може мені взагалі без фар ввечері чи в дощ їздити як деякі Льоліки роблять? Це є набагато серьйозніша проблема ніж включені туманки...pikach00 писав:Що ти мусиш?? Я фігєю дарагая редакция...Денис писав:але мушу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не "в тєму" включені ПТФ
- Денис
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
- Денис
Re: Не "в тєму" включені ПТФ
та вже пробував,брав на Шроті трьохпозиційний перемикач,але всеодно перед і зад разом вмикаються. Десь щось зі схемою нахімічено.Cr@zy писав:Денис, тобі подвійну кнопку треба поставити, а не одноконтактні лампочки
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Денис, повір , дуже мало в році є таких днів , коли задні ПТФ конче необхідні , звісно ,якщо штатна оптика задня в тебе в норм. стані . А от їхати за тобою по трасі довше аніж 10 хв, коли в тебе горять "туманки" - зовсім несолодко 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Якщо туманки(передні) не сліплять то мені вони не заважають, незалежно чи то день чи ніч.
- Liuskywalker
Я дуже часто включаю передні "туманки" в сутінки разом з габаритами, коли головних фар ще не треба .
Включаю для того, щоб було краще видно мою машину на дорозі . В мене туманки настроєні сильно вниз і на обочину - сліпити фізично нікого не можуть (перевіряв лічно :) ), а от авто на дорозі видно значно краще + нормально освітлена обочина .

- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Включаю ввечері туманки для додаткового освітлення, впевнений що вони не сліплять, незалежна оцінка. задні 1-2 рази на рік хіба буває коли снігопад дикий був зимою
в день постійно на ближньому, незалежно від погоди.

в день постійно на ближньому, незалежно від погоди.
INTE®©ULLE®™
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
А мені не заваджають,принаймі порівнюючи з ксеноном і каляровими пісялками
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Завжди!!!!!!! їжжу з включеними передніми туманками і габаритами, (на мою думку це правильно + при моєму стилі їзди краще щоб мене бачили
) задні туманки тільки для туману та посліпити умніків з дальнім на трасі.
П.С. небачу жодних проблем з передніми туманками якщо вони заводські!

П.С. небачу жодних проблем з передніми туманками якщо вони заводські!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
t309,
тут же пробігали фотки з твоєю роботою по своїй лянчі )
тут же пробігали фотки з твоєю роботою по своїй лянчі )
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
Thorn писав:Передны звысно включаю,але коли вже темно
Vusiko писав:Юзаю ПТФ на трасі з габаритами
AndrewK писав:Аналогічно
weber писав: вночі при постійних поворотах і вузьких провулках, щоб було більше бокового світла.
Liuskywalker писав:Я дуже часто включаю передні "туманки" в сутінки разом з габаритами, коли головних фар ще не треба
hrdrive писав:Включаю ввечері туманки для додаткового освітлення, впевнений що вони не сліплять, незалежна оцінка.
НАФІГА!!!!?????? Вам бракує ближнього світла???...ПТФ (заводські) зроблені так щоб в тумані машину можна було побачити здалека....тому їх світло яскравіше навіть за дальнє...здалеку це не мішає...а при зустрічному роз"їзді б"є по очах капітально.t309 писав:Завжди!!!!!!! їжжу з включеними передніми туманками і габаритами, (на мою думку це правильно + при моєму стилі їзди краще щоб мене бачили
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
А ти не пробував поїхати до електрика шоб він тобі грамотно підключив і вивів окрему кнопку на ПТФДенис писав:та вже пробував,брав на Шроті трьохпозиційний перемикач,але всеодно перед і зад разом вмикаються. Десь щось зі схемою нахімічено.

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
+1Crush писав:НАФІГА!!!!?????? Вам бракує ближнього світла???...
Замахали такі умніки. У Європі всі їздять з ближнім, а у нас нє блін, економлять лампочки і включають дурнуваті протитуманки.

- weber
Crush, перед тим як нацитувати якомога більше тексту, уважно перечитай кожну фразу, а потім включай capslock!
-
Особисто я їжджу багато і досить часто в темну пору доби, але чомусь не ловив себе на думці, що мені заважають чиїсь протитуманки
Ну, крім випадків, коли туди ксенону напхають або вчеплять їх на дах. Сам ними користуюся зрідка.
Це, звичайно , не відноситься до задніх, але, знову ж, це в моїй практиці досить рідкісне явище. Можливо, в нічному Львові інша картина, тому все ІМХО.

Це, звичайно , не відноситься до задніх, але, знову ж, це в моїй практиці досить рідкісне явище. Можливо, в нічному Львові інша картина, тому все ІМХО.
- Денис
Напиши контакт такого електрика,буду Тобі вдячний.Петро писав:А ти не пробував поїхати до електрика шоб він тобі грамотно підключив і вивів окрему кнопку на ПТФДенис писав:та вже пробував,брав на Шроті трьохпозиційний перемикач,але всеодно перед і зад разом вмикаються. Десь щось зі схемою нахімічено.![]()
-
- Ім'я:Андрій
не мішають взагалі включені чиїсь туманки 

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
-
- Ім'я:Руслан
Включаю тільки вночі або в погану погоду, оскільки ближнє світло в Пассатах "хєрове". Відрегульвані на мою думку нормально, оскільки ніхто ніколи мені не блимає.
- Liuskywalker
Crush, мої "туманки" стандартної потужності 55 Вт, розміщені нижче фар ближнього, ще й направлені вниз і на обочину, ніразу ніхто не маякнув і всі знайомі кажуть, що навіть занизько опустив , включаю їх не стільки для себе, а щоб авто було помітне ... В багатьох знайомих - так само відрегульовані , ніякого дискомфорту при роз'їзді з ними не помічав , мене особисто більше харять задні ПТФ, включені без потреби, а також брудні або "колхозні" ксенонові фари .які світять будь-куди , але не на дорогу !
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Передние, в большинстве случаев, пофиг, главное чтобы не слепили, хотя если хочется, чтобы тебя было видно, то включай уж ближний.
А когда включены задние, то тут уже хуже. Во-первых, в темноте даже задние ПТФ 8/9ки напрягают сзадиедущих, а на современных машинах они почти, что слепят. Мы когда-то ехали из Карпат тремя машинами, попали в такой хороший ливень. Я ехал (пассажиром) в первой (BMW 5ка), предложил водителю включить задние ПТФ. Через пол-часика, когда выехали из зоны дождя, перезвонили из сзадиедущей машины и попросили выключить ПТФ, ибо "глазам больно".
Больше всего бесит, когда (очень часто встречается на Самарах) запараллеливают габариты и задние противотуманки (шоб ярче было), либо ставят "тюнингованные" фонари и при подключении путают лампы габаритов и противотуманок.
Когда-то ехал за таким третьем Гольфом. Все думал, чего мне так некомфортно. Оказалось просто. Задние ПТФ по имеют яркость как минимум равную со стопами, яркость которых, как правило, в пару раз выше яркости габаритов. Поэтому когда загораются стопы, то за счет хорошей разницы в яркости с габаритами, ты на них реагируешь. А когда, на фоне ярких противотуманок загораются более тусклые или в лучшем случае такие же по яркости стопы, ты на них реагируешь хуже. Да и вообще не исключено, что не реагируешь никак, а реагируешь на сокращение дистанции. Т.е. что стопы есть, что их нет. В моем случае, предполагаю дискомфорт езды за Гольфом заключался в том, что я постоянно выходил за пределы привычной минимальной дистанции в моменты, когда он притормаживал.
А когда включены задние, то тут уже хуже. Во-первых, в темноте даже задние ПТФ 8/9ки напрягают сзадиедущих, а на современных машинах они почти, что слепят. Мы когда-то ехали из Карпат тремя машинами, попали в такой хороший ливень. Я ехал (пассажиром) в первой (BMW 5ка), предложил водителю включить задние ПТФ. Через пол-часика, когда выехали из зоны дождя, перезвонили из сзадиедущей машины и попросили выключить ПТФ, ибо "глазам больно".
Больше всего бесит, когда (очень часто встречается на Самарах) запараллеливают габариты и задние противотуманки (шоб ярче было), либо ставят "тюнингованные" фонари и при подключении путают лампы габаритов и противотуманок.
Когда-то ехал за таким третьем Гольфом. Все думал, чего мне так некомфортно. Оказалось просто. Задние ПТФ по имеют яркость как минимум равную со стопами, яркость которых, как правило, в пару раз выше яркости габаритов. Поэтому когда загораются стопы, то за счет хорошей разницы в яркости с габаритами, ты на них реагируешь. А когда, на фоне ярких противотуманок загораются более тусклые или в лучшем случае такие же по яркости стопы, ты на них реагируешь хуже. Да и вообще не исключено, что не реагируешь никак, а реагируешь на сокращение дистанции. Т.е. что стопы есть, что их нет. В моем случае, предполагаю дискомфорт езды за Гольфом заключался в том, что я постоянно выходил за пределы привычной минимальной дистанции в моменты, когда он притормаживал.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей