Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Перепрошивка VS Чіп
Bod
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Bod » Сер, 17 травня 2006, 16:17

Я теж собі прошивку поміняв, але не через тягу а перегрів двигуна. Принципі довольний, розхід зберіхся - тяга зросла. ;)

Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 17 травня 2006, 16:19

Bod писав:Я теж собі прошивку поміня
Де міняв? Там тільки ВАЗами займаються?

Stranger
Аналогічне питання: Там тільки сенс/ланос займаються?
volleyball.lviv.ua/blog/

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:22

Yelik писав:
Bod писав:Я теж собі прошивку поміня
Де міняв? Там тільки ВАЗами займаються?

Stranger
Аналогічне питання: Там тільки сенс/ланос займаються?
Нет, Сергей занимаеться всем что называеться ДВС :)

Так что если сам не сможет то точно посоветует куда копать.

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Сер, 17 травня 2006, 16:28

Stranger писав:Жаль что Борман не в нашем регионе промышляет. Просто в противном случае можно было бы потягаться Civic 1.5 (жаль ті свой продал) VS Sens 1.3. Вот тогда бы и біло понятно стоит или нет
ну не спорю. але тоді виходить стоковий сівік і сенс в якого вбахали пару штук і в якого ресурс двигла після того в кілька разів зменшився.

я можу на тій хонді приїхати і стоковий сенс не суперник.
Stranger писав:мы меняем рассход с помощью динамики положения дросселя
розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув :shock:

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:36

lizun писав: розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув :shock:
Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру :) ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему :)

lizun

Повідомлення lizun » Сер, 17 травня 2006, 16:39

Stranger писав:lizun написав:

розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув

Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему
ок. тоді спитай в Гуру конкретно що таке: динаміка положення дроселя і відпиши словами Гуру. Бо я себе відчуваю [цензура] останнім - таких базових речей не знаю :sad:

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:41

lizun писав:

розкажи будь-ласка детальніше. я багато чого не знаю... але про динаміку положення дроселя ще не чув

Я ж писал что лично этим незанимаюсь. Все мои познания в работе ДВС на столь низком уровне работы контроллеров\датчиков\итд сводяться к услышанному от мастера (ака Гуру ). Но если это реально интересует, то я могу разузнать детали и осветить данную тему
ок. тоді спитай в Гуру конкретно що таке: динаміка положення дроселя і відпиши словами Гуру. Бо я себе відчуваю [цензура] останнім - таких базових речей не знаю :sad:
На том и порешили :)

Неплохая перепалка получилась, думаю автору темы будет что почитать на досуге :)

ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии :) "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
Востаннє редагувалось Сер, 17 травня 2006, 16:50 користувачем Stranger, всього редагувалось 1 раз.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 17 травня 2006, 16:44

Stranger
Мені дуже цікаво як сенс рвав тачки з анліму?:) Тобто тачки з обємом більше 3,0:) Ти сам розумієш шо говориш?:) Чудес не буває:) Він був "заряжений" тільки прошивкою?:))

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:47

Fly писав:Stranger
Мені дуже цікаво як сенс рвав тачки з анліму?:) Тобто тачки з обємом більше 3,0:) Ти сам розумієш шо говориш?:) Чудес не буває:) Він був "заряжений" тільки прошивкою?:))
Нет. Анлим среди данных гонок считался "больше 1.6 и до опупения". Максимум что было так это вроде 2.2 битурбо от кадета или что то в этом роде (конкретно говорить не буде так как неуверен).

Нет не только. Почитай статьи по ссылка выше.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 17 травня 2006, 16:53

Stranger
Слухай а на стрийській то в гаражах роблять? недалеко від автовокзалу? Сергій і його дружина Наташа?:)

Статті читати не буду:) Бо вже дорослий і в казки не вірю:) ТАК! тому шо нереально перепрошивкою чіпа підняти потужність на 50-60 коней:)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 17 травня 2006, 16:55

Fly
Читай уважніше. Там про прошивку взагалі в двох абзацах говорилося невзначай (ти про Бормана ? ) . А так в авто вклали більше 5000 баксів. І взагалі цей Борман дуже важко на форумі виражається - дуже важко читати і щось зрозуміти. :)
Помоєму за 5000 штук баксів - в мене би і 08 поїхала не гірше чим той Sexs :lol:

lizun

Повідомлення lizun » Сер, 17 травня 2006, 16:56

Stranger писав:ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
ну та то все міняє... я просто думав що в Сенсах дросильна заслонка по всьому моторному відсіку гуляє... а комп динамічно міняє її положення під капотом :smile:

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:57

Слухай а на стрийській то в гаражах роблять? недалеко від автовокзалу? Сергій і його дружина Наташа?:)
Ты абсолютно прав!
Как я понял вы уже знакомы :)
Fly писав: Статті читати не буду:) Бо вже дорослий і в казки не вірю:) ТАК! тому шо нереально перепрошивкою чіпа підняти потужність на 50-60 коней:)
Ещё раз. Никто не говорить про голую перепрошивку. Речь идёт о комплексной доработке.

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 16:58

lizun писав:
Stranger писав:ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"
ну та то все міняє... я просто думав що в Сенсах дросильна заслонка по всьому моторному відсіку гуляє... а комп динамічно міняє її положення під капотом :smile:
АФТАР ЖЖОТ :)

lizun

Повідомлення lizun » Сер, 17 травня 2006, 17:00

Stranger написав:
ЗЫ. Немножко ошибся в терминологии "Динамика Изменения Положения Дросселя" вместо "Динамика Положения Дросселя"

ну та то все міняє... я просто думав що в Сенсах дросильна заслонка по всьому моторному відсіку гуляє... а комп динамічно міняє її положення під капотом

АФТАР ЖЖОТ
no more comments.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 17 травня 2006, 17:08

Stranger
Я був в тій шарашкіній канторі:) І туда я більше не ходок:) Так як після промивки форсунок машина відмовилась заводитись! І шоб мені її завели я виклав ше 20 баксів! І відношення до клієнта до сраки! Раз лишив машину зранку прийшов вечером а вони ніхера не робили навіть!

Так шо я уявляю якість отих прошивок:)))

Stranger

Повідомлення Stranger » Сер, 17 травня 2006, 17:30

Я був в тій шарашкіній канторі:) І туда я більше не ходок:) Так як після промивки форсунок машина відмовилась заводитись! І шоб мені її завели я виклав ше 20 баксів! І відношення до клієнта до сраки! Раз лишив машину зранку прийшов вечером а вони ніхера не робили навіть!

Так шо я уявляю якість отих прошивок:)))
Как говориться каждый имеет своё ИМХО. Мне сергей подходит как спец по ДВС. Возможно он не сам делал промывку, а доверял пацанчикам, тогда всё понятно :)

Хотел бы добавить что никого не защищаю, а просто высказываю свое мнение.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 17 травня 2006, 17:36

Я ше в шоці від їнього підходу
Вони набирають на 3 робітників машин 10 і бігають від одної до іншою створюючи видимість роботи:) реально нічо не роблячи:)
Туда реально приїхати (попередньо домовившись) скажімо на 10 з розрахунку шо за 2 години вони промиють форсунки і ти поїдеш а виїхати в 6 вечора (було особисто зі мною) так про шо з такими людьми говорити?:))) Де бля хвальоний професіоналізм?:)

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Сер, 17 травня 2006, 17:53

Таких лю...й тре п...ти !! :grin: і тоді вони починають працювати нормально... 8)

Bod

Повідомлення Bod » Сер, 17 травня 2006, 18:35

Yelik писав:Де міняв? Там тільки ВАЗами займаються?
Є в Дублянах одні умільці, а ще на Грінченка біля церкви в гаражах, правда як ті хлопці роблять не знаю але черга до них тільки з іномарок.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей