Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Текст [Львів]
Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: ДТП!!! Фото [Львів]

Повідомлення Dexter » Нед, 01 червня 2014, 13:37

хватить вірити нашим львівським писакам :facepalm вони моментами таке понавиписують, що кісельов в москві нєрвно курить
в нас писдунці ше ті :sing

якщо б водій ягуара валив на червоне то він би не шукав запис з реєстратора, на якому зафіксовано його "порушення" :sing
Work hard! Play hard!

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Нед, 01 червня 2014, 14:08

Dexter, ну я чогось в даному випадку більше вірю писакам, а не понтовилі на пл бляхах

pikach00

Повідомлення pikach00 » Нед, 01 червня 2014, 14:09

odixs писав: правда швидкість була 60-70
по місту дозволена швидкість 60. Коли пишуть що їхали 60-70 то в реалі напевно всі 90-100 були

Vito
Номер:7777
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Vito » Нед, 01 червня 2014, 14:21

шось не сходиться в тих словах :unsure
"ліва смуга була вільна а на правій стояли авто, а ти їхав на зелене???" чому тоді автомобілі в правій смузі стояли?? можливо вони зупинились на жовтий/червоний сигнал, а ти хотів проскочити?
Я в той день їхав в екологічну інспекцію (перед мостом з правого боку), уже попав в той час як ДАЙці ходили шось там виміряли і записували, в тебе був хороший тормозний шлях. Знаючи як по Стрийській люблять їздити "шахматами" між машинами, можна спрогнозувати як ти їхав, навіть складається така думка що ти перестроювався на швидкості з правого ряду (в якому вже починали приторможувати автомобілі) в лівий ряд (маючи на меті встигнути проскочити). Та й пожежка не зрізала угол по зустрічці, а виїжала з свого лівого ряду.
Я не засуджую і не роблю висновків, але ти не правий в даній ситуації ;)

odixs
Ім'я:МИхайло

Повідомлення odixs » Нед, 01 червня 2014, 14:26

pikach00 писав:Dexter, ну я чогось в даному випадку більше вірю писакам, а не понтовилі на пл бляхах

понтовилі)) включи трохи розуму та подумай що би були із авто при зіткненням із камазом на швидкості 100 км. Завісити бірку саме легше а там як буде, хотів би побчаити твою реакцію як би був на моєму місці. І якшо я не спілкуюсь українською як я викликав адквоката та ДАІ дуже не зрозуміло.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Нед, 01 червня 2014, 14:32

odixs, розкажи який гільмівний шлях тобі намалювали по схемі, тоді приблизно будемо знати яка була швидкість.
Бо судячи з:
Vito писав: , в тебе був хороший тормозний шлях
швидкість була не дуже маленька.

odixs

Повідомлення odixs » Нед, 01 червня 2014, 14:35

Vito писав:шось не сходиться в тих словах :unsure
"ліва смуга була вільна а на правій стояли авто, а ти їхав на зелене???" чому тоді автомобілі в правій смузі стояли?? можливо вони зупинились на жовтий/червоний сигнал, а ти хотів проскочити?
Я в той день їхав в екологічну інспекцію (перед мостом з правого боку), уже попав в той час як ДАЙці ходили шось там виміряли і записували, в тебе був хороший тормозний шлях. Знаючи як по Стрийській люблять їздити "шахматами" між машинами, можна спрогнозувати як ти їхав, навіть складається така думка що ти перестроювався на швидкості з правого ряду (в якому вже починали приторможувати автомобілі) в лівий ряд (маючи на меті встигнути проскочити). Та й пожежка не зрізала угол по зустрічці, а виїжала з свого лівого ряду.
Я не засуджую і не роблю висновків, але ти не правий в даній ситуації ;)

я не писав що там стояли авто, я писав що права смуга була занята, тормознгого шлязху як такого взагалі нема тому що був дощь і дуже слизько. доказувати я нікому нічого не хочу, хочу тільки аби зявилось відео а там все проявиться, бо без відео судитись це гроші і час впусту. + сирени 1000% не було чути бо музика в мене авто не була включена.

odixs

Повідомлення odixs » Нед, 01 червня 2014, 14:39

pikach00 писав:odixs, розкажи який гільмівний шлях тобі намалювали по схемі, тоді приблизно будемо знати яка була швидкість.
Бо судячи з:
Vito писав: , в тебе був хороший тормозний шлях
швидкість була не дуже маленька.

не знаю шо там намалювали я в тому не розбираюсь, адвотка вроді фото робив. тормозного шляху не було взагалі видно тому що був дощь. а тормозити я почав перед самим світлофором, зупинився вже на перехресті, думаю метрів 10 було точно якщо не більше

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Нед, 01 червня 2014, 20:34

Ягуар без Каско?! Якщо є страхівка, то чого паришся?! А як не має, то скупий платить двічі!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

odixs

Повідомлення odixs » Нед, 01 червня 2014, 22:16

antik писав:Ягуар без Каско?! Якщо є страхівка, то чого паришся?! А як не має, то скупий платить двічі!

ягуар 2000 року, каско на такі авто вже не надають

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Нед, 01 червня 2014, 22:58

odixs писав: Хлопці привіт, я водій того ягуара що на попередній сторінці на фото. Повичитував в інтернеті понаписували статтю як "мажик" вистрибнув на червоне і влетів в пожежне авто.

Насправді ситуація була така що падав легенький дощ і ліва смуга була повністю чиста їхав я на зелене, правда швидкість була 60-70 а не побачив я пожежну тому що в правій смузі стояли авто які закрили мені видимість і то пожежне авто їхало без сирени, гальмувати почав вже перед самим світлофором але так як був дощ, то взагалі нічого не поміняло, як би в мене швидкість була 100 думаю можна було подумати шо би сталось із ягуаром а в мене тільки кузовщина помнута навіть радіатор цілий, авто на ходу.

Питання в тому що співробітники ДАІ склали протокол на мене, вилучили права а я проживаю і справді в Польші і являюсь тут нерезидентом. І от тепер шукаю може хтось зазняв на реєстратор ситуацію на яке світло виїхав пожежний автомобіль та чи була в них сирена бо вони доказують що в я їхав на червоне а тільки чому заді них всі авто стояли не можу зрозуміти якшо в них зедений був...

Жопа в тому що ремонт попадаю біля 2500 долларів і права можуть забрати а вони мені необхідні закордоном. Можливо хтось зявиться хто має запис.
як оце зізнання корелює з
killawatt писав: «Машина їхала на виклик на пожежу, з маячками та сиренами. Повертала на зелене світло. Гальмівний шлях у Ягуара не менше 20 метрів. Удар був у бік. Водій Ягуару робив вигляд, що ані російською, ані українською не розуміє. На місце пригоди до водія приїхав адвокат. Свідки кажуть, що Ягуар сьогодні протягом дня по Стрийській «літав» туди та назад на немалій швидкості», - повідомив 032.ua речник ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

Свідки додають, що пожежникам замість того, аби рятувати людей від вогню, довелось самим зливати паливо з баку, аби уникнути пожежі.

«Я бачила це ДТП. Пожежникам замість пожежі прийшлось рятувати себе - зливали паливо із пошкодженого баку. Вони дійсно їхали із сиреною та маячками на зелене. А той довбень піддав газку, щоб на жовте проскочити - добре, що не сталось вибуху (дивом)», - розповідає Аннушка Абатурова.
? Вот і свідки є

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Нед, 01 червня 2014, 22:59

b_andriy писав: а через ніч вивчив чисту українську, зарегався на іногородньому форумі і писав на українській:facepalm
+100500 вундеркіндер, після аварії амнезія була, а тепер пройшла

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Нед, 01 червня 2014, 23:16

odixs, пропав, чи відкоментуєш :surprised
A goal without a plan is just a wish

borodatos
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення borodatos » Нед, 01 червня 2014, 23:19

Той самий "Яхуяр" :D
Стоїть на парковці СТО в районі Карпатбуду
Вкладення
DSC01226.JPG

odixs

Повідомлення odixs » Пон, 02 червня 2014, 02:41

xxfOxx писав:
odixs писав: Хлопці привіт, я водій того ягуара що на попередній сторінці на фото. Повичитував в інтернеті понаписували статтю як "мажик" вистрибнув на червоне і влетів в пожежне авто.

Насправді ситуація була така що падав легенький дощ і ліва смуга була повністю чиста їхав я на зелене, правда швидкість була 60-70 а не побачив я пожежну тому що в правій смузі стояли авто які закрили мені видимість і то пожежне авто їхало без сирени, гальмувати почав вже перед самим світлофором але так як був дощ, то взагалі нічого не поміняло, як би в мене швидкість була 100 думаю можна було подумати шо би сталось із ягуаром а в мене тільки кузовщина помнута навіть радіатор цілий, авто на ходу.

Питання в тому що співробітники ДАІ склали протокол на мене, вилучили права а я проживаю і справді в Польші і являюсь тут нерезидентом. І от тепер шукаю може хтось зазняв на реєстратор ситуацію на яке світло виїхав пожежний автомобіль та чи була в них сирена бо вони доказують що в я їхав на червоне а тільки чому заді них всі авто стояли не можу зрозуміти якшо в них зедений був...

Жопа в тому що ремонт попадаю біля 2500 долларів і права можуть забрати а вони мені необхідні закордоном. Можливо хтось зявиться хто має запис.
як оце зізнання корелює з
killawatt писав: «Машина їхала на виклик на пожежу, з маячками та сиренами. Повертала на зелене світло. Гальмівний шлях у Ягуара не менше 20 метрів. Удар був у бік. Водій Ягуару робив вигляд, що ані російською, ані українською не розуміє. На місце пригоди до водія приїхав адвокат. Свідки кажуть, що Ягуар сьогодні протягом дня по Стрийській «літав» туди та назад на немалій швидкості», - повідомив 032.ua речник ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

Свідки додають, що пожежникам замість того, аби рятувати людей від вогню, довелось самим зливати паливо з баку, аби уникнути пожежі.

«Я бачила це ДТП. Пожежникам замість пожежі прийшлось рятувати себе - зливали паливо із пошкодженого баку. Вони дійсно їхали із сиреною та маячками на зелене. А той довбень піддав газку, щоб на жовте проскочити - добре, що не сталось вибуху (дивом)», - розповідає Аннушка Абатурова.
? Вот і свідки є

Таке враження вам аби було про шо поговорити, а шо говорити то вже без різниці, де свідки? ніодного свідка нема зі сторони пожежної авто! ці дві статті були написані на двох сайтах і догадуюсь по чиєму замовленню.

В подальшому вести діалог не бачу сенсу, якщо хтось десь зустріне відео докази прошу повідомити. Ну а тому хто радий чужій біді, радійте далі, від цього ніхто не застрахований.

odixs

Повідомлення odixs » Пон, 02 червня 2014, 02:49

я їхав на жовте а в пожежки було вже зелене і вони були майже на середині перехрестя. дивно працюють світлофори в львові правда??? і чомусь жодне авто не почало рухатись ззаді пожежної. певно тому що вони стояли на червоному!

для мене головне що я цілий і інших нема постраждалих, залізо буде інше, а на рахунок всього іншого і справді в Україні не скоро щось зміниться тай не тільки в Україні а й і свідомості людей, і перед тим як писати як мажик їздить на крутому автомобілі було би добре поцікавитись про його вартість, яка не перевищує вартість українського лайноса

От посилання на статтю http://www.032.ua/news/545556

killawatt

Re: ДТП!!! Текст [Львів]

Повідомлення killawatt » Пон, 02 червня 2014, 12:41

odixs писав: я їхав на жовте

та ви зає**ли з тим жовтим...

http://pdd.ua/ua/8/#7.3

жовтий забороняє рух і попереджає про наступну зміну сигналів;
odixs писав: справді в Україні не скоро щось зміниться тай не тільки в Україні а й і свідомості людей,
написав той, хто осуджує людей за вибір лайносів та пролітає на ЗАБОРОНЯЮЧИЙ СИГНАЛ СВІТЛОФОРА
:facepalm :facepalm :facepalm

Зображення

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Пон, 02 червня 2014, 13:00

odixs писав: Таке враження вам аби було про шо поговорити, а шо говорити то вже без різниці, де свідки? ніодного свідка нема зі сторони пожежної авто! ці дві статті були написані на двох сайтах і догадуюсь по чиєму замовленню.
мабуть пожежник замовив статтю бо має дофіга бабла :facepalm

cdrom
Ім'я:Роман
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Пон, 02 червня 2014, 13:11

killawatt, ти не поняв, odixs цитував Аннушку Абатурову, яка припускала, що він на жовте пробував проскочити.... Сам автор писав, що на зелене їхав. Ще не зрозуміло на рахунок того, що показував, що мови не знає, він так і не відписав про це
A goal without a plan is just a wish

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 02 червня 2014, 13:20

а як вам такий комент?
Наталія 01.06.2014 21:15 -1+1+1
думаю, водій має на увазі що він спілкується мовою, яку розуміли і пожежники і даїшники. я працю в магазині поруч з зупинкою. бачила ту всю ситуацію. Пожежна справді їхала без сирени і це факт. не здивуюся, якшо не включили вони її через те, що вона в них просто не працює - тобто їх авто було не в справному стані. Особисто мені хлопця жаль. він їхав на зелене, з цілком нормальною швидкістю, а через халатність пожежників - зробили з нього мало не мажора, який літає на татовому авто і робить страшні речі(збиває людей на зупинках і так далі). не робіть дурних висновків, якщо не бачили ситуації на свої очі. Те що пожежники їдуть на виклик, не означає що вони не повинні дотримуватись правил. Водій ягуара, я надіюсьщо все вирішиться відповідно до закону і справедливо!)
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей