Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 18:02

cat-yellow писав: А Мультік - це була супер покупка!!!
от з тим тут ніхто не посперечається, це вже точно ;) :beer
Хондоводи настільки сурові....

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Суб, 06 липня 2013, 18:09

AnGeL писав:
cat-yellow писав: А Мультік - це була супер покупка!!!
от з тим тут ніхто не посперечається, це вже точно ;) :beer
мультік хороший .можна мотори для свапу возити :D
TURBO -POWER

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Суб, 06 липня 2013, 18:23

Novel писав: Ну-да, ну-да... копійки тіпо 300 ЕВРО на старті передок.
то за всю, ну хоча ззаду там мало шо є під заміну, і як написав Мішаня, ходить воно нормально і міняється зовсім не складно.
Novel писав: А як щодо ремня ГРМ? Я так поняв аргументів нема? Заміна ще той секас!
чому, в кожній машині є свої нюанси, але це не означає що в В5 це так аж складно
Stuff писав: мотор? технології? щось може на подобі втеку є? чи ходовка може там якась цікавіша?
ну в Ц-шках пішли досить веселі моторчики з некосмічним розхождом, адаптивна підвіска, адаптивні фари, туча датчиків комфорту, в Акорді того не було
Stuff писав: яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?
не приплітай тих машин, М3 і с4 між собою конкуренти, але ніяк не з ОПЦ, хоча по квотеру думаю ОПЦха не сильно відстане, а ВРХ то взагалі не той клас
А Мазду6 МПС рве льогко.
AnGeL писав: скільки випадків ти знаєш коли скло тріскало при підійманні? ти то типу сам придумав тільки шо чи як? в нормальних машинах скло їздить в направляйці однією стороною, і ніфіга воно не вібрує, і не тріскає то точно. а блок, навіщо в кожній дверці окремо? 1 в водійській не канає? чим більше електроніки тим більше є чому зламатись. ти кажеш це перевага? так це перевага, особливо коли воно почне глючити, а воно таки починає глючити.
та причому тут скільки випадків, їх можливо і нема, але завод все ж таке продумав, там крім того дофіга різних факторів, в мене наприклад було таке, що коли закриваєш багажник скло переднє праве відкривалось, для того щоб тиск який створюється під час закриття може утворитись надто великий.
AnGeL писав: чувак, про шо ти пишеш, в В4 та сама біда з замками, вони ніколи нормально не відкриваються. а отак захлопнеться машина в жару з дітьми на сонці і взагалі біда може бути. це ненормально коли замки клинять і постійно ламаються. стаб то таке, можна і без стаба, а замки то реальна проблема. коли пишуть шо якшо так і так не відкриваєш то всьо, пц. в жодній хонді не чув проблем з замками, взагалі, навіть в квадратах доісторичних, по 30 років всі замки як годинник працюють. а тут таке. та й та машина не з тих, які крадуть.
от віриш, шось ти підпижджуєш, я тоже багато де різного читав і в тому числі про японські машини, але про то не пишу, знаюд багатьох власників Пасатів як В5 так і В4, і нівкого ніразу не клинив замок, але чув випадки від майстра, шо в людей шось погано повертався, і деякі умнікі порадили попшикати ВДшкою, як результат замок вклинив, а знаєш чому? та тому що разом з ключем туди попадає пилюка і з часом треба підчистити, а ВДшка просто зібрала то в купу і змила в всі отвори.
Кароч то якийсь брєд, така проблема явно не безпричинна.
AnGeL писав: а ото внатурі ляпнув пц. наведи конкретні переваги любого конкурента акоду, про опель можеш навіть не починати, там нема шо рівняти, так само як і В5.
А чому нема що рівняти, поясни? Яких тобі конкурентів навести? А4, БМВ 3, Супер Б? Як мінімув в тих всіх авто є поняття шумки в машині.
Машина не жінка , помилок не пробачає

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Суб, 06 липня 2013, 18:38

Stuff писав: яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?
В m3 є 2 конкуренти, C63AMG і RS4. решта то якась босота... а WRX взагалі зовсім не з цієї компанії.
AnGeL, Я от не можу зрозуміти, чому ти так хвалиш той аккорд... шо в ньому технологічного? Якого можна вибрати на ринку.... 2 варіанти? 2,0 і 2,4 :|
bmw-club.lviv.ua

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 18:47

AnGeL писав: cat-yellow, ну, напиши то, шоб всі знали шо акорд кручє :D ну будь ласка :)
так, визнаю, що намагаючись бути об"єктивним, беручи до уваги доводи всіх сторін, відкинувши суб"єктивізм, опираючись на наведені вище характеристики, враховуючи всі фактори - сьомий акорд круче п"ятого пасата

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 18:48

але, вразовуючи ряд суб"єктивних факторів, смак і власні побажання - я схильний вважати, що для мене особисто результатом вибіру акорд7 vs пасат5 є вибір німця.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 18:49

AnGeL писав: andriy320e30, йди тут з своїми замінниками, тут Міша от-от напише шо акорд найкращий в свому класі :D в мене ванна стигне :shout :facepalm
всьо, йди мийся :)

axel

Повідомлення axel » Суб, 06 липня 2013, 18:51

cat-yellow писав: всьо, йди мийся
ну, чекай... перший раз після зими :D
Хондоводи... вони ж сурові :happy
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 18:54

axel, та всьо в ньому реально краще, глянь той порівняльний тест, акорд виграв в всьому крім вмістимості багажника і ціни. і то робило авторитетне видання те порівняння. Паша часто говорить, шо от з хонд, іменно 7 акорд самий крутий, 8 не то, 6 тоже не то, сівки і проча лабуда - тоже не то, акорд реально вийшов дуже хорошою машиною. не дурно їх стільки розвелось. шо вам так тяжко то визнати? то ж не кінець війни. то просто бій в конкретному класі і ціновому діапазоні, от за ті гроші акорд виходить найкращим.

дальше про B5, зауважте, шо ні я, ні ті люди шо розказували про нього, не говорили нічого про те шо він ненадійний, хєровий, ломучий і т.д. чи я таке десь писав? замки - так, шось з ними не так, може і клинять вони рідко, але взагалом ламаються часу через складну конструкцію. вобщєм по [цензура] зроблено. і взагалі всьо зводиться до того шо багато чого в ньому
по [цензура] зроблено
, ті самі замки, ходова, склопійомники, поздовжнє розміщення двигуна при передньому приводі, заміна ремня грм. не надто класична і практична компоновка тих всіх речей. усьо. не треба перекручувати мої слова.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 18:55

axel писав: cat-yellow написав:
всьо, йди мийся

ну, чекай... перший раз після зими
Хондоводи... вони ж сурові
:shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout :shout
ото курва відсмалив :shout :facepalm

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 18:57

cat-yellow писав: так, визнаю, що намагаючись бути об"єктивним, беручи до уваги доводи всіх сторін, відкинувши суб"єктивізм, опираючись на наведені вище характеристики, враховуючи всі фактори - сьомий акорд круче п"ятого пасата
cat-yellow писав: але, вразовуючи ряд суб"єктивних факторів, смак і власні побажання - я схильний вважати, що для мене особисто результатом вибіру акорд7 vs пасат5 є вибір німця.
viva!!!! :D :beer

приємно було подискутувати :)

а ти, axel, бери приклад, як треба нормально і спокійно спілкуватись, без переходів на особистості, без образ і т.д.

axel

Повідомлення axel » Суб, 06 липня 2013, 19:26

AnGeL писав: як треба нормально і спокійно спілкуватись, без переходів на особистості, без образ і т.д.
хм... типу без обзивання людей тупою скотиною? :surprised
чому ж мені вчитися, я так завжди вмів ;)
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 19:44

axel, от не треба, я тоді процитував, ти перший почав ;) і якшо образа завуальована то мало шо міняє

короче пропоную на перші сторінці прикріплювати результати батлів, з якими згодні обидві сторони. першим буде акорд 7 покоління. і так далі. звісно якщо ще комусь крім Михайла вистачить стільки духу, щоб тверезо оцінити машини і обрати краще незалежно від країни виробника чи конкретно власних вподобань.

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Суб, 06 липня 2013, 19:47

AnGeL, а ти сам юзав Акорд 7 покоління, чи той же Б5?

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 19:58

Enter, їздив і там і там. але до чого тут то? є тест з журналу, який всьо ставить на свої місця. шо ти ше хоч? найти тест де визнають е65 найуродськішою бмв? :D :D :D

Enter

Повідомлення Enter » Суб, 06 липня 2013, 20:04

AnGeL, те що ти пересів з Лади на прель, не означає що ти досвідчений водій, і можеш впарювати те що ти десь чув, хтось сказав і т.д. Я б нічого не говорив як би ти був досвідченим, поміняв енну кількість автомобілів, як японського так і європейського виробників. А те що тобі нема чим зайнятись окрім того, що коли в тебе закінчилися стікери щоб заклеювати ржавчину на Прелюді, ти тролиш на форумі безтолково. В самого машина їде через раз. То арки прогнили, то турбіна загнулась. То ти впарюєш тут про безпеку, через справну ходовку, а сам вариш стаб на машині. Отже виплива з вище написаного висновок, що ти троль якому батьки дали гроші на гниль, з якої ти вилізти не можеш.
І свою машину я не вибирав через те, що вона комусь подобається, а комусь уродська. Вибирав по можливості утримування і надійності.
Востаннє редагувалось Суб, 06 липня 2013, 20:05 користувачем Enter, всього редагувалось 1 раз.

TimeKeeper

Повідомлення TimeKeeper » Суб, 06 липня 2013, 20:04

AnGeL писав:Enter, їздив і там і там. але до чого тут то? є тест з журналу, який всьо ставить на свої місця. шо ти ше хоч? найти тест де визнають е65 найуродськішою бмв? :D :D :D

Думка в українських журналах найчастіше суб'єктивна, і відрізняється від думки справжніх спеців в автомобілях.
І так, е65 не така вже і уродська.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 20:15

Enter писав: AnGeL, те що ти пересів з Лади на прель, не означає що ти досвідчений водій,
а яка різниця з чого і на шо я пересів? і до чого тут досвідченість водія? я знаю дуже досвідчених водіїв які капот ніколи не відкривали. я постійно дуже часто буває на сервісах ,як вдома, так і в львові, часто спілкуюсь з багатьма майстрами, дуже багато читаю, і дивлюсь різних порівняльних тестів, і базуючись на тому, а не на кількості поміняних машин, я суджу про ті чи інші машини. он Глейф поза 30 машин поміняв і шо з того? він доказував мені шо нема ніякої користі з розміщеня кпп на задній осі для зп машин. кількість машин аж ніяк не може охарактеризувати чи шарить людина шось в машинах чи нє.
Enter писав: А те що тобі нема чим зайнятись окрім того, що коли в тебе закінчилися стікери щоб заклеювати ржавчину на Прелюді, ти тролиш на форумі безтолково.
от ти то точно тролиш, і пишеш всяку хрень. те шо я маю робити то суто моя особиста справа, і точно не тобі радити чим мені зайнятись. ;)
Enter писав: В самого машина їде через раз.
от не ппідпижджуй, машина ніразу не встала, їздить завжди коли треба. а то стаєш балаболом :facepalm
Enter писав: а сам вариш стаб на машині.
я ж написав шо то тимчасове рішення, якби хто питав то в юри буду заказувати стаб whiteline, :facepalm
Enter писав: Отже виплива з вище написаного висновок, що ти троль якому батьки дали гроші на гниль, з якої ти вилізти не можеш
троль тут ти, про то навіть не я почав писати. про те звідки взялись гроші на машину, тобі звідки знати, ти тільки догадуєшся, а тут пишеш і видаєш за правду. бодай би тобі язик, чи то пальці, б всохли за таке.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 20:18

TimeKeeper писав: Думка в українських журналах найчастіше суб'єктивна, і відрізняється від думки справжніх спеців в автомобілях.
якраз та думка і обєктивне, бо незалежна від країни виробника, і охарактеризовує конкретно умови в нашій країні і на нашому ринку.

Enter

Повідомлення Enter » Суб, 06 липня 2013, 20:19

AnGeL, ааааа, вибач ти зі степендії наскладав на Прелюд :shout

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість