Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
Cr@zy
Стать:чоловік
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення Cr@zy » П'ят, 17 грудня 2010, 10:28

всієї теми не читав, перелистав тільки, подивився на фотки) кілька сторінок таки прочитав, і скажу так, що машинка в хороших руках, доглянута, якби бачив що вона продається і шукав би таку машину для себе то брав би без сумнівів, навіть нікуди не заглядаючи і був би в ній впевнений, що це не корч заїжджений. Але тут розвели дискусію про те що тут немає тюнінгу, і я з цим погоджуюсь. Практично всі доробки в Вашому авто - це як додаткове обладнання, для комфортної їзди, щось типу парктроніків, камери заднього виду і інших бездєлушок, які просто "допомагають" при їзді, роблять її більш зручною.
Все що Ви робите з машиною, це робите для себе, а не для когось, а заниження як тут хтось каже (наскільки зрозумів з ост посту) це дійсно кул+диски 17-18", ну але я з Вами згоден що з нашими дорогами це не практично, сам з собою воюю на рахунок красоти і практичності.
На рахунок заїздів з іншою омегою то тут все буде залежати хіба від конкретного водія, двигуном і ходова то сток, так що на мою думку змісту немає комусь щось доказувати.
Проголосував за "сток", є кілька речей які беззаперечно є тюнінгом, а так то в кожного поняття "тюнінг" різне ;)
Все не в обіду, просто моя думка! ;)
П.С. Машинка гуд! :)

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 17 грудня 2010, 10:47

FAST писав:luav написав:
ДУмаю,що нам корисно буде навесні влаштувати заїзд вашої омеги з моєю.Щоб перевірити,чи настільки вона вже у вас драйверська

:shout запросто!!!! маршрут вже вибрав??? 8-)
ну і мене покличете :D я теж не відмовлюся пару заїздів зробити :santa
може ще чіпанусь до того чау :ninja

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 17 грудня 2010, 10:55

luav писав:що не мені треба буде доводити драйверські здібності своєї машини
:shout мені немає що доводити, я і так в них впевнений ;)
luav писав:А в мене ж по двигуну і ходовці сток звичайний
тому, без шансів :D
luav писав:Зауважте,що я відповідаю на всю критику.І намагаюсь це робити аргументовано.
:D :D :D
luav писав:взимку їздить на 15-й шиповці
я також на 15-ках :confused
luav писав:це буде смерть його обвєсу
я цим не парюсь :smoked
luav писав:їздить без занижень,перекидаючи пружини.
мавби такі, обовязково би перекинув на зиму %)
luav писав:Про що це я?
:D :D :D о це сам з собою.... :shout
luav писав:я маю занизити свою омегу,щоб ви сказали,що це кул
саме так 8-) а краще
Cr@zy писав:це дійсно кул+диски 17-18
093 655 48 53

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » П'ят, 17 грудня 2010, 11:14

rybkaandrew писав:ну і мене покличете :D я теж не відмовлюся пару заїздів зробити :santa
+1 :angel

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 17 грудня 2010, 11:16

zelja писав:rybkaandrew написав:
ну і мене покличете :D я теж не відмовлюся пару заїздів зробити :santa

+1 :angel
ого вже 4-ри омежки , може ще хтось ? :santa

AntikvAr
Ім'я:Микола Миколайович
Номер:И8935ЛВ

Повідомлення AntikvAr » П'ят, 17 грудня 2010, 11:31

luav писав:Ви багато розказували про автоспорт і тюнінгЯ вам вище навів приклад Саші Любітєля,який їздить на одній з найпотужніших омег в Україні.І людина дружить зі здоровим глуздом.Назло мамі не морозить вуха і взимку їздить на 15-й шиповці.То саме і по підвісці.Стоїть у нього передня і задня розпорка.Жорсткі газові аморти по колу.Але тим не менш занижатись він наразі не збирається,бо по дніпропетровських дорогах(а вони за будь-яких розкладів кращі за львівські) це буде смерть його обвєсу.Тим не менш в нього машина є яскравим представником тюнінгу,але здорового тюіннгу,коли машина робиться не в угоду всім,а під потреби власника.Є ще один спортсмен з Дінпропетровська на Вектрі з 3,2:Олег Бармалей.Куда вже він любітєль занижень,але тим не менш зимою він їздить без занижень,перекидаючи пружини.Про що це я?Та про те,що люди дружать з головою і мають здоровий глузд.ЗА вашими ж порадами я маю занизити свою омегу,щоб ви сказали,що це кул.Хоча я зараз по Городоцькій маю по колії їхати обережно,щоб не загнути захист.Робити заниження в такій ситуації-повна відсутність здорового глузду
І я відмічусь в цій темі(хоча довго стримувався :D ).
Ну по перше Саша Любітель і його машина є авторитетними ЛИШЕ на Опель клубі, тому посилання на нього тут ніхто не сприймає, я також.
В Дніпрі є купа дороблених(тюнінгованих) машин котрі їздять з маааленьким кліренсом, справді з обвісами і не жаліються на погані дороги (фоток закидати сюди не буду). А машину Саші не потрібно занижати її для початку треба вертати до стокового кліренсу бо вона на великих дисках виглядає як трактор якийсь(фото є в цій темі десь зверху). Його машина не є яскравим представником тюнінгу( для будь якого виду спорту).

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 17 грудня 2010, 11:39

+1 чорна корчага.... :ninja
количество слов не определяет качество речи...

AntikvAr

Повідомлення AntikvAr » П'ят, 17 грудня 2010, 12:03

luav писав:Просто наразі предметної дискусії чомусь не виходить.Я вже який раз прошу перерахувати мені речі,які є маркерами тюнінгу.У відповідь чую тільки "размішлєнія об"
Тюнінг - це налаштування(доробка) машини, так вона буває різною але на цьому форумі більше сприймаються налаштування двигуна, підвіски, кузову, гальмівної системи а не підігрів сидінь чи вікон тобто з нахилом на спорт а не комфорт і це правильно.
...І взагалі у світі є тенденція що тюнінгована машина повинна бути нижчою від стоку.....

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 17 грудня 2010, 12:12

AntikvAr писав:..І взагалі у світі є тенденція що тюнінгована машина повинна бути нижчою від стоку.....
тому і я свої просівші пружини не міняю :D :D :shout :shout сорі не втримався :D але факт

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:22

Vitalik-first писав:+1 чорна корчага.... :ninja

Віталік!Ви б ще для чесності на корсі двохлітровій приїхали,якщо вагу машини вже так до розрахунку не берете :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:26

Cr@zy писав:всієї теми не читав, перелистав тільки, подивився на фотки)
На рахунок заїздів з іншою омегою то тут все буде залежати хіба від конкретного водія, двигуном і ходова то сток, так що на мою думку змісту немає комусь щось доказувати.
Проголосував за "сток", є кілька речей які беззаперечно є тюнінгом, а так то в кожного поняття "тюнінг" різне ;)
Все не в обіду, просто моя думка! ;)
П.С. Машинка гуд! :)
Ваша оцінка об"єктивна і аргументована ;)
Про диски і заниження наші думки збігаються :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:31

AntikvAr писав: І я відмічусь в цій темі(хоча довго стримувався :D ).
Ну по перше Саша Любітель і його машина є авторитетними ЛИШЕ на Опель клубі, тому посилання на нього тут ніхто не сприймає, я також.
В Дніпрі є купа дороблених(тюнінгованих) машин котрі їздять з маааленьким кліренсом, справді з обвісами і не жаліються на погані дороги (фоток закидати сюди не буду). А машину Саші не потрібно занижати її для початку треба вертати до стокового кліренсу бо вона на великих дисках виглядає як трактор якийсь(фото є в цій темі десь зверху). Його машина не є яскравим представником тюнінгу( для будь якого виду спорту).

Микола!Омега Любітєля-найшвидша Омега в Україні.Це ствердження можете заперечити?Це перше.
Ну і друге:його Омега для повсякденної комфортної їзди.Він хотів потужний двигун:він його має.Також він має оригінальний штайнмецівський обвєс по колу.
Не зрозумів цю фразу справді з обвісами
Ну і який сенс йому змагатись з турботараканами,який навіть до драговим гонок доїжджають не своїм ходом,бо просто не пристосовані до пересування по суцільних дорогах? :D

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 17 грудня 2010, 13:35

luav, 350 кг різниці,5 років різниці в віці + капіталка у Вас і з.п. + 21 к.с. різниці і на 8 клапанів у вас більше ;)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:38

AntikvAr писав:
luav писав:Просто наразі предметної дискусії чомусь не виходить.Я вже який раз прошу перерахувати мені речі,які є маркерами тюнінгу.У відповідь чую тільки "размішлєнія об"
Тюнінг - це налаштування(доробка) машини, так вона буває різною але на цьому форумі більше сприймаються налаштування двигуна, підвіски, кузову, гальмівної системи а не підігрів сидінь чи вікон тобто з нахилом на спорт а не комфорт і це правильно.
...І взагалі у світі є тенденція що тюнінгована машина повинна бути нижчою від стоку.....
ОК.По гальмівній системі в мене все доведено до необхідного мені рівня.Перфоровані цимермани тормозять гуд.Брати більші супорта не бачу сенсу,бо не відторможуюсь з 200 км/год на 4 циліндровому моторі.
По підвісці:стоїть передня розпорка.Задню ставити не бачу ніякого сенсу,в усякому разі поки що.Ставити жорсткіші аморти і занижатись наразі не буду.Причини писав вище.Про двигун:покажіть мені на спортивному львівському тюнінг клубі омеги з тюнінгованими двигунами?Я щось навіть зі свапнутими двигунами тут машин не бачив.Чи поставити нульовик і вважати свій двигун теж тюнінгованим? :D
Про що ви говорите?Я бачу,що тут більше розмов,ніж конкретних справ про тюнінг :D

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 17 грудня 2010, 13:40

luav писав:Ну і який сенс йому змагатись з турботараканами,який навіть до драговим гонок доїжджають не своїм ходом,бо просто не пристосовані до пересування по суцільних дорогах?
Якщо можна на це відповім я,є в Києві і Одесі суби в класі стріт (з повним салоном і теде) які їдуть квотер меньше 10 сек.,але щодня їздити на роботу і теде їм нічого не заважає 8-) Так що тої Омеги на теренах серйозного тюнінгу,з можливістю цивільного пересування ,тупо нема по ходу ;) ...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:43

Vitalik-first писав:luav, 350 кг різниці,5 років різниці в віці + капіталка у Вас і з.п. + 21 к.с. різниці і на 8 клапанів у вас більше ;)
Віталік!Про масу не там подивились :D
http://opel.autosite.com.ua/Opel-Omega- ... 2_527.html

Караван
Від каравана ви легші на 400 кг :)
Тому не бачу ніякого смислу особисто для себе.А ось заїхати з омегою седаном можна

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 13:45

Vitalik-first писав:
luav писав:Ну і який сенс йому змагатись з турботараканами,який навіть до драговим гонок доїжджають не своїм ходом,бо просто не пристосовані до пересування по суцільних дорогах?
Якщо можна на це відповім я,є в Києві і Одесі суби в класі стріт (з повним салоном і теде) які їдуть квотер меньше 10 сек.,але щодня їздити на роботу і теде їм нічого не заважає 8-) Так що тої Омеги на теренах серйозного тюнінгу,з можливістю цивільного пересування ,тупо нема по ходу ;) ...
Віталік!Суби такі йдуть з заводу,наскільки я розумію.Тому там всі такі ммоенти продумані.Тим паче питання комфорту у всіх різне.Нехай вони для початку по Городоцькій до центру з"їдуть,а потім поговоримо :D

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 17 грудня 2010, 13:53

luav писав:Тому не бачу ніякого смислу особисто для себе
нє то нє :D
luav, Суби з заводу їдуть круто,оке,в чому проблема для субару проїхати вниз по Городоцькій ??от наприклад для цієї,прошу глянути на фоту кліренсу
http://forum.club-subaru.com/viewtopic.php?t=14818
наші паци їздять,не плакають вроді,прошу замітити що авто жорстке,так,але кондеї в них працюють гуд,електровікна і системи так само,пічка гріє,б.к. піпікає,пардон канечно,але ну нема обігріву задніх вікон,вебасто і фірмових обвісів,зате сідаєш в таку машину і розумієш все і відразу,потім їдеш 402м з різницею в 5-6 секунд і розумієш що таке тюнінг... :sing
пісс 2 алл :santa

AntikvAr

Повідомлення AntikvAr » П'ят, 17 грудня 2010, 13:58

luav писав:ОК.По гальмівній системі в мене все доведено до необхідного мені рівня.Перфоровані цимермани тормозять гуд.Брати більші супорта не бачу сенсу,бо не відторможуюсь з 200 км/год на 4 циліндровому моторі.По підвісці:стоїть передня розпорка.Задню ставити не бачу ніякого сенсу,в усякому разі поки що.Ставити жорсткіші аморти і занижатись наразі не буду.Причини писав вище.Про двигун:покажіть мені на спортивному львівському тюнінг клубі омеги з тюнінгованими двигунами?Я щось навіть зі свапнутими двигунами тут машин не бачив.Чи поставити нульовик і вважати свій двигун теж тюнінгованим? Про що ви говорите?Я бачу,що тут більше розмов,ніж конкретних справ про тюнінг
Чесно, я взагалі не бачу сенсу тюнити авто у вашому випадку(сімейний караван). Але ви все таки щось доробляєте, навіщо? І якщо ви доробляєте "під себе" то навіть тоді треба дивитися на інших (не обовязково у Львові чи Укр.), і виносити правильні уроки.
... і все таки Дєня був правий.....

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 17 грудня 2010, 14:03

Vitalik-first писав:luav, 350 кг різниці,5 років різниці в віці + капіталка у Вас і з.п. + 21 к.с. різниці і на 8 клапанів у вас більше
достойний конкурент, приймаю виклик 8-)
luav писав:Тому не бачу ніякого смислу особисто для себе.А ось заїхати з омегою седаном можна
Выталік, то вроді як задня :sing
luav писав:Перфоровані цимермани тормозять гуд
заміна стокових гальмівних дисків, на ці це +, але чи дійсно гальмування на стільки стало кращим, щоб вважати цю справу тюнінгом гальмівної системи???
luav писав:По підвісці:стоїть передня розпорка.
і це все чим можна похвалитися :D а насправді. це все міф, я її відчуваю на поворотах... як ти кажеш, :D смішно!!! ти влітаєш в поворот з перегрузками для кузова на шаленій швидкості??? ну навіщо оці пустослівя ;)
luav писав:Віталік!Суби такі йдуть з заводу,наскільки я розумію
оце поразило наповал :D :D :D ахаха..... коментарі відсутні :shout
luav писав:Нехай вони для початку по Городоцькій до центру з"їдуть,а потім поговоримо
та так тою Городоцькою постійно акцентуєш, ніби ти на своїй посередині по рельсам 80 їдеш і в тебе всьо комфортно ;) а ніколи не додумувався її обїжати, ніби у Львові крім Городоцької доріг бракує ;)
093 655 48 53

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей