Вмер , під столом!Apokalipsis писав:а чим тобі фірма про спорт не подобається??

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вмер , під столом!Apokalipsis писав:а чим тобі фірма про спорт не подобається??
Думаю на сієру конкретно не знайдеш, придеться підбирати або хімічити, щоб присобачити той фільтр.Apokalipsis писав:ну так хто знає де можна знайти систему кріплення під нульовик? до мої кобили? 2.0 карб і ціну якшо можна...
коли поминки?Люди дуже вас прошу хто знає де можна найти сиситему кріплення до мої кобили? буду вдячний зі інфу!HITMAN писав:Вмер , під столом!
От вроді нормальні нульовики на сієрру 2.0 16v Coswort (ти би для початку написав яка в тебе конкретно машина)Apokalipsis писав:Люди дуже вас прошу хто знає де можна найти сиситему кріплення до мої кобили?
в мене 2.0 карбюратор 120к.с 1987року народженняvovka писав:От вроді нормальні нульовики на сієрру 2.0 16v Coswort (ти би для початку написав яка в тебе конкретно машина)
ну відповіді на ці запитання я знаю,походу від нього має мотору легше дихати,повинен краще згоряти бензин,що в свою чергу додасть трошки потужності... зараз зайнятий ремонтом кузува,тому можливо потім поставлю нуловку,і банку нову.(мені не треба мега тюнінгу я ремонтую машину для душі! просто подобається зробити щось для себе)жаль що немає відповідних ресурсів... але надіюсь коли вивчусь вони будуть і тоді..(поживемо побачемо якщо звичайно доживемо а то москалі бушують війна....)Airo писав:1) для чого взагалі потрібен фільтр в машині
2) якщо через фільтр проходить повітря то куди воно потім потрапляє
3) як в карбюраторі утворюється суміш
4) яким чином повітря може додати КС
5) яким чином циліндри звільняються від продуктів згоряння.
та хіба ж то від нього краще згоряє бензин?повинен краще згоряти бензин
чи інжектор, немає значення, смисл той самий, а коли повіря буде поступати без всяких спротивів ,то і суміш буде краща. на низьких обертах це не так відчутноAiro писав:суміш готує карбюратор
Так як ми з"ясували що в автора карбюраторний двигун то і обговорюємо ми карбюратор.Тарас писав:чи інжектор, немає значення
100% згідний, але я веду до того, що коли повітря вільно поступає (на більшох обертах) то і суміш нормально. Навіть якшо то карбюратор і там як настроїв, так і буде, але об"єм використовуваного повітря на різних обертах різнийAiro писав:Тут буде потрібна дуже тонка настройка карбюратора
і це треба, згідний...Airo писав:зі встановленням нульовика треба обов"язково перевірти зазори в клапанах
А это тут при чём обьясните плизз???????Airo писав:Як на мене разом зі встановленням нульовика треба обов"язково перевірти зазори в клапанах
Коли я поставлю прямоточну банку то в свою чергу будуть швидше вивільнятись вихлопні гази,що в свою чергу потягне більшу потребу в повітрі(особливо на великих оборотах і там стандартний фільтр з тим не справиться) тут чисто логіка нізаким я не повторював,це ж і так ясно шо чим більші оберти тим білиший розхід і повітря і бензину :)Airo писав:те що ти кажеш "легше дихалось мотору" то не твої слова, це хтось написав на форумі а ти повторив.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей