Був минулого місяця в Німеччині там якраз були дуже сильні снігопади і я врубав передні і задні противотуманки, то мені німаки моргали ззаду, них їх взагалі в крайньому випадку включають, а в нас коли попало - тіпа хай всі мене бачать

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всі із ПТФ сліплятьluav писав:Діма!Продублюю попередній пост:ви бачили саме опель омегу з ПТФ,яка б вас сліпила?Скільки бачив таких омег,але жодна чомусь не сліпила.За інші марки машин не готовий говорити
ми бачимо різні омеги?rybkaandrew писав: всі із ПТФ сліплять
DNK писав:навіть на фото видно шо світла забато
навіть по фото видно....шо ПТФ занадто яскраві.....дивитися на фотографію більше 10с напряжно...а реальних умовах як????.....не тіште себе ілюзіями...всі ПТФ сліплять..одні більше..інші менше...але дискомфорт для очей є у всіх....думайте про інших......якщо вам не блимають то тільки тому....що у відповідб ви включите дальнє...мол...що хочеш..я на ближньому їдуluav писав:все добре в міру.в мене машина з заводським ксеноном=омивач+динамічний коректор(датчики на ричагах),що дає можливість таки не сліпити людей.а птф саме на омегах дорестайлових дають більш ніж достатньо додаткового світла.зверніть увагу на інші омеги з включеними птф:щось я не бачив жодної зустрічної такої,щоб сліпила мене
Crush писав:навіть по фото видно....шо ПТФ занадто яскраві..
пацани,я розумію,що вам треба притягнути речі до фактів,але де в реальності ви дивитесь на фари зустрічної машини більше 10 секунд?тим паче на трасі.не треба тут вже починати фантазувати і вигадувати щось :)Crush писав: навіть по фото видно....шо ПТФ занадто яскраві.....дивитися на фотографію більше 10с напряжно...а реальних умовах як????
Андрій!Яскравість дають потужні фари,а сліплення дають невідрегульовані.rybkaandrew писав:Crush писав:навіть по фото видно....шо ПТФ занадто яскраві..таки воно так
Thorn писав:A коректор можна доставити![]()
ну не знаю.......luav писав:По вашій логіці то на вашу омегу теж не можна ставити ксенон в фари ближнього світла,якщо не буде
+1AndrewK писав: П.С. А чим регулюються невідрегульовані звичайні галогени на корчах? Я думаю, що вони таки більше сліплять ніж ПТФ, а їх значно більше
Андрій!Зараз же у вас стоїть ксенон,якщо я правильно розумію в ближньому світлі?rybkaandrew писав: ну не знаю.......я вже наголошував - все життя не мав ні на одній автівці ПТФ і все гуд
ніluav писав:Зараз же у вас стоїть ксенон,якщо я правильно розумію в ближньому світлі?
тоді я дуже заздрю вашому зору,якщо ви з таким свтілом в дощову погоду ще їхати можете.я не люблю свої очі так напружуватиrybkaandrew писав: ні![]()
осрам найт брейкер
не хочу хвалитися , однак проїжджаю 500 км. і без проблем у туман чи дощ , просто швидкісний режим міняєтьсяluav писав:якщо ви з таким свтілом в дощову погоду ще їхати можете.я не люблю свої очі так напружувати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей