Давай так, вони клеють наклейки неправильно пропаркованим,
а ти клей наклейки бігаючим пішоходам, так би мовити кожен бореться з тим
з чим вважає за потрібне, і методи обирає сам, якщо вони будуть протизаконні то він буде нести відповідальність

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Таких також потрібно виховувати, але їх спіймати важче...bossjara писав:Я буду з понеділка клеїв наклейки пішоходам - "я бігаю як олень" - тобі друканути парочку?
відповідальність за громадську позицію?Sally писав:Morozov, цікаво дуже, як можна притягнути до відповідальності сцикло, яке боїться показатись на очі і сказати що думає і втіхаря клеїть наклейки а потім втікає? дуже оригінальна ідея.
спірне твердження. бо "сцикло", яке поставило машину криво і втікло, поки дайці не побачили - то, типу, нормально?Sally писав:Morozov, цікаво дуже, як можна притягнути до відповідальності сцикло, яке боїться показатись на очі і сказати що думає і втіхаря клеїть наклейки а потім втікає? дуже оригінальна ідея.
в тому й суть таких рухів "знизу", що органи влади самоусунулись від проблеми або скомпрометували себе, а наш спритний народ зразу ж ладен юзати "лазейкі" на всі 200%. і якщо, в даному випадку - в водіїв, стерлося почуття "нормального паркінгу" згідно ПДД і здорового глузду (як ото біля оперного паркування) - то відновлювати його треба всім разом. те ж саме стосується пішоходів, рагулів на псевдо-ксенонах, гонщиків на трасах, рагулів, що сміття з машини на ходу або при трасі викидають і тд і тп.На то є держ авто інспекція, хочеш змін - іди в ГАЇ і працюй на совість.
оце, доречі, дуже хороша демонстрація чому треба проявляти свідомість - бо рагулі звикають до "насиджених" місць і борються за своє (надумане) право рагуль-паркування (і не тільки) так, як за батьківщину певно не боролися б :)САНЬОК писав:та в Росію цей рух називаеться стопХам!!! пару їхніх відосів бачив !!!!! час від часу получають пи*ди за свої наклейки на пів стікла
Ти не з депутат ?LEgEnDA писав:На то є держ авто інспекція, хочеш змін - іди в ГАЇ
я спокійна, мене просто дратує той популізм, називається відімость бурной дєятєльності. хто так привертає увагу?! просто якийсь дитячий садок "ой давайте всіх пообзиваємо, давайте наклеїмо наклейки, давайте знімемо і виставимо в ютуб" ну ідіотизм просто верхньої межі! при чому ПО ЗАКОНУ зробити нема, а побавитись в самосуд ооо то вже бігом всі! таким чоном закомплековані завидні і незадоволені життям люди піднімають свою власну самооцінку в своїх власних очах, інакше кажучи самостверджуюся! фу.bossjara писав:Оля заспокойся, і не реагуй так на то
а хтось пробував взагалі? скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був? то спочатку треба напевно спробувати, а не придумувати. нема людям чим зайнятись! мали би роботу і сім"ю то хєрньою би не займались! краще взяли би в руки вінника і позамітали біля власного будинку. теж мені борці за справедливість хрєнові...Mc писав:в тому й суть таких рухів "знизу", що органи влади самоусунулись від проблеми або скомпрометували себе, а наш спритний народ зразу ж ладен юзати "лазейкі" на всі 200%
я регулярно пробую - якщо на трасі якесь г.. хамовито себе веде, то завжди спиняються біля дайців, щоб звернули увагу. або якщо г.. їде по зустрічній, то спецом їду влоб і не пропускаю, поки не повернеться в свою полосу.Sally писав:а хтось пробував взагалі? скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був? то спочатку треба напевно спробувати, а не придумувати. нема людям чим зайнятись! мали би роботу і сім"ю то хєрньою би не займались! краще взяли би в руки вінника і позамітали біля власного будинку. теж мені борці за справедливість хрєнові...
Sally писав:при чому ПО ЗАКОНУ зробити нема, а побавитись в самосуд ооо то вже бігом всі!
І таке є, але якщо даі приїде (як правило взагалі не приїздить), подивиться що водія немає, говорять що немають часу чекати і їдуть собі далі. Та й взагалі якщоб у нас була нормальна міліція, якщо б закон діяв один для всіх, то й таких паркувань небулоб !!!Sally писав:скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був?
а як ти думав?! раз не можеш витратити чи НЕ ХОЧЕШ витратити час, то і не рипайся! зроби якусь ДОБРУ КОРИСНУ справу, яка не буде вимагати від тебе 1-2 години часу! як я вже сказала візьми мітлу і позамітай біля свого будинку! від того буде більше користі і більше науки іншим людям, ніж псувати чуже майно! я коли на суд ходила то там хлопець судився з чуваком який йому машину попсув бо вдарив по капоту сумкою. оце я розумію люди вирішуют спір. а то наулеїв наклейку і бігом тікати а потім в інетрнеті "ой подивіться який я сміливий ловіть мене". та кому треба та перелякана нікчема?! в людей є цікавіші заняття в житті ніж самостверджуватись за рахунок інших!Mc писав:з рагулями-паркувальниками вже трохи інакше - по твоїй логіці я мушу витрачати свій час (мінімум 1-2 години на одного рагуля),
ні, взагалі до держ органів немаю ніякого відношення.Morozov писав:Ти не з депутат ?
Бо так говорить наша влада, коли вкраде кусок землі в якомусь заповіднику, а на обурення насення говорить: "ідіть в суд чи в прокуратуру", бо знає шо там все можна "порішати".
В цивілізованій країні міліція не допустила б такого безладу, а в нас не міліція а ...
це загальні слова, які не підтверджені ніякими фактами. отакі от слова "завжди, ніколи, якправило" дуже зручні, бо не дають ніякої відповідальності так як не несуть ніякої конкретики, зате мають дуже сильну психологічну дію. не маєш часу чи БАЖАННЯ займатись чимось - не займайся! і не майся херньою! йди працюй то й не буде часу на фігню в голові.Morozov писав:І таке є, але якщо даі приїде (як правило взагалі не приїздить),
А хіба безпідставно ?LEgEnDA писав:а коли людина безпідставно, бо їй бачиш так захотілось, обклеїть чужу машину і получить за це по морді - все стане на свої місця.
Вони самі вирішили що і як їм робити, комусь це не подобається, а хто їх підтримує, такщо якщо будуть якісь притензії будь-ласка в суд, ну або по морді, але тоді теж готуйтесь до судових розбирань, бо вони вже напевно мають готові бланки заяв в міліцію про напад...LEgEnDA писав:Тому і кажу - що тим активістам, якщо вони дійсно хочуть навести хоч якийсь порядок у місті, а не пропіаритись, то нехай йде працювати в ДАЇ.
Які тобі факти ? Я звонив і не одноразово !!!Sally писав:які не підтверджені ніякими фактами.
Ще не надоїло давати порадиSally писав:не маєш часу чи БАЖАННЯ займатись чимось - не займайся!
а на яких законних підставах вони це роблять?Morozov писав:А хіба безпідставно ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей