ну і шо ти мені ППД ліпиш?Stuff писав:окаі...cat-yellow писав: суто моя думка - Б5-ий красавєц (в порівнянні з однолітком Акорда)
давай без пакету погіних доріг
на хоча б моє фото

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну і шо ти мені ППД ліпиш?Stuff писав:окаі...cat-yellow писав: суто моя думка - Б5-ий красавєц (в порівнянні з однолітком Акорда)
cat-yellow писав: на хоча б моє фото
НІ !!!AnGeL писав: cat-yellow, щераз напишу, ТВІЙ ВИБІР ПРАКТИЧНИЙ!!! але пасат не кращий за акорд
різниця? принципово щось помінялось по тих фото?cat-yellow писав: ну і шо ти мені ППД ліпиш?давай без пакету погіних дорігна хоча б моє фото
давай, приплети бмв всюди куда не просять...T5-R писав: та є такий автомобіль німецького виробництва з пропеллером на капоті
Stuff писав: а я відповім так, маю трьох знайомих що мають 7ий аккорд і не потребують діагностики ні по ваг.кому, ні шиття хондатою,
назву теми перечитай ще разStuff писав: давай, приплети бмв всюди куда не просять...
я вибрав завідомо не самий фіговий пассат, якшо хочеш, вибери крутий б5cat-yellow писав: Stuff, шо ти взяв корито, не в топовій комплектухі на пакеті погані дороги? ти ж вибрав завідомо фігню
є різниця, ти мені тулиш якогось джипа! а не Б5-гоStuff писав: різниця? принципово щось помінялось по тих фото?
Stuff писав: бмв всюди куда не просять...
будь папроще і паспакойней.....форум і ця конкретна тема для спілкуванняAnGeL писав:ну цікаво який то німець в ту ціну ввійде разом з акордом в поворотT5-R писав: але є машина яка ввійде в поворот ще краще
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей