Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перепрошивка VS Чіп
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну не спорю. але тоді виходить стоковий сівік і сенс в якого вбахали пару штук і в якого ресурс двигла після того в кілька разів зменшився.Stranger писав:Жаль что Борман не в нашем регионе промышляет. Просто в противном случае можно было бы потягаться Civic 1.5 (жаль ті свой продал) VS Sens 1.3. Вот тогда бы и біло понятно стоит или нет
я можу на тій хонді приїхати і стоковий сенс не суперник.
розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чувStranger писав:мы меняем рассход с помощью динамики положения дросселя

- Stranger
Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру :) ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему :)lizun писав: розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув:
-
ок. тоді спитай в Гуру конкретно що таке: динаміка положення дроселя і відпиши словами Гуру. Бо я себе відчуваю [цензура] останнім - таких базових речей не знаюStranger писав:lizun написав:
розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув
Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему

- Stranger
На том и порешили :)lizun писав:ок. тоді спитай в Гуру конкретно що таке: динаміка положення дроселя і відпиши словами Гуру. Бо я себе відчуваю [цензура] останнім - таких базових речей не знаюStranger писав:lizun написав:
розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув
Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему:
Неплохая перепалка получилась, думаю автору темы будет что почитать на досуге :)
ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии :) "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
Востаннє редагувалось Сер, 17 травня 2006, 16:50 користувачем Stranger, всього редагувалось 1 раз.
- Stranger
Нет. Анлим среди данных гонок считался "больше 1.6 и до опупения". Максимум что было так это вроде 2.2 битурбо от кадета или что то в этом роде (конкретно говорить не буде так как неуверен).Fly писав:Stranger
Мені дуже цікаво як сенс рвав тачки з анліму?:) Тобто тачки з обємом більше 3,0:) Ти сам розумієш шо говориш?:) Чудес не буває:) Він був "заряжений" тільки прошивкою?:))
Нет не только. Почитай статьи по ссылка выше.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Fly
Читай уважніше. Там про прошивку взагалі в двох абзацах говорилося невзначай (ти про Бормана ? ) . А так в авто вклали більше 5000 баксів. І взагалі цей Борман дуже важко на форумі виражається - дуже важко читати і щось зрозуміти. :)
Помоєму за 5000 штук баксів - в мене би і 08 поїхала не гірше чим той Sexs :lol:
Читай уважніше. Там про прошивку взагалі в двох абзацах говорилося невзначай (ти про Бормана ? ) . А так в авто вклали більше 5000 баксів. І взагалі цей Борман дуже важко на форумі виражається - дуже важко читати і щось зрозуміти. :)
Помоєму за 5000 штук баксів - в мене би і 08 поїхала не гірше чим той Sexs :lol:
- Stranger
Ты абсолютно прав!Fly писав:Stranger
Слухай а на стрийській то в гаражах роблять? недалеко від автовокзалу? Сергій і його дружина Наташа?:)
Как я понял вы уже знакомы :)
Ещё раз. Никто не говорить про голую перепрошивку. Речь идёт о комплексной доработке.Fly писав: Статті читати не буду:) Бо вже дорослий і в казки не вірю:) ТАК! тому шо нереально перепрошивкою чіпа підняти потужність на 50-60 коней:)
- Stranger
АФТАР ЖЖОТ :)lizun писав:ну та то все міняє... я просто думав що в Сенсах дросильна заслонка по всьому моторному відсіку гуляє... а комп динамічно міняє її положення під капотомStranger писав:ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
-
no more comments.Stranger писав:lizun написав:
Stranger написав:
ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
ну та то все міняє... я просто думав що в Сенсах дросильна заслонка по всьому моторному відсіку гуляє... а комп динамічно міняє її положення під капотом
АФТАР ЖЖОТ
-
- Контактна інформація:
Stranger
Я був в тій шарашкіній канторі:) І туда я більше не ходок:) Так як після промивки форсунок машина відмовилась заводитись! І шоб мені її завели я виклав ше 20 баксів! І відношення до клієнта до сраки! Раз лишив машину зранку прийшов вечером а вони ніхера не робили навіть!
Так шо я уявляю якість отих прошивок:)))
Я був в тій шарашкіній канторі:) І туда я більше не ходок:) Так як після промивки форсунок машина відмовилась заводитись! І шоб мені її завели я виклав ше 20 баксів! І відношення до клієнта до сраки! Раз лишив машину зранку прийшов вечером а вони ніхера не робили навіть!
- Stranger
Как говориться каждый имеет своё ИМХО. Мне сергей подходит как спец по ДВС. Возможно он не сам делал промывку, а доверял пацанчикам, тогда всё понятно :)Fly писав:Stranger
Хотел бы добавить что никого не защищаю, а просто высказываю свое мнение.
-
- Контактна інформація:
Я ше в шоці від їнього підходу
Вони набирають на 3 робітників машин 10 і бігають від одної до іншою створюючи видимість роботи:) реально нічо не роблячи:)
Туда реально приїхати (попередньо домовившись) скажімо на 10 з розрахунку шо за 2 години вони промиють форсунки і ти поїдеш а виїхати в 6 вечора (було особисто зі мною) так про шо з такими людьми говорити?:))) Де бля хвальоний професіоналізм?:)
Вони набирають на 3 робітників машин 10 і бігають від одної до іншою створюючи видимість роботи:) реально нічо не роблячи:)
Туда реально приїхати (попередньо домовившись) скажімо на 10 з розрахунку шо за 2 години вони промиють форсунки і ти поїдеш а виїхати в 6 вечора (було особисто зі мною) так про шо з такими людьми говорити?:))) Де бля хвальоний професіоналізм?:)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей