AVP_6 писав: компа і помилки датчиків зчитати?

а фазований вприск (як на інвенті )пішов десь в 98х роках
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AVP_6 писав: компа і помилки датчиків зчитати?
це конкретно в цій машині чи взагалі в таких мерсах?andriy320e30 писав: там бензину тупо лиє через регулятор розходу повітря
мене цікавить підключитись до компа шоб найти проблему чому при переході на паркінг режим піднімаються обертиandriy320e30 писав: конкретно в всіх мех інжекторах .
в рестайлових МБ з 1993 року хіба не так?andriy320e30 писав: а фазований вприск (як на інвенті )пішов десь в 98х роках
от тому і питаюсь чи має та машина такий розєм чи ні, шоб компом підключитись і побачити шо не працює, мені так в А6 робили і в Сузукіandriy320e30 писав: мені теж цікаво як ти то зробиш
Romko писав: AVP_6, а там комп на лампах чи на транзисторах?
погуглив трошки і поняв шо нема в тій машині такої фішкиandriy320e30 писав: мені теж цікаво як ти то зробиш
як в тому советскому фільмі казавли - "будем искать"andriy320e30 писав: ніколи не повірю що його можливо зремонтувати
AVP_6 писав: а хтось знає у Львові когось хто ці "інжектори" ремонтує але нормально? ніколи не повірю шо багато народу по інфі з нету цей інжектор настроює а майстрів нема
я би навіть безплатно до нього не поїхавKirik писав: ходять легенди, що біля китайської стіні живе чувак, який ремонту ті мех інжектори
AVP_6 писав: я би навіть безплатно до нього не поїхав , я колись мав ауді 100 з таким мех інжектором і після того вже 7 років пройшло а я того майстра запамятав
або забити на то, от я вже писав шо ауді 3 роки на безні не їздила і той андрій з 5 заходу навіть не дав радиKirik писав: ну тоді вчити мануал і ставити спеціалістом в тій справі, або переходити на повний інжектор
і я так кажу, лишити шоб він виконував функцію дроселя і всеAVP_6 писав: або забити на то, от я вже писав шо ауді 3 роки на безні не їздила і той андрій з 5 заходу навіть не дав ради , але на газі їздила і проблем не було
думаю тут буде так само поки не поміняю на інжектор той шо писали вище
а він на яких мерсах ішов? тих с-ках з 93 року?Kirik писав: ставити 104 мотор
він ставився на 124 як з мех інжектором так і повним, потім на 210, на Ц-шки ставився, на 140-ві ставився.і шукати зразу 3,2AVP_6 писав: а він на яких мерсах ішов? тих с-ках з 93 року?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей