрій був!

https://goo.gl/TcJrkr
- Denzzzil
- Контактна інформація:
t309,
уяви ситуацію, після тоґо як звернули з Автобану, в одну і другу сторону по одній полосі, швидкість не велика, десь може 120, в дзеркалі видно що ззаді щось летить, бачу що їде зустрічна, даю вправо бо не розминуться, так воно ще ріже щоб вписатись, після того як мене 2-є таких обігнало було видно що більшість зустрічних машин стоять просто тупо на обочині і купа пилюки, бо мажори їхали і просто розпихали собі дорогу (одна зі стоячих машин була явно з відбитим правим зеркалом) то як думаєш, було за що мені чи комусь іншомі підрізати, чи це просто купка мажоріків летіла.
а може це просто мені пощастило бути свідком такого!
На рахунок Західної України: машина поцарапана, єдиний прицепний Львівський вагон в Феодосії був закиданий камінням, бандою алкашів, фраза в магазині: "Я вас не понімаю". я бачив таке, не являюсь націоналістом і мені всеодно хто як говорить, просто сказав що бачив!
машину не варто лишати бо Татарами все кишить, колесика можуть і відкрутити!
уяви ситуацію, після тоґо як звернули з Автобану, в одну і другу сторону по одній полосі, швидкість не велика, десь може 120, в дзеркалі видно що ззаді щось летить, бачу що їде зустрічна, даю вправо бо не розминуться, так воно ще ріже щоб вписатись, після того як мене 2-є таких обігнало було видно що більшість зустрічних машин стоять просто тупо на обочині і купа пилюки, бо мажори їхали і просто розпихали собі дорогу (одна зі стоячих машин була явно з відбитим правим зеркалом) то як думаєш, було за що мені чи комусь іншомі підрізати, чи це просто купка мажоріків летіла.
а може це просто мені пощастило бути свідком такого!
На рахунок Західної України: машина поцарапана, єдиний прицепний Львівський вагон в Феодосії був закиданий камінням, бандою алкашів, фраза в магазині: "Я вас не понімаю". я бачив таке, не являюсь націоналістом і мені всеодно хто як говорить, просто сказав що бачив!
машину не варто лишати бо Татарами все кишить, колесика можуть і відкрутити!
Денис Автозапчастини
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Дякую за відгуки, особливо BOXER, після того як Твої фото подивився, робочий настрій пропав абсолютно і безповоротно 
Їду саме в Симеїз, звідти буду стартувати далі. Підкажи якісь кафешки там.
Біля підйомиків Ай-пері є стоянка ?
Під Ласточкіне гніздо машиною заїхати можна?
Значить намічаються поїздки в :
Воронцовський палац, Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад, судак, новий світ з царською тропою і гротом, Балаклава, Севастополь і обовязково Софіївку на зворотній дорозі.
Фотозвіт обіцяю. Ноут і інет беру з собою, так шо відгуки будуть в онлайні

Їду саме в Симеїз, звідти буду стартувати далі. Підкажи якісь кафешки там.
Біля підйомиків Ай-пері є стоянка ?
Під Ласточкіне гніздо машиною заїхати можна?
Значить намічаються поїздки в :
Воронцовський палац, Лівадійський палац, Ялта, Ластівчине гніздо, Ботанічний сад, судак, новий світ з царською тропою і гротом, Балаклава, Севастополь і обовязково Софіївку на зворотній дорозі.
Фотозвіт обіцяю. Ноут і інет беру з собою, так шо відгуки будуть в онлайні

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Denja, під ласточкіне підїжджаєш машиною, там парковка.
- Denzzzil
- Контактна інформація:
Denja, під Ласточкіне гніздо: там тре зверху машину лишати, стоянка до 15 грн. (розкажеш враження про орловодів), внизу стоянки вроді ніде не бачив.
біля підйомників також є стоянка 50грн. але кажуть що збоку також є стояночка набагато дешевша!
біля підйомників також є стоянка 50грн. але кажуть що збоку також є стояночка набагато дешевша!
Денис Автозапчастини
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Куясобі. За пів дня стоянки?Denzzzil писав:біля підйомників також є стоянка 50грн
Я в Одессі вже навчився від того бидла відбиватись, там покруче було.Denzzzil писав:(розкажеш враження про орловодів)
- Denzzzil
- Контактна інформація:
Denja,
ну зранку поставив, а ввечері забираєш, виходить трошки більше ніж пів дня. є навіть різниця, між тим чи машина на сонці, чи під деревами в тіні (від цього я був шокований).Denja писав:Denzzzil написав:біля підйомників також є стоянка 50грн Куясобі. За пів дня стоянки?
Денис Автозапчастини
- Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
А Ти вже домовився де там будеш жити,чи все зробиш по приїзді?Кажуть шо там зараз дорогувато?Мій колега сьогодні туда поїхав на машині,завтра-післязавтра буду мати інформацію по проживанню,бо сам хочу махнути в ті края...Denja писав:Їду саме в Симеїз,
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Там за санаторій мали б домовитись, за то не переживаю. Переночувати найду де, з машиною легше.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Denja, вчора приїхав з тої сторони. Був в Понізовці, за сімеїзом пару км. Село селом, правда в дечому більше сподобалось ніж в сімеїзі, нема того бруду і т.д., пляжі прікольні, пірси. Але немає ніодного кафе,бару чи дискотеки - ідеальний сімейний відпочинок. Але то все вирішувалось маршруткою і 10хв їзди до сімеїзу. Їздив без машини, про шо дуже жалію.(правда туда літаком назад поїздом). Минулого року був в сімеїзі, класно, эдине що несподобалось то дуже маленькі пляжі,толпа народу і сміття багато. Ну і дороговато трошки якщо жити не далеко від моря
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість