Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення Morozov » П'ят, 23 березня 2012, 22:09

Sally,
Давай так, вони клеють наклейки неправильно пропаркованим,
а ти клей наклейки бігаючим пішоходам, так би мовити кожен бореться з тим
з чим вважає за потрібне, і методи обирає сам, якщо вони будуть протизаконні то він буде нести відповідальність :sing

Sally
Ім'я:Оля
Стать:чоловік
Номер:B3

Повідомлення Sally » П'ят, 23 березня 2012, 22:28

Morozov, цікаво дуже, як можна притягнути до відповідальності сцикло, яке боїться показатись на очі і сказати що думає і втіхаря клеїть наклейки а потім втікає? дуже оригінальна ідея.
zubylo.lviv.ua

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » П'ят, 23 березня 2012, 22:33

Sally, Оля заспокойся, і не реагуй так на то( Morozov, до тебе жодних претензій). Подивись коли "піднялась" ця тема і там теж все починалось з наклейок - просто раніше їх клеїли реально рагулям, а зараз вирішили пропіаритись.
Я буду з понеділка клеїв наклейки пішоходам - "я бігаю як олень" - тобі друканути парочку?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 23 березня 2012, 22:38

Sally,
:shock
Ти що жартуєш, то так зване "сцикло" зняло все на відео і щей всім це показало, всі їхні контакти напевне можна знайти на їхній сторінці.
Але я б хотів побачити ту людину яка б написала заяву " прошу притягнути до відповідальності, за те що він наклеяв мені наклейку..." :shout :shout
І тим більше реакцію наших доблесних, які заяви про побиття не хочуть приймати, та воним непевне зі сміху попадали в себе в кабінетах :shout
Але ладно, твоя думка зрозуміла, далі спорити сенсу немає, тільки не дивуйся якщо завтра хтось припаркується перед твоїм будинком не залишивши тобі місця для проходу, а на твоє зауваження скаже:
"неподобається, викликай даі" :flowers
bossjara писав:Я буду з понеділка клеїв наклейки пішоходам - "я бігаю як олень" - тобі друканути парочку?
Таких також потрібно виховувати, але їх спіймати важче...

Fabio Rossi
Ім'я:Volodymyr
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Суб, 24 березня 2012, 00:10

Sally писав:Morozov, цікаво дуже, як можна притягнути до відповідальності сцикло, яке боїться показатись на очі і сказати що думає і втіхаря клеїть наклейки а потім втікає? дуже оригінальна ідея.
відповідальність за громадську позицію?

ПДР. 15.10. Стоянка забороняється:
б) на тротуарах
д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.

Штраф за порушення правил зупинки складає 680грн, чим не спосіб поповнити бюджет?!
Розклеєння наклейок - це як спосіб привернути увагу до реальної проблеми і відсутності культури у водіїв автомобілів. В європі, не правильно припарковане авто відразу забирає евакуатор і власнику прийдеться сплатити штраф і витрати на евакуацію. А в даному випадку, як ДАІ так і влада рівнодушно відносить до таких проблем. Як на мене активісти молодці, їхмо своїми діями вони роблять вклад для покращення ситуації на дорогах

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 березня 2012, 03:26

А я рахую це все [цензура]. На то є держ авто інспекція, хочеш змін - іди в ГАЇ і працюй на совість. І правильно роблять шо тим бєзпрєдєльщікам б'ють морди, бо ведуть вони себе занадто нахабно.

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 24 березня 2012, 07:28

Sally писав:Morozov, цікаво дуже, як можна притягнути до відповідальності сцикло, яке боїться показатись на очі і сказати що думає і втіхаря клеїть наклейки а потім втікає? дуже оригінальна ідея.
спірне твердження. бо "сцикло", яке поставило машину криво і втікло, поки дайці не побачили - то, типу, нормально?
На то є держ авто інспекція, хочеш змін - іди в ГАЇ і працюй на совість.
в тому й суть таких рухів "знизу", що органи влади самоусунулись від проблеми або скомпрометували себе, а наш спритний народ зразу ж ладен юзати "лазейкі" на всі 200%. і якщо, в даному випадку - в водіїв, стерлося почуття "нормального паркінгу" згідно ПДД і здорового глузду (як ото біля оперного паркування) - то відновлювати його треба всім разом. те ж саме стосується пішоходів, рагулів на псевдо-ксенонах, гонщиків на трасах, рагулів, що сміття з машини на ходу або при трасі викидають і тд і тп.
і оці наклейки - то реально ще дуже і дуже гуманний спосіб.
biketravel.wordpress.com

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 24 березня 2012, 07:36

САНЬОК писав:та в Росію цей рух називаеться стопХам!!! пару їхніх відосів бачив !!!!! час від часу получають пи*ди за свої наклейки на пів стікла
оце, доречі, дуже хороша демонстрація чому треба проявляти свідомість - бо рагулі звикають до "насиджених" місць і борються за своє (надумане) право рагуль-паркування (і не тільки) так, як за батьківщину певно не боролися б :)
biketravel.wordpress.com

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 08:07

LEgEnDA писав:На то є держ авто інспекція, хочеш змін - іди в ГАЇ
Ти не з депутат ?
Бо так говорить наша влада, коли вкраде кусок землі в якомусь заповіднику, а на обурення насення говорить: "ідіть в суд чи в прокуратуру", бо знає шо там все можна "порішати".
В цивілізованій країні міліція не допустила б такого безладу, а в нас не міліція а ...

Artemon
Ім'я:Artem

Повідомлення Artemon » Суб, 24 березня 2012, 08:33

Ше один представник ...
Вкладення
23032012060.jpg

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 09:06

bossjara писав:Оля заспокойся, і не реагуй так на то
я спокійна, мене просто дратує той популізм, називається відімость бурной дєятєльності. хто так привертає увагу?! просто якийсь дитячий садок "ой давайте всіх пообзиваємо, давайте наклеїмо наклейки, давайте знімемо і виставимо в ютуб" ну ідіотизм просто верхньої межі! при чому ПО ЗАКОНУ зробити нема, а побавитись в самосуд ооо то вже бігом всі! таким чоном закомплековані завидні і незадоволені життям люди піднімають свою власну самооцінку в своїх власних очах, інакше кажучи самостверджуюся! фу.

мені будь-ласка білу, але таку з довгою ручкою, буду їхати і прямо з вікна давати по дурнуватій башці :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 09:09

Mc писав:в тому й суть таких рухів "знизу", що органи влади самоусунулись від проблеми або скомпрометували себе, а наш спритний народ зразу ж ладен юзати "лазейкі" на всі 200%
а хтось пробував взагалі? скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був? то спочатку треба напевно спробувати, а не придумувати. нема людям чим зайнятись! мали би роботу і сім"ю то хєрньою би не займались! краще взяли би в руки вінника і позамітали біля власного будинку. теж мені борці за справедливість хрєнові...
zubylo.lviv.ua

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 24 березня 2012, 09:36

Sally писав:а хтось пробував взагалі? скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був? то спочатку треба напевно спробувати, а не придумувати. нема людям чим зайнятись! мали би роботу і сім"ю то хєрньою би не займались! краще взяли би в руки вінника і позамітали біля власного будинку. теж мені борці за справедливість хрєнові...
я регулярно пробую - якщо на трасі якесь г.. хамовито себе веде, то завжди спиняються біля дайців, щоб звернули увагу. або якщо г.. їде по зустрічній, то спецом їду влоб і не пропускаю, поки не повернеться в свою полосу.

з рагулями-паркувальниками вже трохи інакше - по твоїй логіці я мушу витрачати свій час (мінімум 1-2 години на одного рагуля), щоб до людини дійшло, що рагульство - не варіант? якщо в рагуль-паркера нема часу подумати про те, як він ставить машину - то чому інші мають витрачати на них свій час? наклейку на лоба, цеглу на капот, ключем по дверці і тд - всі ці ризики на наступний раз рагуль осмислить. а як ні - така його тяжка доля.

або візьмемо ще один приклад - за наші (з наших податків) гроші поставила міськрада оті півкулі на пр.Свободи - бо рагулям не доходило, що там ставити машини не можна. виходить, що оці рагуль-паркери нам ще й по грошах коштують! не говорячи вже про зіпсований вигляд тротуарів центру "європейського" міста. тепер таке ж треба поробити знову ж - за наші гроші на всіх вулицях, чи як? тоді, імхо, краще вже наклейки або цегли на капот - дешевше вийде, принаймі.
biketravel.wordpress.com

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 09:40

Sally,
Про що ти пишеш ???
Ця ж тема називається "я паркуюсь як ідіот", сюди викладають фото от таких от ідіотів, а тепер ще може будуть клеяти на них наклейки...
Чи ти вважаєш що це нормальне паркування ?
Sally писав:при чому ПО ЗАКОНУ зробити нема, а побавитись в самосуд ооо то вже бігом всі!

Що вони роблять не позакону ? Ти про який самосуд ?
Sally писав:скільки було випадків коли викликали даі і склали протокол зі свідком-постраждалим? хоч 1 випадок такий був?
І таке є, але якщо даі приїде (як правило взагалі не приїздить), подивиться що водія немає, говорять що немають часу чекати і їдуть собі далі. Та й взагалі якщоб у нас була нормальна міліція, якщо б закон діяв один для всіх, то й таких паркувань небулоб !!!

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 09:43

Mc писав:з рагулями-паркувальниками вже трохи інакше - по твоїй логіці я мушу витрачати свій час (мінімум 1-2 години на одного рагуля),
а як ти думав?! раз не можеш витратити чи НЕ ХОЧЕШ витратити час, то і не рипайся! зроби якусь ДОБРУ КОРИСНУ справу, яка не буде вимагати від тебе 1-2 години часу! як я вже сказала візьми мітлу і позамітай біля свого будинку! від того буде більше користі і більше науки іншим людям, ніж псувати чуже майно! я коли на суд ходила то там хлопець судився з чуваком який йому машину попсув бо вдарив по капоту сумкою. оце я розумію люди вирішуют спір. а то наулеїв наклейку і бігом тікати а потім в інетрнеті "ой подивіться який я сміливий ловіть мене". та кому треба та перелякана нікчема?! в людей є цікавіші заняття в житті ніж самостверджуватись за рахунок інших!
zubylo.lviv.ua

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 березня 2012, 09:43

Morozov писав:Ти не з депутат ?
Бо так говорить наша влада, коли вкраде кусок землі в якомусь заповіднику, а на обурення насення говорить: "ідіть в суд чи в прокуратуру", бо знає шо там все можна "порішати".
В цивілізованій країні міліція не допустила б такого безладу, а в нас не міліція а ...
ні, взагалі до держ органів немаю ніякого відношення.

Я дотримуюсь думки що кожен має займатись своєю роботою, а коли людина безпідставно, бо їй бачиш так захотілось, обклеїть чужу машину і получить за це по морді - все стане на свої місця.

Порядку немає, згідний, але його потрібно наводити не таким чином, бо це нічого не змінить. Якби гаїшніки не займались розводом, а дійсно патрулюючи вулиці попереджали\штрафували б таких водіїв(офіційно, протокол, а не взятка) то був би результата.

Тому і кажу - що тим активістам, якщо вони дійсно хочуть навести хоч якийсь порядок у місті, а не пропіаритись, то нехай йде працювати в ДАЇ. І морду бити ніхто не буде.... може :facepalm

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 09:46

Morozov писав:І таке є, але якщо даі приїде (як правило взагалі не приїздить),
це загальні слова, які не підтверджені ніякими фактами. отакі от слова "завжди, ніколи, якправило" дуже зручні, бо не дають ніякої відповідальності так як не несуть ніякої конкретики, зате мають дуже сильну психологічну дію. не маєш часу чи БАЖАННЯ займатись чимось - не займайся! і не майся херньою! йди працюй то й не буде часу на фігню в голові.
zubylo.lviv.ua

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 09:50

LEgEnDA писав:а коли людина безпідставно, бо їй бачиш так захотілось, обклеїть чужу машину і получить за це по морді - все стане на свої місця.
А хіба безпідставно ?
LEgEnDA писав:Тому і кажу - що тим активістам, якщо вони дійсно хочуть навести хоч якийсь порядок у місті, а не пропіаритись, то нехай йде працювати в ДАЇ.
Вони самі вирішили що і як їм робити, комусь це не подобається, а хто їх підтримує, такщо якщо будуть якісь притензії будь-ласка в суд, ну або по морді, але тоді теж готуйтесь до судових розбирань, бо вони вже напевно мають готові бланки заяв в міліцію про напад...
Sally писав:які не підтверджені ніякими фактами.
Які тобі факти ? Я звонив і не одноразово !!!
Sally писав:не маєш часу чи БАЖАННЯ займатись чимось - не займайся!
Ще не надоїло давати поради :surprised
Востаннє редагувалось Суб, 24 березня 2012, 09:53 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 березня 2012, 09:53

Morozov писав:А хіба безпідставно ?
а на яких законних підставах вони це роблять?
це те само що я підійду до тебе і скажу шо ти вдітий як рагуль, наклею на тебе наклейку на лоб, знімлю тебе на камеру, і піду собі далі :D а потім шукай себе на ютубі.
І не получу за то тягла тільки через те що нас буде багато і всі з камерами і скажу - зачіпиш - суд....
і це не бєпрєдел? :|

на такі випадки передбачені органи, які врегульовують ситуації на дорогах. Те що вони не виконують своїх прямих обовязків - знову ж таки - інше питання

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 09:55

LEgEnDA,
Ти що не розуміє, авто перешкоджає людині пройти !
Це не просто порушення ПДР, а перешкоджає пішоходам!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей