от з тим тут ніхто не посперечається, це вже точноcat-yellow писав: А Мультік - це була супер покупка!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от з тим тут ніхто не посперечається, це вже точноcat-yellow писав: А Мультік - це була супер покупка!!!
мультік хороший .можна мотори для свапу возитиAnGeL писав:от з тим тут ніхто не посперечається, це вже точноcat-yellow писав: А Мультік - це була супер покупка!!!![]()
то за всю, ну хоча ззаду там мало шо є під заміну, і як написав Мішаня, ходить воно нормально і міняється зовсім не складно.Novel писав: Ну-да, ну-да... копійки тіпо 300 ЕВРО на старті передок.
чому, в кожній машині є свої нюанси, але це не означає що в В5 це так аж складноNovel писав: А як щодо ремня ГРМ? Я так поняв аргументів нема? Заміна ще той секас!
ну в Ц-шках пішли досить веселі моторчики з некосмічним розхождом, адаптивна підвіска, адаптивні фари, туча датчиків комфорту, в Акорді того не булоStuff писав: мотор? технології? щось може на подобі втеку є? чи ходовка може там якась цікавіша?
не приплітай тих машин, М3 і с4 між собою конкуренти, але ніяк не з ОПЦ, хоча по квотеру думаю ОПЦха не сильно відстане, а ВРХ то взагалі не той класStuff писав: яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?
та причому тут скільки випадків, їх можливо і нема, але завод все ж таке продумав, там крім того дофіга різних факторів, в мене наприклад було таке, що коли закриваєш багажник скло переднє праве відкривалось, для того щоб тиск який створюється під час закриття може утворитись надто великий.AnGeL писав: скільки випадків ти знаєш коли скло тріскало при підійманні? ти то типу сам придумав тільки шо чи як? в нормальних машинах скло їздить в направляйці однією стороною, і ніфіга воно не вібрує, і не тріскає то точно. а блок, навіщо в кожній дверці окремо? 1 в водійській не канає? чим більше електроніки тим більше є чому зламатись. ти кажеш це перевага? так це перевага, особливо коли воно почне глючити, а воно таки починає глючити.
от віриш, шось ти підпижджуєш, я тоже багато де різного читав і в тому числі про японські машини, але про то не пишу, знаюд багатьох власників Пасатів як В5 так і В4, і нівкого ніразу не клинив замок, але чув випадки від майстра, шо в людей шось погано повертався, і деякі умнікі порадили попшикати ВДшкою, як результат замок вклинив, а знаєш чому? та тому що разом з ключем туди попадає пилюка і з часом треба підчистити, а ВДшка просто зібрала то в купу і змила в всі отвори.AnGeL писав: чувак, про шо ти пишеш, в В4 та сама біда з замками, вони ніколи нормально не відкриваються. а отак захлопнеться машина в жару з дітьми на сонці і взагалі біда може бути. це ненормально коли замки клинять і постійно ламаються. стаб то таке, можна і без стаба, а замки то реальна проблема. коли пишуть шо якшо так і так не відкриваєш то всьо, пц. в жодній хонді не чув проблем з замками, взагалі, навіть в квадратах доісторичних, по 30 років всі замки як годинник працюють. а тут таке. та й та машина не з тих, які крадуть.
А чому нема що рівняти, поясни? Яких тобі конкурентів навести? А4, БМВ 3, Супер Б? Як мінімув в тих всіх авто є поняття шумки в машині.AnGeL писав: а ото внатурі ляпнув пц. наведи конкретні переваги любого конкурента акоду, про опель можеш навіть не починати, там нема шо рівняти, так само як і В5.
В m3 є 2 конкуренти, C63AMG і RS4. решта то якась босота... а WRX взагалі зовсім не з цієї компанії.Stuff писав: яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?
так, визнаю, що намагаючись бути об"єктивним, беручи до уваги доводи всіх сторін, відкинувши суб"єктивізм, опираючись на наведені вище характеристики, враховуючи всі фактори - сьомий акорд круче п"ятого пасатаAnGeL писав: cat-yellow, ну, напиши то, шоб всі знали шо акорд кручєну будь ласка :)
всьо, йди мийся :)AnGeL писав: andriy320e30, йди тут з своїми замінниками, тут Міша от-от напише шо акорд найкращий в свому класів мене ванна стигне
![]()
![]()
ну, чекай... перший раз після зимиcat-yellow писав: всьо, йди мийся
, ті самі замки, ходова, склопійомники, поздовжнє розміщення двигуна при передньому приводі, заміна ремня грм. не надто класична і практична компоновка тих всіх речей. усьо. не треба перекручувати мої слова.по [цензура] зроблено
axel писав: cat-yellow написав:
всьо, йди мийся
ну, чекай... перший раз після зими
Хондоводи... вони ж сурові
cat-yellow писав: так, визнаю, що намагаючись бути об"єктивним, беручи до уваги доводи всіх сторін, відкинувши суб"єктивізм, опираючись на наведені вище характеристики, враховуючи всі фактори - сьомий акорд круче п"ятого пасата
viva!!!!cat-yellow писав: але, вразовуючи ряд суб"єктивних факторів, смак і власні побажання - я схильний вважати, що для мене особисто результатом вибіру акорд7 vs пасат5 є вибір німця.
хм... типу без обзивання людей тупою скотиною?AnGeL писав: як треба нормально і спокійно спілкуватись, без переходів на особистості, без образ і т.д.
AnGeL писав:Enter, їздив і там і там. але до чого тут то? є тест з журналу, який всьо ставить на свої місця. шо ти ше хоч? найти тест де визнають е65 найуродськішою бмв?![]()
![]()
а яка різниця з чого і на шо я пересів? і до чого тут досвідченість водія? я знаю дуже досвідчених водіїв які капот ніколи не відкривали. я постійно дуже часто буває на сервісах ,як вдома, так і в львові, часто спілкуюсь з багатьма майстрами, дуже багато читаю, і дивлюсь різних порівняльних тестів, і базуючись на тому, а не на кількості поміняних машин, я суджу про ті чи інші машини. он Глейф поза 30 машин поміняв і шо з того? він доказував мені шо нема ніякої користі з розміщеня кпп на задній осі для зп машин. кількість машин аж ніяк не може охарактеризувати чи шарить людина шось в машинах чи нє.Enter писав: AnGeL, те що ти пересів з Лади на прель, не означає що ти досвідчений водій,
от ти то точно тролиш, і пишеш всяку хрень. те шо я маю робити то суто моя особиста справа, і точно не тобі радити чим мені зайнятись.Enter писав: А те що тобі нема чим зайнятись окрім того, що коли в тебе закінчилися стікери щоб заклеювати ржавчину на Прелюді, ти тролиш на форумі безтолково.
от не ппідпижджуй, машина ніразу не встала, їздить завжди коли треба. а то стаєш балаболомEnter писав: В самого машина їде через раз.
я ж написав шо то тимчасове рішення, якби хто питав то в юри буду заказувати стаб whiteline,Enter писав: а сам вариш стаб на машині.
троль тут ти, про то навіть не я почав писати. про те звідки взялись гроші на машину, тобі звідки знати, ти тільки догадуєшся, а тут пишеш і видаєш за правду. бодай би тобі язик, чи то пальці, б всохли за таке.Enter писав: Отже виплива з вище написаного висновок, що ти троль якому батьки дали гроші на гниль, з якої ти вилізти не можеш
якраз та думка і обєктивне, бо незалежна від країни виробника, і охарактеризовує конкретно умови в нашій країні і на нашому ринку.TimeKeeper писав: Думка в українських журналах найчастіше суб'єктивна, і відрізняється від думки справжніх спеців в автомобілях.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей