Штраф за їзду по тротуарі!Бажано кірпічом по лобовому
Покажи де в ПДР згадується перетин! Не міфічне 10-ки разів а конкретно.Можливо оф сайт даі неправильні правила написав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Твої альтернативні ПДР тільки на папері, пошук не працює, і читати не вмієш?andreyclk писав: Покажи де в ПДР згадується перетин! Не міфічне 10-ки разів а конкретно.
Якщо немає визначення терміну - дивись словник, так по законодавству...не перетинає на одному рівні інші дороги
у місці їх перетину
наближається до смуги руху транспортного засобу чи перетинає її
в місці їх перетину
перетинає дорогу поза перехрестям
напрямок руху яких він перетинає
траєкторії руху транспортних засобів перетинаються
де трамвайні колії перетинають смугу руху
можуть перетинати залізничні колії
і т.д.
В твоїй трактовці нереально потрапити на любу прилеглу територію і виїхати з неї "не проїхавши через тротуар"andreyclk писав: Заїхати на пішохідний перехід не проїхавши через тротуар нереально
а потім рухатись через тротуар, тобто перетнути його. Заборонено?10.2. Виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки, автозаправних станцій та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній
Відкрию тобі таємницю чорного ящика!AndrewK писав: штраф за їзду по тротуару до картодрому
Щоб був тротуар потрібна дорога до картодрому. А її немає. Від слова взагалі.тротуар - елемент дороги, призначений для руху пішоходів, який прилягає до проїзної частини або відокремлений від неї газоном
автомобільна дорога, вулиця (дорога) - частина території, зокрема в населеному пункті, з усіма розташованими на ній спорудами (мостами, шляхопроводами, естакадами, надземними і підземними пішохідними переходами) та засобами організації дорожнього руху, призначена для руху транспортних засобів і пішоходів та обмежена по ширині зовнішнім краєм тротуарів чи краєм смуги відводу. Цей термін включає також спеціально побудовані тимчасові дороги, крім довільно накатаних доріг (колій);
Але ти сам сказав:прилегла територія - територія, що прилягає до краю проїзної частини та не призначена для наскрізного проїзду, а лише для в'їзду до дворів, на стоянки, автозаправні станції, будівельні майданчики тощо або виїзду з них
Відповідно і твоєї прилеглої території нема. Від слова взагаліmay писав: потрібна дорога до картодрому. А її немає. Від слова взагалі.
Ось і включи, якщо є що...may писав: Просто як 2+2. Тільки мізки треба включити...
В мому варіанті який скидав чуть раньше , в місці виїзду з прилеглої території є якраз пішохідний перехід (зебра, знак) -- це допускається ? чи це означає що заїзд на таку прилеглу територію заборонений ? чи це помилка служби яка таке зробила ?may писав: andreyclk написав:
Заїхати на пішохідний перехід не проїхавши через тротуар нереально
В твоїй трактовці нереально потрапити на любу прилеглу територію і виїхати з неї "не проїхавши через тротуар"
Цитата:
10.2. Виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки, автозаправних станцій та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній
а потім рухатись через тротуар, тобто перетнути його. Заборонено?
Це з копами можеш терти - це вони в постанові так написали!AndrewK писав: Щоб була прилегла територія - потрібна одна умова.
AndrewK писав: і також за травокурне ігнорування розмітки (проїзд на зустрічну по переходу для повороту ліворуч) згідно 122-2.
Мені посрати що вони там написали. Суть в тому, що водятл буде або платив, або мотав соплі на кулак в суді і все одно платив. Цікаво тільки чого ти за йього так адвокатствуеш?may писав: Це з копами можеш терти - це вони в постанові так написали!
Піди перездай окуліста. А до купи психіатра з наркологомmay писав: Як 2+2 зрозуміло, що там немає руху по тротуару чи пішохідній доріжці
А що його обговорювати, як воно очевидне? Всім адекватним звісно. Тільки в шизофреніків якісь іллюзії єmay писав: Порушення заборони руху по ПП можна обговорювати, тільки без нісенітниць
Я не винен що в тебе проблеми зі сприйняттям. Боюсь що не ПРД неправильні, а реальність в тебе альтернативнаmay писав: Сам хоч зрозумі ЩО написав?
Знаку на тротуарі нема, але це означає що в нас біля кожного виїзду з прилеглих територій мають стояти знаки -- бо :andreyclk писав: ROVA, хто сказав що там дорога а не тротуар? Там є знак рядності,чи інші дорожні знаки?!По твої логіці там можна виїхати до пішоходно і поїхати проти шерсті,знаку ж на тротуарі тільки направо ж немає,чи можна не пропускаючи потік влетіти в авто ,вони ж мали дати дорогу тому,що справа?!Так?
З приватною територією розсмішив...а якби в роті гриби рослиROVA писав: В нас просто до багатьох доріг в людей виїзд з їх приватної території буває --- то що мають ставити люди біля кожного свого виїзду самі для себе знаки ???
ти кого недоумка називаєш?bossjara писав: Я не розумію що дозволяє вам недоумкам хамити нормальній старшій людині, яка ще й на порядок розумніша за вас.
Антоне, знаєш, я теж не в садік ходжу. А от стосовно нормальності я б поспорив. Бо Ігор таке плете, що я просто шокований. І швидше дивуюсь як ми з ним на пішоходному переході не пересіклись. Бо дальше б він поїхав як мінімум без дзеркала. А можливо б і без прав на пів року, залежно від часу і натхнення.bossjara писав:Я не розумію що дозволяє вам недоумкам хамити нормальній старшій людині, яка ще й на порядок розумніша за вас.
Від решти коментарів по цій ситуації я утримаюсь...
Я от не можу зрозуміти, як ми досі не пересіклись на дорозі, ніби одними шляхами їздимо... Хіба в різний час
Та суди і без мене розберуться...andreyclk писав: покажеш свої пізнання в суді
Справа № 2-а-11/09
Суд приходить до висновку, що позивач здійснював рух по тротуару лише з метою його перетину задля паркування автомобіля.
Постанова про накладення на нього адміністративного стягнення від 17 січня 2009 р. підлягає скасуванню, а справа відносно позивача закриттю.
Та я відповіді на питання знаю і їх вже наводив.AndrewK писав: Задай собі питання, що конкретно покроково той мудлан робив.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей