але всерівно всі мінти козли

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Може ти обясниш що не так зробив водій ??? Ти напевне догадався що він категорично проти безпідставних зупинок, от він і відстоює свою позицію !Igor_Lviv писав: А) Водій - мудило.
Ну тут дійсно переборщивIgor_Lviv писав: Прошу дуже:
Там десь трохи вище, вчора я написав про причини такої поведінки. Тоді, цього відео ще не бачив. Але діагноз - комплекси неповноцінності. Це коли дитині не давали змоги відчути себе повноцінним членом сім'ї чи суспільства. Тепер - людина страждає ціле життя. Прояви - різні. Їх суть - довести всім оточуючим, що ти щось можеш і чогось вартий. Хтось - воює з ДАІшниками, хтось - стає гвалтівником чи педофілом, хтось - маніяком.Yuzer писав: От не треба того сарказму. Одне діло захистити свої права на "своїй території"
Та ж вже сторінки з три написано! Я не хочу по колу писати одне і те саме.Morozov писав: Може ти обясниш що не так зробив водій ??? Ти напевне догадався що він категорично проти безпідставних зупинок, от він і відстоює свою позицію !
Але вкажи чітко що він порушує і якщо він щось порушував то чому він поїхав без протоколу ???
Ну ясно, три сторінки писанини і ніхто так і не може назвати що порушив водій, і чому його за це не притягнули до відповідальності !Igor_Lviv писав: Та ж вже сторінки з три написано!
Morozov писав: ніхто так і не може назвати що порушив водій, і чому його за це не притягнули до відповідальності !
В тебе з читанням та сприйняттям інформації все гаразд?Morozov писав:Igor_Lviv,
![]()
![]()
![]()
Що ти пишеш ???
Ти сам визнаєш що наше даі це недолугі ідіоти, то чому люди мають до них нормально ставитись ?
"Логіці" я вже навіть не дивуюсь. Все гаразд.Morozov писав: P.S. Ти доречі теж чимось схожий на того водія, тільки він до даішників "грубо" ставиться, а ти до нього і таких як вінТобто виходить що ти також маєш ті проблеми з соціумом про які ти згадував...
Якщо ти про дзиндзя то тут так є прояв "не культури", я за те щоб даішників ставили на місце в тому числі і грубими словами, але плювати це рівень якось гопотияк на останньому відео?
І будемо так жити завжди, поки таке бидло, як на відео (і є маса відео з такими ж ДАІшниками) буде так себе поводити. І поки ми з тобою будемо вважати це нормальною поведінкою. З будь-якого боку.Morozov писав: Значить ми живемо у такій країні і у такий час де така поведінка є нормою !
Не тіш себе ілюзіями та утопіями. Стримують наших водіїв не польські чи німецькі поліцаї, а страх за своїх 500 Евро. І вони чудово знають, що витягнувши для поліцая 100грн - потраплять за грати. Також знають, як тут хтось розказував, що зупинившись з аварійкою в недозволеному місці - в кращому випадку заплатять штраф, в гіршому - оплатять послуги евакуатора та СТО за діагностику, бо ж "авто у них зламалось". Нічого спільного наша законослухняність у Європі не має з нашою культурою чи свідомістю.Morozov писав:Я кажу що у нас така поведінка водіїв це відповідь даішникам на їхню службу ! Наші люди коли їдуть у цивілізовані країни, то там вони поводяться не так, бо не мають причин на таку поведінку а у нас мають !
Ух ти! А я і не знав, що Мерси, які вилітають на червоне глибоко поклавши на всіх решта - то знедолені зацьковані ДАІшниками нещасні водії, які так виражають свій протест. І той алкаш, який машиною збиває людей на тротуарі зупинки - то також через протест проти системи ДАІ. І виявляється, припарковані автівки, що часто блокують центр - це, мабуть, просто пікет, які хочуть змін у МВС. І то мурло, біля мого під'їзду, точніше - мурлиха, яка паркується не ближче ніж за метер до тротуару і обов'язково під кутом - мабуть також борець за справедливість з ДК...Morozov писав:Я ж вже писав що колись такого не було, всі водії були чемними і культурними, але коли народ бачить що роблять самі даішники то цілком нормально і правильно що і водії почали так себе вести !
Типова, м'яко кажучи, обивательська позиція, в якій і є корінь всіх наших проблем. Владу (читай - в т.ч. ДАІ) - обирав той самий розумний та добрий народ. Як обрав - так і живе.Morozov писав:але обовязково спочатку має нормальним стати саме даі (МВС, ВР,і тд) бо ці казочки "кожен спочатку має змінитися сам" нам розказують вже давно але при цьому коли народ наромальний то влада, даі, мвс тільки ще більше нагліють бо бачуть що народ як слуги готовий терпіти їх.
Morozov писав:Якщо станеться диво і наше даі стане нормальним ДАІ то і народ моментально змінить своє ставлення до них
ну ти загнув...Igor_Lviv писав: Корені такої неврівноваженості треба шукати в дитинстві.
+1Morozov писав:Я кажу що у нас така поведінка водіїв це відповідь даішникам на їхню службу ! Наші люди коли їдуть у цивілізовані країни, то там вони поводяться не так, бо не мають причин на таку поведінку а у нас мають !.
він тільки не уточнив яких граждан :)may писав:Валерий Лозовой заявил, что основным заданием ГАИ было и остаётся защита прав и свобод граждан
http://d-t-p.net/index.php?option=com_c ... &Itemid=46
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей