Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Maniak716
Ім'я:Петро
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Maniak716 » Чет, 24 січня 2013, 17:04

Yuzer, ну так не відповісти на привітатання або буянити через "с празніком" це теж свого роду плювок :)
але всерівно всі мінти козли :D

ROVA
Ім'я:Василь
Номер:ВС....ВВ
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Чет, 24 січня 2013, 17:45

може то підстава, тоєсть гарно поставлена сценка "Аля розсміши коміка", і хтось заплатив, а хтось купився і отримав оплату, а все решту пофіг.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 17:51

Igor_Lviv писав: А) Водій - мудило.
Може ти обясниш що не так зробив водій ??? Ти напевне догадався що він категорично проти безпідставних зупинок, от він і відстоює свою позицію !
Але вкажи чітко що він порушує і якщо він щось порушував то чому він поїхав без протоколу ???
Igor_Lviv писав: Прошу дуже:
Ну тут дійсно переборщив :bad ,
але я не проти хай їх обпльовують скільки захочуть... :shout
Мені здається що у нашій країні більшість людей з радістю плюнули б їм у лице, просто ніхто не наважується бо знають що потім будуть проблеми !
Востаннє редагувалось Чет, 24 січня 2013, 17:55 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Чет, 24 січня 2013, 17:54

і тільки за за дрібне хуліганство по відношенню до представників влади
VAG вже не той

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 18:22

Yuzer писав: От не треба того сарказму. Одне діло захистити свої права на "своїй території"
Там десь трохи вище, вчора я написав про причини такої поведінки. Тоді, цього відео ще не бачив. Але діагноз - комплекси неповноцінності. Це коли дитині не давали змоги відчути себе повноцінним членом сім'ї чи суспільства. Тепер - людина страждає ціле життя. Прояви - різні. Їх суть - довести всім оточуючим, що ти щось можеш і чогось вартий. Хтось - воює з ДАІшниками, хтось - стає гвалтівником чи педофілом, хтось - маніяком.
Корені такої неврівноваженості треба шукати в дитинстві. І, на жаль, вони нічого спільного не мають з ідейністю, патріотизмом і т.п.
Але лікує їх не чергове згвалтування, не чергове відео на Ютубі, а таки кваліфікований психолог.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 18:31

Igor_Lviv,
:shout :shout :shout
Що ти пишеш ???
Ти сам визнаєш що наше даі це недолугі ідіоти, то чому люди мають до них нормально ставитись ?

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 18:32

Morozov писав: Може ти обясниш що не так зробив водій ??? Ти напевне догадався що він категорично проти безпідставних зупинок, от він і відстоює свою позицію !
Але вкажи чітко що він порушує і якщо він щось порушував то чому він поїхав без протоколу ???
Та ж вже сторінки з три написано! Я не хочу по колу писати одне і те саме.
В т.ч. мою думку вже тут озвучено.
І навіть, що до "безпричинної зупинки" багато написано на цьому форумі з посиланнями та цитатами на "Закон про міліцію". Один з варіантів ключових слів - оперативна інформація. Але то кидай в пошук, шукай, читай. Бо знову, втретє чи вчетверте, починати цю тему - також, мабуть, не варто.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 18:38

Igor_Lviv писав: Та ж вже сторінки з три написано!
Ну ясно, три сторінки писанини і ніхто так і не може назвати що порушив водій, і чому його за це не притягнули до відповідальності !
P.S. Ти доречі теж чимось схожий на того водія, тільки він до даішників "грубо" ставиться, а ти до нього і таких як він :shout Тобто виходить що ти також маєш ті проблеми з соціумом про які ти згадував... :dontknow

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 24 січня 2013, 18:48

Morozov писав: ніхто так і не може назвати що порушив водій, і чому його за це не притягнули до відповідальності !
:facepalm :D

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 18:49

Morozov писав:Igor_Lviv,
:shout :shout :shout
Що ти пишеш ???
Ти сам визнаєш що наше даі це недолугі ідіоти, то чому люди мають до них нормально ставитись ?
В тебе з читанням та сприйняттям інформації все гаразд? :shock Мені вже аж прикро, що я пишу людині, яка не може з'єднати до купи зміст трьох речень! Або навмисно корчить з себе ідіота, вже п'яту сторінку перекручуючи слова інших і дискутуючи сам з собою.

А що до "недолугих ідіотів" - також вже написано - ми всі у цій державі - недолугі ідіоти!
Бо ДАІшник, то твій однокласник, який ріс із тобою, податківець - це сусід, депутат, який зараз обкрадає і тебе і мене - жив поряд, на сусідній вулиці. Бо і ти, і я, і герої ДК, будучи депутатом / ДАІшником чи ще кимось - вели б себе так само - хапали все, що рухається.
І по великому рахунку - "лікувати" треба нас всіх. От тому вже четвертий раз пишу, зараз - персонально тобі - проблема не в ДАІ, не в ДК, не у ВР, не в Ющенку, Янику і т.д., а в твоїй, моїй і ще біля 40млн. головах!
І тому, "лікувати" такими провокаціями одного окремо взятого ДАІшника - просто безглуздо (читай пости вище про справжні причини). Єдине, кого ти можеш вилікувати - себе! Я - себе. І так кожен! Тільки тоді ти побачиш, що все навкруги раптом змінилось. Що ти, я, водій маршрутки, ДАІшник - раптом стали Людьми, а не бидлом, рагулями... цапами з дитячої казки.
"Бачимо пилинку в чийомусь оці і не бачимо цегли у своєму" - це не я придумав.
Зупинись і подивись на себе.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 18:50

Morozov писав: P.S. Ти доречі теж чимось схожий на того водія, тільки він до даішників "грубо" ставиться, а ти до нього і таких як він :shout Тобто виходить що ти також маєш ті проблеми з соціумом про які ти згадував... :dontknow
"Логіці" я вже навіть не дивуюсь. Все гаразд. :happy Нехай.
ЗІ. Вибач, а як ще можна ставитись до такого рагулізму, як на останньому відео? Чи до людини, у якої відсутні ознаки культури?

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 18:54

Igor_Lviv,
Ну то в чому проблема ?
Значить ми живемо у такій країні і у такий час де така поведінка є нормою !
як на останньому відео?
Якщо ти про дзиндзя то тут так є прояв "не культури", я за те щоб даішників ставили на місце в тому числі і грубими словами, але плювати це рівень якось гопоти :bad

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 19:01

Morozov писав: Значить ми живемо у такій країні і у такий час де така поведінка є нормою !
І будемо так жити завжди, поки таке бидло, як на відео (і є маса відео з такими ж ДАІшниками) буде так себе поводити. І поки ми з тобою будемо вважати це нормальною поведінкою. З будь-якого боку.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 19:07

Igor_Lviv,
А я не вважаю її нормальною :sing
Я кажу що у нас така поведінка водіїв це відповідь даішникам на їхню службу ! Наші люди коли їдуть у цивілізовані країни, то там вони поводяться не так, бо не мають причин на таку поведінку а у нас мають !
Я ж вже писав що колись такого не було, всі водії були чемними і культурними, але коли народ бачить що роблять самі даішники то цілком нормально і правильно що і водії почали так себе вести !
Якщо станеться диво і наше даі стане нормальним ДАІ то і народ моментально змінить своє ставлення до них,
але обовязково спочатку має нормальним стати саме даі (МВС, ВР,і тд) бо ці казочки "кожен спочатку має змінитися сам" нам розказують вже давно але при цьому коли народ наромальний то влада, даі, мвс тільки ще більше нагліють бо бачуть що народ як слуги готовий терпіти їх.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 19:36

А от вам ще одне відео з участю того ж таки дзиндзя, де даішники забирають авто на литовських номерах з людиною в середині %)

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 19:54

Morozov писав:Я кажу що у нас така поведінка водіїв це відповідь даішникам на їхню службу ! Наші люди коли їдуть у цивілізовані країни, то там вони поводяться не так, бо не мають причин на таку поведінку а у нас мають !
Не тіш себе ілюзіями та утопіями. Стримують наших водіїв не польські чи німецькі поліцаї, а страх за своїх 500 Евро. І вони чудово знають, що витягнувши для поліцая 100грн - потраплять за грати. Також знають, як тут хтось розказував, що зупинившись з аварійкою в недозволеному місці - в кращому випадку заплатять штраф, в гіршому - оплатять послуги евакуатора та СТО за діагностику, бо ж "авто у них зламалось". Нічого спільного наша законослухняність у Європі не має з нашою культурою чи свідомістю.
Morozov писав:Я ж вже писав що колись такого не було, всі водії були чемними і культурними, але коли народ бачить що роблять самі даішники то цілком нормально і правильно що і водії почали так себе вести !
Ух ти! А я і не знав, що Мерси, які вилітають на червоне глибоко поклавши на всіх решта - то знедолені зацьковані ДАІшниками нещасні водії, які так виражають свій протест. І той алкаш, який машиною збиває людей на тротуарі зупинки - то також через протест проти системи ДАІ. І виявляється, припарковані автівки, що часто блокують центр - це, мабуть, просто пікет, які хочуть змін у МВС. І то мурло, біля мого під'їзду, точніше - мурлиха, яка паркується не ближче ніж за метер до тротуару і обов'язково під кутом - мабуть також борець за справедливість з ДК... %)
Дякую, що пояснив. Треба їх підтримати!
Morozov писав:але обовязково спочатку має нормальним стати саме даі (МВС, ВР,і тд) бо ці казочки "кожен спочатку має змінитися сам" нам розказують вже давно але при цьому коли народ наромальний то влада, даі, мвс тільки ще більше нагліють бо бачуть що народ як слуги готовий терпіти їх.
Типова, м'яко кажучи, обивательська позиція, в якій і є корінь всіх наших проблем. Владу (читай - в т.ч. ДАІ) - обирав той самий розумний та добрий народ. Як обрав - так і живе.
Morozov писав:Якщо станеться диво і наше даі стане нормальним ДАІ то і народ моментально змінить своє ставлення до них
:smoked Навіть не смішно.

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Чет, 24 січня 2013, 21:29

Igor_Lviv писав: Корені такої неврівноваженості треба шукати в дитинстві.
ну ти загнув...
Любий і з любим дитинством не дозволить собі тролити поліцая закордонного!?
Чому? :sing
Morozov писав:Я кажу що у нас така поведінка водіїв це відповідь даішникам на їхню службу ! Наші люди коли їдуть у цивілізовані країни, то там вони поводяться не так, бо не мають причин на таку поведінку а у нас мають !.
+1
і справа зовсім не у високих штрафах! А у суті поліції і держави!
Маємо що маємо...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Чет, 24 січня 2013, 21:52

Валерий Лозовой заявил, что основным заданием ГАИ было и остаётся защита прав и свобод граждан
http://d-t-p.net/index.php?option=com_c ... &Itemid=46
:D
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Чет, 24 січня 2013, 21:53

сьогодні приблизно 19.30 гаїшники чуть не положили тьотку на пішохідному бо їм було впадло постояти на світлофорі, біля податкової в правому ряді їхали гаїшники на 99, підїхавши до світлофора (перед ними було ще дві машини) їм стало впадло чекати, врубали мигалки щиманули машину в лівому ряді вирулили на зустрічну і вирішили проїхати перехрестя, в той час пішоходи вже пройшли пів дороги і так получилось що вони летіли в тьотку яка йшла по пішохідному, ледь відтормозились перед нею виключили мигалку і так вже на зустрічній стояли чекали зеленого.

%) слів нема ведуть себе як бидло яке дорвалось до руля %)

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Чет, 24 січня 2013, 22:01

may писав:Валерий Лозовой заявил, что основным заданием ГАИ было и остаётся защита прав и свобод граждан
http://d-t-p.net/index.php?option=com_c ... &Itemid=46
:D
він тільки не уточнив яких граждан :)

ну так все правильно ще з назви статті ясно що все правильно
"ГАИ больше не заинтересована штрафовать автомобилистов" вони ніколи не були зацікавленні в штрафуванні, тупо шиють розводи і косять бабки решта їх не цікавить

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей