незважаючи на все поки-що зупинились саме на Шкоді і на Автотрейдингу, що буде далі - реклама, чи антиреклама - побачимо, поки-що збираюся з дня на день занести завдаток за машину

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
От що я і старався донести!Jarevych писав:Вся критика не в сторону продавців, в сторону директора, що їх найняв, або не слідкує за їх роботою.
Speedo, ти так говориш, як говорять про собак - не собака винна, шо вона так когось покусала, а господар. З собаками в 95% так. З людьми - ні. Директор не винен, шо менеджер хам і за 10 хв до закінчення робочого дня від клієнта ніс воротить. про поведінку менеджера він може і не знати, бо майже ніколи клієнт не піде до директора виясняти стосунки. Він просто розвернеться і піде в інший салон. Суто моє ІМХОSpeedo писав:Винен - директор (власник, старший менеджер чи т.п.),
+1OKKO писав:Speedo, ти так говориш, як говорять про собак - не собака винна, шо вона так когось покусала, а господар. З собаками в 95% так. З людьми - ні. Директор не винен, шо менеджер хам і за 10 хв до закінчення робочого дня від клієнта ніс воротить. про поведінку менеджера він може і не знати, бо майже ніколи клієнт не піде до директора виясняти стосунки. Він просто розвернеться і піде в інший салон. Суто моє ІМХОSpeedo писав:Винен - директор (власник, старший менеджер чи т.п.),
чисто та сама ситуація в мене.pikach00 писав:Але тримав кредит на машину тому змінив роботу не так швидко як хотілось і при цьому не переставав працювати тоді коли треба.
pikach00 писав:вже писав, раз не подобається робота то шукай іншу, не розумію в чому проблема?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей