Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

антиреклама салону Шкода
ghost
Ім'я:Павло
Стать:чоловік
Номер:ВС0190ЕА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: антиреклама салону Шкода

Повідомлення ghost » Сер, 20 лютого 2008, 08:42

тут пішли узагальнюючі фрази, мова в темі йде про конкретний автосалон - прошу писати факти;

незважаючи на все поки-що зупинились саме на Шкоді і на Автотрейдингу, що буде далі - реклама, чи антиреклама - побачимо, поки-що збираюся з дня на день занести завдаток за машину 8)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 20 лютого 2008, 11:12

Jarevych писав:Вся критика не в сторону продавців, в сторону директора, що їх найняв, або не слідкує за їх роботою.
От що я і старався донести!

pikach00, OKKO , а так звичайно, "кого ї*ет чужое горе". Я прийшов в магазин, хочу відвалити свої кровно зароблені бабки, повинен отримати належну допомогоу і високоякісний сервіс!
Тільки то що простий менеджер навряд чи винуватий в поганому чи непрофесійному підході. Винен - директор (власник, старший менеджер чи т.п.), в даному випадку конкретно взятого салону "Шкода"!!!
:angry

OKKO

Повідомлення OKKO » Сер, 20 лютого 2008, 12:02

Speedo писав:Винен - директор (власник, старший менеджер чи т.п.),
Speedo, ти так говориш, як говорять про собак - не собака винна, шо вона так когось покусала, а господар. З собаками в 95% так. З людьми - ні. Директор не винен, шо менеджер хам і за 10 хв до закінчення робочого дня від клієнта ніс воротить. про поведінку менеджера він може і не знати, бо майже ніколи клієнт не піде до директора виясняти стосунки. Він просто розвернеться і піде в інший салон. Суто моє ІМХО

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 20 лютого 2008, 12:07

OKKO писав:
Speedo писав:Винен - директор (власник, старший менеджер чи т.п.),
Speedo, ти так говориш, як говорять про собак - не собака винна, шо вона так когось покусала, а господар. З собаками в 95% так. З людьми - ні. Директор не винен, шо менеджер хам і за 10 хв до закінчення робочого дня від клієнта ніс воротить. про поведінку менеджера він може і не знати, бо майже ніколи клієнт не піде до директора виясняти стосунки. Він просто розвернеться і піде в інший салон. Суто моє ІМХО
+1
Наш народ чомусь думає що можна нічого не робити і заробляти дофіга бабла. Часто дивуються люди як це я можу на роботі затриматись на годинку-другу чи попрацювати на вихідних. Раз є робота за яку платять гроші то чому б її не зробити?
Так що це особисті проблеми менеджерів. Я вже писав, раз не подобається робота то шукай іншу, не розумію в чому проблема? Сам особисто по тих же причинах поміняв роботу бо не подобались деякі моменти і зарплата :D Але тримав кредит на машину тому змінив роботу не так швидко як хотілось і при цьому не переставав працювати тоді коли треба.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 20 лютого 2008, 12:50

pikach00 писав:Але тримав кредит на машину тому змінив роботу не так швидко як хотілось і при цьому не переставав працювати тоді коли треба.
чисто та сама ситуація в мене.
;-)

Ну, в кожного своя думка. Я залишаюся при свому "риба гниє з голови" це по досвіду своєму, знайомих, колег....
так - на будь-якій роботі....
Хоча в любому випадку, кожен повинен відповідати тільки за себе. Яким би не був твій шеф!

Автор просить писати тут конкретно про "Шкоду", а ми вже конкретно відійшли, так що думаю на цьому дискусію можна закінчити...

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Сер, 20 лютого 2008, 13:40

pikach00 писав:вже писав, раз не подобається робота то шукай іншу, не розумію в чому проблема?

Так в тому то і проблема, йому платять гроші, при тому, що він особлмво не напрягаєтося. Тому неможна сказати, що робота йому не подобається, інше проблема, що він її не виконує належним чином.

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 20 лютого 2008, 14:10

Правильний директор поставить так роботу, що поганий працівник сам буде змушений піти, якщо не буде виконувати своєї роботи.
Але для цього керівник сам повинен себе постійно вдосконалювати і вдосконалювати своїх підлеглих.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 20 лютого 2008, 16:22

Terry золоті слова!
Тільки правильних керівників (в Європейськом, світовому розумінні),нажаль, зараз - одиниці.

От і маємо, те що маємо!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей