Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Велопокатухи :)
Dimon
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Велопокатухи :)

Повідомлення Dimon » П'ят, 18 липня 2014, 23:29

Не сломал бы руку, поехал бы на Пилипец...Боржава это круть, ходили в прошлом месяце, но тяжело [цензура]...тем более с велом. :cry

Borya
Ім'я:Andrian
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 12:08

Dimon писав: Не сломал бы руку, поехал бы на Пилипец...Боржава это круть, ходили в прошлом месяце, но тяжело [цензура]...тем более с велом.

Та нє норм, то діло привички, я перший раз памятаю 50 метрів до вершини залишалось, так я забив болт і повалив назад вєлом на Воловець. Тоді правда дощі валили на майскі і в тумані надибав двох хіппі, які сиділи 2 дня на хребті в повному тумані і не знали в яку сторону йти :D як вони бідолаги раділи мому газовому пальнику і гарячому чаю то ппц :D
Коротше був я на Боржаві, правда під ранок передумав вєл брати, тож взяв рюгзаг і автоматично став похожим на дроїда :D . Того року це вже 7й раз на ВВ, останній раз 3 неділі назад був, то було ще чисто. Зараз та бидлота шо чорницю дере метровими гребінками, так загадили хребет пляшками, затичками і всім решта шо просто ппц, під Плаєм ше якась худоба прямо під джерелом насрала :shock порвало б йому пердак блискавкою :angry Одним словом міщанська худоба, одне добре шо то бидло на ВВ майже не вилазить, що щераз доказую що турист там не сере де ходить.
З погодою повезло, жара була 2 дні, випив за цей час 13.5 літра води, хлептав ту воду як конє бойове, заночував на ВВ, 4та ранку сонце жарило так не хіло вже. Було багато даунхільщиків, які своїм ходом дерлись на ВВ, видно економили на підйомнику :D В Сколе побачив знайомих акунєй на пєдавєлосах, які пробували без білєтів влізти в вагон, провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах :D , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі :D , хулє там до Львова 105 км лишилося, можуть своїм ходом допердолити :D на худий канєц автобуси ходять.
Планую по погоді в цей четвер-пятницю зїздити туда ж само, будуть бажаючі званітє :D
Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! :D

-Driver-
Ім'я:Тарас
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення -Driver- » Пон, 21 липня 2014, 12:26

Borya писав: провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі
як на мене, поступив ти сам як педик :angry

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 12:52

-Driver- писав: Borya написав:
провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі

як на мене, поступив ти сам як педик
відрости спочатку збриті валаса на ногах, а потім каркай, а то, як у нас алкобайкєри кажуть снімай шатун (це завжди правий шатун) і суй собі його в дюрке в попе :D
Хто заважав їм купити квитки на станції туди і назад, а на багаж за велосипед їх завжди жаба тисне 3 грн 15 коп заплатити, привикли нахаляву їздити. Досих пір тільки воні на всіх пєдфорумах про то, шоб зробити велосипедний вагон, і шо хтось хоть листа написав в укрзалізницю? діванні воєні нєправда лі? :D

-Driver-

Повідомлення -Driver- » Пон, 21 липня 2014, 13:05

Borya писав: відрости спочатку збриті валаса на ногах
можем зустрітись - покажу тобі свої "валаса". Я не з педалосів, чи як ти там кажеш. На круїзері катаюсь. Просто кажу, шо поступив ти не по людськи (читай по свинськи).

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 21 липня 2014, 13:14

Borya, :shout :shout :facepalm
Sad, but true.

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 21 липня 2014, 13:39

Borya, братушаня, пріми уваженіє глибокє за свою чотку жизнінну пазіцію 8-) ти знаєш правільну масть 8-) :beer :beer :beer :happy

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 15:51

Felix писав: Borya, братушаня, пріми уваженіє глибокє за свою чотку жизнінну пазіцію ти знаєш правільну масть

:D йя ідєє не зраджуюю нікагда :beer :D
:-) хоть на крузері в гори і не заїдеш, а валаса мені свої паказувати нінада, а то в мене можуть бути валасєє :D :D :D добре хоть дракі на члєнах поки не пропонують :D
вон там наші в Кємєрі еСПешівцям і бульбашам кончєним наваляли :D . як кажуть самі еСПеши: СП ета любімий горад Пуцькина :D

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Пон, 21 липня 2014, 16:12

Borya писав: В Сколе побачив знайомих акунєй на пєдавєлосах, які пробували без білєтів влізти в вагон, провідник би пустив, але я почав арати пшлі вон атсуда педики в ласінах , карочє поєзд ушол, клоунів аставілі , хулє там до Львова 105 км лишилося, можуть своїм ходом допердолити на худий канєц автобуси ходять.
:D
представляю картину, мужики в шортах в обтяжку , вночі, на станції в нето місті не то селі, месні не поймуть :D
Блекджек і все таке!)

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Пон, 21 липня 2014, 16:25

Borya, жжешь нєпадєцкі :shout :shout :shout я плакаль

-Driver-

Повідомлення -Driver- » Пон, 21 липня 2014, 16:26

Borya писав: відрости спочатку збриті валаса на ногах
Borya писав: валаса мені свої паказувати нінада
ну так оприділись, або вір на слово :surprised
Залишусь при своїй думці - поступок істинно галицький ;)

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 21 липня 2014, 16:35

-Driver-, братушаня класову рівність установів - щоб всі платіли - іто єсь достойно уваженія
а ти хчоеш шоб як в нас в будинках було істінно по галицьки? тіпа одні платянь за ввсьо, а інші не плалять бо [цензура] умні і хочуть користатися привілєями на рівні з тмии хто башляє? :sing абясни і бо я шота не паняв твого апріділєнія галицкого посупка :ninja

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 16:38

-Driver- писав: Borya написав:
валаса мені свої паказувати нінада

ну так оприділись, або вір на слово

та вірю вірю вже, но всєравно в мене валасєє, я їх с дєтсва не брив :D :D :D
в суботу на підйомі коло джерела їхало якесь на келлісі падсісі за 20ка ну і діваха його тоже на чомусь подібному, так от в того принца на білому коні були такі райтузи типу ласін, а вся срака просвічувалась через сіточку, то шось було похоже більше на круту тоніровку стьокол 600го мерина прозорою плівкою, ну і відповідно агромний потний пампєрс :D фууубля, мене чуть не сташніло, після моїє репліки вдагонку тому клоуну, народ ше пів дня там втухав :D
колись ми з нашим батюшкою, отцем Марьяном, їздили постійно чебуречну в брюхах обригувати, так от пан отець вдів в той день подібні ласіни, а развал мєжду полупопій світився як молодий місяць, ну ми його просто попросили по дружески шоб їхав або далеко перед нами, або просто взаді, бо дививтися весь час на його ше тоді небриту здаравєнну сраку якось було не каміфльо :D :D :D йя не любітєль того ващєєє, мужик має виглядати мужиком :D

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 16:45

Felix писав: -Driver-, братушаня класову рівність установів - щоб всі платіли - іто єсь достойно уваженія
а ти хчоеш шоб як в нас в будинках було істінно по галицьки? тіпа одні платянь за ввсьо, а інші не плалять бо [цензура] умні і хочуть користатися привілєями на рівні з тмии хто башляє? абясни і бо я шота не паняв твого апріділєнія галицкого посупка

да да, я вот за кучу тих років шо їздив замітив одну нехарошу фічю, неплатять і не купуть білети тільки сушені акуня на педовалосах, а то шо мукачівка вже років 4 сугубо по білєтах то вже знають навіть індєйци :D
ну я в принципі здогадуюсь чому, вони там по горах насилують анус через перевали і толком не знають на яку станцію припруться, тому квиток назад вони тупо не купують, економлячи на цьому 2-3 грн максимум, так як квиток зі львова до воловця 22 грн, а зі стрия до того ж воловця 19 грн, я розумію тут туалєтний збір в стрию більший, тому так виходить. ну і по друге вони не бідна мама з дітьом на руках яка відстала від поїзда :D всьо таки мужики, які не які, і за всьо повинні платити кагбе :D ну і по третє ми з їхнім братом вже давно розійшлись по панятіях для чого мужику його пєрдак :D :D :D

wklef
Ім'я:Віктор

Повідомлення wklef » Пон, 21 липня 2014, 16:55

Borya, ти явно понял жизнь :D
Плачу від твоїх постів :shout
То не наші єноти :)

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 21 липня 2014, 17:03

wklef писав: Borya, ти явно понял жизнь
то є факт і того не забереш :beer :beer :beer 8-)

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 17:04

wklef писав:
Borya, ти явно понял жизнь

:D йя ізбранний в алкобайкєри самим сотоной :D :beer
ладно розбавим тєму троха сіськами, вчорашні фоти потім викладу, є попередні коли в 5:00 ранку ВВ був як острівець серед неба і я такий оппа више тучь 8-)

Зображення

-Driver-

Повідомлення -Driver- » Пон, 21 липня 2014, 19:46

Felix, ну якщо я правильно зрозумів, то волосня висадив чуваків з поїзда тільки тому, шо ті не купили заздалегідь квиток в обидві сторони. ІМХО ситуації різні бувають: може вони реально не знали на якій зупинці будуть підсідати, або не знали коли будуть назад вертатись. Випихати людей з поїзда за таке, бо ти відіш лі не на тому вєліку катаєшся - то вже занадто. Якби мене так спробував з поїзда зняти, то сам би лишився на тому пероні колядувати до наступного поїзда.
Як завжди змішали з гівном за власну думку. Пофіг, залишусь при ній. Всім пісь :beer

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Пон, 21 липня 2014, 20:00

:D чуеш ти дрівер з френкі кастум, дивись шоб ти спиці протонової діри не діставав, а то будеш ходити колядувати отак по вакзалах як той циган шо співає чоний бумер, і май надалі свою думку при собі :D тих сухарєй ніхто не випихав, їм культурно пояснили, шо свої 20 грн на лапу вони можуть засунути собі обратно в карман, тобіш зекономити :D
ти диви яке, за вчоних педоволосів горов стало :D

-Driver-

Повідомлення -Driver- » Пон, 21 липня 2014, 20:17

Borya писав: май надалі свою думку при собі
зібрався мені шось вказувати? Жінці своїй кажи шо і коли робити :confused
Borya писав: їм культурно пояснили, шо свої 20 грн на лапу вони можуть засунути собі обратно в карман
а хіба не можна купувати квитки у провідника?
Borya писав: ти диви яке, за вчоних педоволосів горов стало
та мовчи вже, особо волосатий, кажу ж шо нікого не відстоюю, окрім власної думки :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей