в нас писдунці ше ті

якщо б водій ягуара валив на червоне то він би не шукав запис з реєстратора, на якому зафіксовано його "порушення"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по місту дозволена швидкість 60. Коли пишуть що їхали 60-70 то в реалі напевно всі 90-100 булиodixs писав: правда швидкість була 60-70
pikach00 писав:Dexter, ну я чогось в даному випадку більше вірю писакам, а не понтовилі на пл бляхах
швидкість була не дуже маленька.Vito писав: , в тебе був хороший тормозний шлях
Vito писав:шось не сходиться в тих словах![]()
"ліва смуга була вільна а на правій стояли авто, а ти їхав на зелене???" чому тоді автомобілі в правій смузі стояли?? можливо вони зупинились на жовтий/червоний сигнал, а ти хотів проскочити?
Я в той день їхав в екологічну інспекцію (перед мостом з правого боку), уже попав в той час як ДАЙці ходили шось там виміряли і записували, в тебе був хороший тормозний шлях. Знаючи як по Стрийській люблять їздити "шахматами" між машинами, можна спрогнозувати як ти їхав, навіть складається така думка що ти перестроювався на швидкості з правого ряду (в якому вже починали приторможувати автомобілі) в лівий ряд (маючи на меті встигнути проскочити). Та й пожежка не зрізала угол по зустрічці, а виїжала з свого лівого ряду.
Я не засуджую і не роблю висновків, але ти не правий в даній ситуації
pikach00 писав:odixs, розкажи який гільмівний шлях тобі намалювали по схемі, тоді приблизно будемо знати яка була швидкість.
Бо судячи з:швидкість була не дуже маленька.Vito писав: , в тебе був хороший тормозний шлях
antik писав:Ягуар без Каско?! Якщо є страхівка, то чого паришся?! А як не має, то скупий платить двічі!
як оце зізнання корелює зodixs писав: Хлопці привіт, я водій того ягуара що на попередній сторінці на фото. Повичитував в інтернеті понаписували статтю як "мажик" вистрибнув на червоне і влетів в пожежне авто.
Насправді ситуація була така що падав легенький дощ і ліва смуга була повністю чиста їхав я на зелене, правда швидкість була 60-70 а не побачив я пожежну тому що в правій смузі стояли авто які закрили мені видимість і то пожежне авто їхало без сирени, гальмувати почав вже перед самим світлофором але так як був дощ, то взагалі нічого не поміняло, як би в мене швидкість була 100 думаю можна було подумати шо би сталось із ягуаром а в мене тільки кузовщина помнута навіть радіатор цілий, авто на ходу.
Питання в тому що співробітники ДАІ склали протокол на мене, вилучили права а я проживаю і справді в Польші і являюсь тут нерезидентом. І от тепер шукаю може хтось зазняв на реєстратор ситуацію на яке світло виїхав пожежний автомобіль та чи була в них сирена бо вони доказують що в я їхав на червоне а тільки чому заді них всі авто стояли не можу зрозуміти якшо в них зедений був...
Жопа в тому що ремонт попадаю біля 2500 долларів і права можуть забрати а вони мені необхідні закордоном. Можливо хтось зявиться хто має запис.
? Вот і свідки єkillawatt писав: «Машина їхала на виклик на пожежу, з маячками та сиренами. Повертала на зелене світло. Гальмівний шлях у Ягуара не менше 20 метрів. Удар був у бік. Водій Ягуару робив вигляд, що ані російською, ані українською не розуміє. На місце пригоди до водія приїхав адвокат. Свідки кажуть, що Ягуар сьогодні протягом дня по Стрийській «літав» туди та назад на немалій швидкості», - повідомив 032.ua речник ДСНС у Львівській області Павло Василенко.
Свідки додають, що пожежникам замість того, аби рятувати людей від вогню, довелось самим зливати паливо з баку, аби уникнути пожежі.
«Я бачила це ДТП. Пожежникам замість пожежі прийшлось рятувати себе - зливали паливо із пошкодженого баку. Вони дійсно їхали із сиреною та маячками на зелене. А той довбень піддав газку, щоб на жовте проскочити - добре, що не сталось вибуху (дивом)», - розповідає Аннушка Абатурова.
+100500 вундеркіндер, після аварії амнезія була, а тепер пройшлаb_andriy писав: а через ніч вивчив чисту українську, зарегався на іногородньому форумі і писав на українській:facepalm
xxfOxx писав:як оце зізнання корелює зodixs писав: Хлопці привіт, я водій того ягуара що на попередній сторінці на фото. Повичитував в інтернеті понаписували статтю як "мажик" вистрибнув на червоне і влетів в пожежне авто.
Насправді ситуація була така що падав легенький дощ і ліва смуга була повністю чиста їхав я на зелене, правда швидкість була 60-70 а не побачив я пожежну тому що в правій смузі стояли авто які закрили мені видимість і то пожежне авто їхало без сирени, гальмувати почав вже перед самим світлофором але так як був дощ, то взагалі нічого не поміняло, як би в мене швидкість була 100 думаю можна було подумати шо би сталось із ягуаром а в мене тільки кузовщина помнута навіть радіатор цілий, авто на ходу.
Питання в тому що співробітники ДАІ склали протокол на мене, вилучили права а я проживаю і справді в Польші і являюсь тут нерезидентом. І от тепер шукаю може хтось зазняв на реєстратор ситуацію на яке світло виїхав пожежний автомобіль та чи була в них сирена бо вони доказують що в я їхав на червоне а тільки чому заді них всі авто стояли не можу зрозуміти якшо в них зедений був...
Жопа в тому що ремонт попадаю біля 2500 долларів і права можуть забрати а вони мені необхідні закордоном. Можливо хтось зявиться хто має запис.? Вот і свідки єkillawatt писав: «Машина їхала на виклик на пожежу, з маячками та сиренами. Повертала на зелене світло. Гальмівний шлях у Ягуара не менше 20 метрів. Удар був у бік. Водій Ягуару робив вигляд, що ані російською, ані українською не розуміє. На місце пригоди до водія приїхав адвокат. Свідки кажуть, що Ягуар сьогодні протягом дня по Стрийській «літав» туди та назад на немалій швидкості», - повідомив 032.ua речник ДСНС у Львівській області Павло Василенко.
Свідки додають, що пожежникам замість того, аби рятувати людей від вогню, довелось самим зливати паливо з баку, аби уникнути пожежі.
«Я бачила це ДТП. Пожежникам замість пожежі прийшлось рятувати себе - зливали паливо із пошкодженого баку. Вони дійсно їхали із сиреною та маячками на зелене. А той довбень піддав газку, щоб на жовте проскочити - добре, що не сталось вибуху (дивом)», - розповідає Аннушка Абатурова.
odixs писав: я їхав на жовте
написав той, хто осуджує людей за вибір лайносів та пролітає на ЗАБОРОНЯЮЧИЙ СИГНАЛ СВІТЛОФОРАodixs писав: справді в Україні не скоро щось зміниться тай не тільки в Україні а й і свідомості людей,
мабуть пожежник замовив статтю бо має дофіга баблаodixs писав: Таке враження вам аби було про шо поговорити, а шо говорити то вже без різниці, де свідки? ніодного свідка нема зі сторони пожежної авто! ці дві статті були написані на двох сайтах і догадуюсь по чиєму замовленню.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей