Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Велопокатухи :)
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Не сломал бы руку, поехал бы на Пилипец...Боржава это круть, ходили в прошлом месяце, но тяжело [цензура]...тем более с велом. 

- Borya
- Ім'я:Andrian
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Re: Велопокатухи :)
Dimon писав: Не сломал бы руку, поехал бы на Пилипец...Боржава это круть, ходили в прошлом месяце, но тяжело [цензура]...тем более с велом.
Та нє норм, то діло привички, я перший раз памятаю 50 метрів до вершини залишалось, так я забив болт і повалив назад вєлом на Воловець. Тоді правда дощі валили на майскі і в тумані надибав двох хіппі, які сиділи 2 дня на хребті в повному тумані і не знали в яку сторону йти

Коротше був я на Боржаві, правда під ранок передумав вєл брати, тож взяв рюгзаг і автоматично став похожим на дроїда

З погодою повезло, жара була 2 дні, випив за цей час 13.5 літра води, хлептав ту воду як конє бойове, заночував на ВВ, 4та ранку сонце жарило так не хіло вже. Було багато даунхільщиків, які своїм ходом дерлись на ВВ, видно економили на підйомнику

Планую по погоді в цей четвер-пятницю зїздити туда ж само, будуть бажаючі званітє

Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! 

- -Driver-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 23 рази
як на мене, поступив ти сам як педикBorya писав: провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі

- Borya
- Контактна інформація:
відрости спочатку збриті валаса на ногах, а потім каркай, а то, як у нас алкобайкєри кажуть снімай шатун (це завжди правий шатун) і суй собі його в дюрке в попе-Driver- писав: Borya написав:
провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі
як на мене, поступив ти сам як педик

Хто заважав їм купити квитки на станції туди і назад, а на багаж за велосипед їх завжди жаба тисне 3 грн 15 коп заплатити, привикли нахаляву їздити. Досих пір тільки воні на всіх пєдфорумах про то, шоб зробити велосипедний вагон, і шо хтось хоть листа написав в укрзалізницю? діванні воєні нєправда лі?

- -Driver-
можем зустрітись - покажу тобі свої "валаса". Я не з педалосів, чи як ти там кажеш. На круїзері катаюсь. Просто кажу, шо поступив ти не по людськи (читай по свинськи).Borya писав: відрости спочатку збриті валаса на ногах
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Borya, братушаня, пріми уваженіє глибокє за свою чотку жизнінну пазіцію
ти знаєш правільну масть

- Borya
- Контактна інформація:
Felix писав: Borya, братушаня, пріми уваженіє глибокє за свою чотку жизнінну пазіцію ти знаєш правільну масть

вон там наші в Кємєрі еСПешівцям і бульбашам кончєним наваляли

- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Borya писав: В Сколе побачив знайомих акунєй на пєдавєлосах, які пробували без білєтів влізти в вагон, провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі , хулє там до Львова 105 км лишилося, можуть своїм ходом допердолити на худий канєц автобуси ходять.

представляю картину, мужики в шортах в обтяжку , вночі, на станції в нето місті не то селі, месні не поймуть

Блекджек і все таке!)
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Borya, жжешь нєпадєцкі
я плакаль

- -Driver-
Borya писав: відрости спочатку збриті валаса на ногах
ну так оприділись, або вір на словоBorya писав: валаса мені свої паказувати нінада

Залишусь при своїй думці - поступок істинно галицький

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
-Driver-, братушаня класову рівність установів - щоб всі платіли - іто єсь достойно уваженія
а ти хчоеш шоб як в нас в будинках було істінно по галицьки? тіпа одні платянь за ввсьо, а інші не плалять бо [цензура] умні і хочуть користатися привілєями на рівні з тмии хто башляє?
абясни і бо я шота не паняв твого апріділєнія галицкого посупка 
а ти хчоеш шоб як в нас в будинках було істінно по галицьки? тіпа одні платянь за ввсьо, а інші не плалять бо [цензура] умні і хочуть користатися привілєями на рівні з тмии хто башляє?

- Borya
- Контактна інформація:
-Driver- писав: Borya написав:
валаса мені свої паказувати нінада
ну так оприділись, або вір на слово
та вірю вірю вже, но всєравно в мене валасєє, я їх с дєтсва не брив

в суботу на підйомі коло джерела їхало якесь на келлісі падсісі за 20ка ну і діваха його тоже на чомусь подібному, так от в того принца на білому коні були такі райтузи типу ласін, а вся срака просвічувалась через сіточку, то шось було похоже більше на круту тоніровку стьокол 600го мерина прозорою плівкою, ну і відповідно агромний потний пампєрс

колись ми з нашим батюшкою, отцем Марьяном, їздили постійно чебуречну в брюхах обригувати, так от пан отець вдів в той день подібні ласіни, а развал мєжду полупопій світився як молодий місяць, ну ми його просто попросили по дружески шоб їхав або далеко перед нами, або просто взаді, бо дививтися весь час на його ше тоді небриту здаравєнну сраку якось було не каміфльо

- Borya
- Контактна інформація:
Felix писав: -Driver-, братушаня класову рівність установів - щоб всі платіли - іто єсь достойно уваженія
а ти хчоеш шоб як в нас в будинках було істінно по галицьки? тіпа одні платянь за ввсьо, а інші не плалять бо [цензура] умні і хочуть користатися привілєями на рівні з тмии хто башляє? абясни і бо я шота не паняв твого апріділєнія галицкого посупка
да да, я вот за кучу тих років шо їздив замітив одну нехарошу фічю, неплатять і не купуть білети тільки сушені акуня на педовалосах, а то шо мукачівка вже років 4 сугубо по білєтах то вже знають навіть індєйци

ну я в принципі здогадуюсь чому, вони там по горах насилують анус через перевали і толком не знають на яку станцію припруться, тому квиток назад вони тупо не купують, економлячи на цьому 2-3 грн максимум, так як квиток зі львова до воловця 22 грн, а зі стрия до того ж воловця 19 грн, я розумію тут туалєтний збір в стрию більший, тому так виходить. ну і по друге вони не бідна мама з дітьом на руках яка відстала від поїзда

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
то є факт і того не заберешwklef писав: Borya, ти явно понял жизнь

- Borya
- Контактна інформація:
wklef писав:
Borya, ти явно понял жизнь

ладно розбавим тєму троха сіськами, вчорашні фоти потім викладу, є попередні коли в 5:00 ранку ВВ був як острівець серед неба і я такий оппа више тучь

- -Driver-
Felix, ну якщо я правильно зрозумів, то волосня висадив чуваків з поїзда тільки тому, шо ті не купили заздалегідь квиток в обидві сторони. ІМХО ситуації різні бувають: може вони реально не знали на якій зупинці будуть підсідати, або не знали коли будуть назад вертатись. Випихати людей з поїзда за таке, бо ти відіш лі не на тому вєліку катаєшся - то вже занадто. Якби мене так спробував з поїзда зняти, то сам би лишився на тому пероні колядувати до наступного поїзда.
Як завжди змішали з гівном за власну думку. Пофіг, залишусь при ній. Всім пісь
Як завжди змішали з гівном за власну думку. Пофіг, залишусь при ній. Всім пісь

- Borya
- Контактна інформація:

ти диви яке, за вчоних педоволосів горов стало

- -Driver-
зібрався мені шось вказувати? Жінці своїй кажи шо і коли робитиBorya писав: май надалі свою думку при собі

а хіба не можна купувати квитки у провідника?Borya писав: їм культурно пояснили, шо свої 20 грн на лапу вони можуть засунути собі обратно в карман
та мовчи вже, особо волосатий, кажу ж шо нікого не відстоюю, окрім власної думкиBorya писав: ти диви яке, за вчоних педоволосів горов стало

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей