палка з двома кінцями. я ніби не написав що здешевлюю обладнанняp0var писав:roman-Gas, мій відгук про установку за 4000 грн - не ставити)) просто жити спокійніше буде)
ну і звичайно якщо клієнт умоляє про знижку - це може бути виключно знижка від мого заробітку, але не від удешевлення обладнання.
Навів простий приклад. А про те що жити спокійніше буде - то точно. тільки бувають вийнятки і конкретні машини для яких це можна робити. А є такі що навіть не варто "мучити" себе і власника авто. так шо ти знову зробив завчасно висновок на простий приклад.
І ДО РЕЧІ Я НЕ НАПИСАВ НА ЧОМУ САМЕ ЗДЕШЕВЛЮВАТИ!
Я ж внизу написав ГОЛОВНЕ деталі.
Ще написав це тому-що не раз стикався з такими випадками, коли здешевлено на чому можна тільки придумати. (ставив звісно не я) Але обслуговав їх. Ну і все без проблем, власник задоволений. Щоб Максим знову не зробив попередній висновок пишу що розповів власнику всі деталі і чим це може "грозити", ну а він каже "зявляться проблеми будемо вирішувати".
Не можу ж я поміняти йому це все без його згоди. Та й з ТО потрібно допомогти чоловіку. Ось так получається.
Звісно я тільки ЗА те щоб було все відповідно!